30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit

Termékkatalógus
Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasás akár 550 MB/s, írás akár 530 MB/s
Kód:  FT134p1 Termékszám:  SKC400S3B7A/512G Gyártó honlapja:
Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit Megszűnt

Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit

A modern SSD meghajtó 256 GB kapacitásával felváltja a klasszikus merevlemezeket és sebességben messze felülmúlja őket. Az alkalmazások és a játékok sokkal gyorsabban betöltődnek, mint a régi merevlemezről. Az azonnali adathozzáférésnek köszönhetően megnövekszik az FPS a modern játékoknál és terjedelmes adatok átvitele is néhány pillanat kérdése. A rendkívül gyors adatátviteli sebesség írás, valamint olvasás közben teljes mértékben támogatja egymást a legújabb generációs SATA III (6 Gb/s) felülettel.

Legfontosabb jellemzői

  • Komplett csomag az egyszerű telepítéshez
  • Rendkívül gyors helyettese a merevlemeznek (akár 15-ször gyorsabb)
  • Elegendő hely az összes szükséges alkalmazásnak és adatnak
  • Nagy sebességű I/O műveletek és alacsony válaszidő
  • Biztonságosan tárolja az adatokat háztartási és vállalati környezetben is
  • A meghajtó alkalmas PC-be és notebookba

Gyors hozzáférés az adatokhoz

Az SSD meghajtó a legújabb Phison 3110 vezérlővel van felszerelve, ez 8 sávot és egy négymagú processzort biztosít az adatokhoz való hozzáféréshez, így akár 550 MB/s sebességet ígér olvasáskor és 530 MB/s-ot íráskor. Továbbá technológiákat, amelyek biztosítják a maximális védelmet és az intelligens eloszlást az adatok számára a teljes életciklus során. A memória sejtek elhasználódását követhetjük a S.M.A.R.T. technológiának köszönhetően és a támogatott TRIM parancs által lerövidül a hozzáférési idő még hosszas használat esetén is.

Sokoldalú és megbízható

Az alacsony tömegnek köszónhetően a meghajtó kiváló jelölt hordozható számítógépekbe is. Nélkülöz minden mozgó alkatrészt (teljesen csendes), fogyasztása és az ehhez kapcsolódó melegedése a klasszikus merevlemezekhez képest minimális, az adatok ráadásul teljes biztonságban maradnak véletlen ütések esetén is. Az adatvédelem tovább erősödik a SmartECC és SmartRefresh technológiákkal, ezek védelmet nyújtanak az adatok hibás olvasása ellen és sérülésük esetén képesek helyreállítani őket.

A csomag tartalmazza az összes szükséges tartozékot a telepítéshez klasszikus PC-be és notebookba.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség
69,9 mm (6,99 cm) Kész!
Magasság
7 mm (0,7 cm) Kész!
Mélység
100,1 mm (10,01 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
60 g (0,06 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow KC400 512GB 7mm Upgrade bundle kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ