AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Kingston SSDNow UV400 960GB Upgrade Bundle Kit

Termékkatalógus
Kingston SSDNow UV400 960GB Upgrade Bundle Kit
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, Marvell 88SS1074, olvasási sebessége akár 550MB/s, írási sebessége akár 500MB/s, 7 mm
Kód:  FT132e5d2 Termékszám:  SUV400S3B7A/960G Gyártó honlapja:

Kingston SSDNow UV400 960GB Upgrade Bundle Kit

Cserélje le hagyományos mechanikus merevlemezét egy SSD meghajtóra, amely egy elérhető és hatékony megoldás arra, hogyan javítsuk fel asztali számítógépünk vagy laptopunk teljesítményét. Az operációs rendszer szinte azonnal reagál, az alkalmazások és játékok várakozás nélkül töltődnek be, a nagy adathalmazok másolása is csak pillanatok kérdése.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű és hatékony módja számítógépünk fejlesztésének
  • A tízszeres sebesség életet lehel a régebbi rendszerekbe is
  • Gyorsabb válasz a parancsokra, a programok betöltése és adatok átvitele is gyorsabb
  • Ellenáll a rezgéseknek és az enyhe ütődéseknek
  • Megbízhatóbb és tartósabb, mint a hagyományos merevlemez
  • Kapacitása 960GB

A rendszer azonnal reagál

A Kingston SSDNow UV400 egy négy csatornás Marvell vezérlőt használ a nagyobb gyorsaság és teljesítmény érdekében. Összehasonlítva a mechanikus merevlemez 7200 fordulat/perc teljesítményével, akár 10-szer gyorsabb, így nagymértékben növeli a parancsokra adott válaszok sebességét. A SATA III interfészt kihasználva rendkívül gyors az adatátviteli sebesség mind írás, mind olvasás tekintetében. 

Csendes és biztonságos

Ez az SSD meghajtó sokkal gyorsabb és megbízhatóbb, mint egy hagyományos merevlemez. Nélkülöz minden mozgó részt, így abszolút csendes. A kis súlyának köszönhetően ideális laptopokba, ahol jól fog jönni ellenállása a rezgésekkel és véletlen ütődésekkel szemben. Adatai biztonságban lesznek, a meghibásodás valószínűsége a hagyományos merevlemezekhez képest jóval kisebb. A meghajtó további előnye a nagyon alacsony energiafogyasztás.

A könnyebb telepítés érdekében a készlet tartalmaz mindent, amire szüksége lehet. Egy USB keretet adatátvitelhez, 2"-3,5" adaptert, SATA adat- és tápkábelt, valamint egy kupont az Acronis Data Migration szoftver letöltéséhez.

Csomagolás tartalma:
2.5" SSD meghajtó
2.5" USB keret
3.5" adapter és csavarok
SATA adat- és tápkábel
Szoftver lemez klónozáshoz
7 mm és 9,5 mm-es adapter

Paraméterek

Méret

Szélesség
69,9 mm (6,99 cm) Kész!
Magasság
7 mm (0,7 cm) Kész!
Mélység
100 mm (10 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
57 g (0,06 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston SSDNow UV400 960GB Upgrade Bundle Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SSDNow UV400 960GB Upgrade Bundle Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston SSDNow UV400 960GB Upgrade Bundle Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow UV400 960GB Upgrade Bundle Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow UV400 960GB Upgrade Bundle Kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ