Shop roku Shop roku

Kitchen Artist MEN66 késkészlet

Termékkatalógus
Kitchen Artist MEN66 késkészlet
5 1 értékelés
Késkészlet - kerámia kés és hámozó; a készlet két 15cm és 7,5cm-es pengével ellátott kést, és egy fehér zöldség és gyümölcs hámozót tartalmaz; gumírozott markolat; fekete szín; nem korrodál; antioxidáns; anti-allergén; tartós; díszdobozba csomagolva
Kód:  KARACC36 Termékszám:  MEN66

Kitchen Artist MEN66 késkészlet

Ez a 2db kerámia kés segítségedre lesz az ételek feldarabolásakor. A kerámia penge tartós, rendkívül ellenálló és nem korrodálódik. A kerámia kések egyik nagy előnye, hogy kémiailag semlegesek, így nem befolyásolják a leszeletelt élelmiszer ízét vagy szagát. A fém pengékkel ellentétben, a kerámia pengék nem változtatják meg a gyümölcsök illatát, és nem károsítják azok vitamintartalmát sem.  A pengék felszínén nem tapad meg az étel, így elég ha használat után eltörlöd egy ronggyal. A kések gumírozott markolattal vannak ellátva, így használat közben nem csúsznak ki a kezedből. Mindez egy díszdobozba van becsomagolva.

Legfontosabb jellemzők

  • 2 db kerámia kés - 15 cm és 7,5 cm
  • Gumírozott markolat
  • Nincs korrózió
  • Tartós
  • Anti-allergén
  • Nem befolyásolja az ételek ízét és illatát
  • Díszdobozba csomagolva
 

Paraméterek

Darabszám a készletben
2 db Kész!
Tartozékok
Hámozó Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
2 db Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Hámozó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kitchen Artist MEN66 késkészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist MEN66. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kitchen Artist MEN66. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEN66. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEN66.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ