A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Kingston SSDNow UV400 120 GB

Termékkatalógus
Kingston SSDNow UV400 120 GB
4,8 111 értékelés
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, Marvell 88SS1074, olvasási sebesség: akár 550 MB/s, írási sebesség: akár 350 MB/s, 7 mm
Kód:  FT132e5a1 Termékszám:  SUV400S37/120G Gyártó honlapja:

Kingston SSDNow UV400 120 GB

A klasszikus meghajtó SSD-re történő cseréje a leginkább hozzáférhető és leghatékonyabb megoldás, ha javítani kívánod egy PC vagy laptop teljesítményét. Az operációs rendszer szinte azonnal reagál, az alkalmazások és a játékok várakozás nélkül töltődnek be és a terjedelmes fájlok továbbítása is csak pillanatok kérdése.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű és hatékony mód, ha frissíteni szeretnéd a számítógépedet
  • 10x sebességnövekedés is lehetséges a régebbi rendszerek esetén
  • Gyorsabb válasz a parancsokra, gyorsabb beolvasás és adatátvitel
  • Ellenáll a rezgésnek és az enyhébb ütődésnek
  • Megbízhatóbb és tartósabb, mint a merevlemez
  • Kapacitás 120 GB

A rendszer azonnal reagál

A Kingston SSDNow UV400 négy csatornás Marvell vezérlővel van felszerelve, és a mechanikus 7200 fordulat/perc merevlemezzel összehasonlítva akár 10-szer gyorsabb, így nagy mértékben növeli a rendszer válaszsebességét. Rendkívül gyors adatátviteli sebesség mind írás és olvasás tekintetében, amely a SATA III csatolófelületnek köszönhető. 

Csendes és biztonságos

Ez az SSD gyorsabb és megbízhatóbb, mint egy hagyományos merevlemez. Nélkülöz minden szilárd részt, és abszolút csendes. Kis súlyánál fogva ideális laptopokhoz, hiszen esetükben fontos, hogy ellenálljon a rezgésnek és a véletlen ütődéseknek. Adataid biztonságban lesznek, mivel a normál HDD-hez képest kisebb a valószínűsége a meghibásodásnak. Energiafogyasztása rendkívül kedvező.

Paraméterek

Méret

Szélesség
69,9 mm (6,99 cm) Kész!
Magasság
7 mm (0,7 cm) Kész!
Mélység
100 mm (10 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
57 g (0,06 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Laptopba Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Random olvasási sebesség
90 000 IOPS Kész!
Random írási sebesség
15 000 IOPS Kész!
Olvasási sebesség
550 MB/s Kész!
Írási sebesség
350 MB/s Kész!
Vezérlő
Marvel Kész!

Cellaméret

Cellaméret
TLC (Triple-Level Cell) Kész!

Fogyasztás

Maximális fogyasztás
2,52 W Kész!
Általános fogyasztás
0,69 W Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» Összes winchester
» Összes HDD

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston SSDNow UV400 120 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SSDNow UV400 120GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston SSDNow UV400 120 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow UV400 120GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow UV400 120GB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ