Slevy s AP+ Shop roku

KitchenAid P2 kézi kenyérpirító ezüst

Termékkatalógus
KitchenAid P2 kézi kenyérpirító ezüst
Kenyérpirító - 2 pirítóhely, sütési idő beállítása, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés és középre igazítás, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 1200 W, anyaga rozsdamentes acél, ezüst kivitel
Kód:  KITTO372 Termékszám:  5KMT2116ECU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KitchenAid P2 kézi kenyérpirító ezüst

Gyakran megkívánod a pirítóst, de nincs a készítéséhez szükséges felszerelésed, és nem szereted olajban sütni? Ebben az esetben biztosan érdekelni fog a nagyszerű KitchenAid kenyérpirító. Ezzel a modellel képes vagy két fél szelet kenyeret megsütni egyszerre. A sütési idő beállítása funkció segítségével tökéletesen megsült pirítóst kapsz. A kiolvasztás funkció is felkelti a figyelmed. Ezt főleg akkor fogod kihasználni, ha nagyobb mennyiségű péksütemény van a mélyhűtődben. Lehetőséged van beállítani, mennyire átsült pirítóst akarsz enni. Ha valami módosította a terveid, mindössze egyetlen gombnyomással ki lehet kapcsolni a kenyérpirítót. Az automatikus kikapcsolást azok fogják értékelni, akiknek ételkészítés közben más feladatokkal is foglalkozniuk kell. A minőségi KitchenAid kenyérpirító szerkezete magas kiemelés funkciót is rejt. Így nem fogod megégetni magad amikor kiveszed a pirítóst. Nem akarod, hogy az egyik oldal sötétebb legyen, mint a másik? A középrehúzó funkció biztosítja, hogy egyenletesen piruljon meg. Tisztítása nem vesz sok időt igénybe, a morzsák a kivehető morzsatálcába esnek. A készítéséhez használt anyag a remek rozsdamentes acél.

Az elsőrangú KitchenAid P2 kézi kenyérpirító ezüst kenyérpirító fő ismertetőjegyei

  • Ízletes reggeli elkészítésére tökéletes kenyérpirító
  • Két fél szelet kenyeret készíthetsz el vele egyszerre
  • A sütési idő beállítása funkció garantálja a pirítós tökéletes átsülését
  • Beállíthatod a pirítás intenzitását
  • A kiváló KitchenAid kenyérpirító kiolvasztásra is képes
  • A keresztbe állás elleni biztosítéknak köszönhetően a kenyér soha nem szorul be
  • Egy idő után magától kikapcsol
  • A magas kiemelésnek köszönhetően nem égeted meg az ujjaidat
  • A középre húzás funkcióval elérheted, hogy egyenletesen megsüljön a kenyér
  • A minőségi kenyérpirító praktikus kivehető morzsatálcával rendelkezik
  • Fogyasztás: 1200 W

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!
Pirítós szeletek száma
2 Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!
Pirítós szeletek száma
2 Kész!

Funkciók és tartozékok

Funkció
Sütési idő beállítása, Pirítás szabályozása, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Biztosíték a kenyér elakadása ellen, Automatikus kikapcsolás, Magas kiemelés, Középre igazítás Kész!
Tartozékok
Kivehető morzsatálca Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KitchenAid P2 kézi kenyérpirító ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KitchenAid P2 Toustovač manuální stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KitchenAid P2 Hriankovač manuálny strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KitchenAid P2 Manueller Toaster Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KitchenAid P2 Manueller Toaster Silber.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ