Shop roku Shop roku

Kitchen Artist MEC114

Termékkatalógus
Kitchen Artist MEC114
Késkészlet - 5 darabos készlet tartóblokkal, rozsdamentes acélpengék, műanyag nyelek, 20 cm-es fogazott kenyérvágókés, két nagy kés (20 cm), két kis kés (13 és 9 cm-es) mosogatógépben tisztíthatóak
Kód:  KARACC19 Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  114

Kitchen Artist MEC114

A Kitchen Artist MEC114 konyhai szett ideális ajándék lelkes séfeknek és szakácsoknak. 5 különböző méretű kést tartalmaz, amelyek egy elegáns és praktikus dobozban helyezkednek el. Van közöttük egy speciális sütő kés 20 cm-es pengehosszal, egy séf kés 20 cm-es pengehosszal,egy  20 cm-es vágókés, egy többfunkciós kés 13 cm-es pengehosszal és egy zöldségtisztító, 9 cm pengehosszúságú kés. Ezeket a késeket mindenféle konyhai munkához használhatod - hús és hal szeleteléséhez és vágásához, gyümölcsök vagy zöldségek tisztításához vagy gyógynövények gyengéd aprításához. Vedd meg ezt az egyedülálló készletet, és soha nem fog hiányozni a megfelelő kés!

Főbb jellemzők

  • Egy praktikus és elegáns dobozban
  • Rozsdamentes acélpengékkel
  • Műanyag nyelekkel
  • Mosogatógépben is biztonságban lehet tisztítani
  • Minőségi anyagokból készültek
  • Precíziós kidolgozásúak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kitchen Artist MEC114 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist MEC114. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kitchen Artist MEC114. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEC114 Messerset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEC114 Messerset.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ