30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Kingston SSDNow V300 240GB 7 mm

Termékkatalógus
Kingston SSDNow V300 240GB 7 mm
4,8 492 értékelés
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, TRIM, MLC, SandForce, olvasás akár 450MB/s, írás akár 450MB/s
Kód:  FT132d1 Termékszám:  SV300S37A/240G Gyártó honlapja:

Kingston SSDNow V300 240GB 7 mm


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

modern SSD

A modern Kingston SSDNow V300 meghajtó

Köszönhetően az SSDNow V300-nak, az alkalmazások és játékok gyorsabban töltődnek be, mint a klasszikus meghajtóval, így azonnali adathozzáférést tesz lehetővé, növeli az FPS modern játékok sebességét, de a terjedelmes adatok  átvitele is csak pillanatok kérdése.


Biztonságos

A rendkívül gyors adatátviteli sebesség mind írás és olvasás tekintetében a legújabb generációs SATA III (6 Gb/s) interfésznek is köszönhető. Az energiatakarékos és gyors SandForce vezérlővel együtt a Kingston SSDNow V300 240 GB biztosítja a maximális adatvédelmet a teljes élettartam alatt.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Vysoká kapacita

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Kingston

Alkalmas bármilyen PC-hez

Köszönhetően kis tömegének, kiváló jelölt lehet a hordozható számítógépekhez. Nélkülöz minden mozgó alkatrészt (rendkívül csendes), az energiafogyasztása és a melegedése, a hagyományos meghajtókkal összehasonlítva minimális, továbbá az adataidat is teljes biztonságban tudhatod, még a véletlen ütődések alkalmával is (akár 1500G ütés ellenállás). A többi Kingston termékhez hasonlóan, a Kingston SSDNow V300-at is alaposan tesztelték és a Kingston termékeknél megszokott magas megbízhatóságot nyújtja.


Paraméterek

Méret

Szélesség
70 mm (7 cm) Kész!
Magasság
7 mm (0,7 cm) Kész!
Mélység
100 mm (10 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
86 g (0,09 kg) Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston SSDNow V300 240GB 7 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SSDNow V300 240GB 7mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston SSDNow V300 240GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow V300 240GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow V300 240GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ