AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Kingston SSDNow KC400 7 mm 128 gigabájt upgrade csomagban kit

Termékkatalógus
Kingston SSDNow KC400 7 mm 128 gigabájt upgrade csomagban kit
SSD meghajtó 2.5 ", SATA III, olvasás akár 550 megabájt / sec, írjon akár 450 megabájt / sec
Kód:  FT134n1 Termékszám:  SKC400S3B7A/128G Gyártó honlapja:
Kingston SSDNow KC400 7 mm 128 gigabájt upgrade csomagban kit Megszűnt

Kingston SSDNow KC400 7 mm 128 gigabájt upgrade csomagban kit

Modern SSD cseréli 128 GB klasszikus plotnové lemez és a sebesség jelentősen felülmúlják őt. Az alkalmazások és játékok teher sokkal gyorsabb, mint a régi merevlemezt, amely lehetővé teszi az azonnali hozzáférést az adatokhoz növeli FPS a modern játékokat is folytatni terjedelmes adatok kérdése néhány pillanatig. Rendkívül gyors adatátviteli sebességet mind írás és olvasás teljes mértékben kihasználni a legújabb generációs SATA III (6 Gb / s).

legfontosabb jellemzői

  • A komplett csomag az egyszerű telepítés
  • Rendkívül gyors cseréje a merevlemez (akár 15-szer gyorsabb)
  • Elegendő kapacitás a rendszerben, és minden szükséges alkalmazást
  • Nagy sebességű I / O műveletek és alacsony válaszadási
  • Biztonságosan tárolja az adatokat a háztartási és vállalati szektor
  • Disk alkalmas PC és notebook

Gyors hozzáférés az adatokhoz

SSD van szerelve a legújabb generációs vezérlők Phison 3110, amely hozzáférést biztosít az adatok csatornákat és 8 magos processzor. Lemez és ígéri, akár 550 MB / s olvasási sebesség és 450 MB / s írás közben. Együtt technológiák maximális védelmet és intelligens elosztása az adatok teljes életciklusa során. A kopás mértéke memória sejtek követhetjük köszönhetően S.MART és támogatni kell a TRIM parancsot felgyorsítja lemez hozzáférés még hosszas használat esetén.

Sokoldalú és megbízható

Köszönhetően a kis súly, a lemez is kiváló jelölt használható hordozható számítógépek. Nélkülöz minden mozgó alkatrész (teljesen nyugodt), a fogyasztás és a kapcsolódó fűtési minimális, mint a hagyományos meghajtók és az adatok is marad teljesen biztonságos is, ha nem szándékos hatásokat lemezt. Az adatvédelem tovább erősíti a technológia és SmartECC SmartRefresh, hogy az adatok megakadályozza a hibás olvasás és kár esetén képesek helyreállítani őket. 

A csomagolás tartalmazza az összes tartozék a telepítéshez szükséges lemez a klasszikus PC-k és notebookok.

Paraméterek

Méret

Szélesség
69,9 mm (6,99 cm) Kész!
Magasság
7 mm (0,7 cm) Kész!
Mélység
100,1 mm (10,01 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
60 g (0,06 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston SSDNow KC400 7 mm 128 gigabájt upgrade csomagban kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SSDNow KC400 128GB 7mm Upgrade bundle kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston SSDNow KC400 128GB 7mm Upgrade bundle kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow KC400 128GB 7mm Upgrade bundle kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow KC400 128GB 7mm Upgrade bundle kit.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ