30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Klarfit Neckstar fekete

Termékkatalógus
Klarfit Neckstar fekete
Nyak- és vállmasszírozó - nyaki fájdalomra, japán shiatsu pontmasszázs otthon a Klarfit Neckstar masszázspárnával, enyhülés a nyak- és a váll számára, 4 mozgó masszázsfej 2 forgásiránnyal az izmok számára, a shiatsu masszázst imitálja a pontmasszázzsal, a vállra rögzíthető pántokkal szabályozhatod a masszázspárna működésének helyét és intenzitását
Kód:  KLAML896 Termékszám:  4260457489896

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarfit Neckstar fekete

Fedezd fel a japán shiatsu masszázs titkát a Klarfit Neckstar segítségével. A masszázsgallér tökéletesen ellazítja a nyak és a váll izmait, de remekül alkalmazható a has, a hát, a vádli vagy a combok masszírozására is. A párna mély ellazulást nyújt a merev és feszült izmok számára, hatékony segítség a fájdalom megszüntetésében. A négy mozgó masszázsfej két irányú forgó módszerrel masszírozza az izmokat, amely a shiatsu masszázs imitálása. Praktikus pántok gondoskodnak a masszázsgallér pozíciójának és nyomásának szabályozásáról. Továbbá rendelkezik még egy melegítő funkcióval is, amely az izmok melegítésével stimulálja a vérkeringést és az izmok vérellátását. A Klarfit Neckstar nem csak egy nehéz nap után nyújt enyhülést a test izmainak.

A Klarfit Neckstar fekete masszázsgallér legfontosabb jellemzői

  • Praktikus masszázsgallér
  • A nyak és a váll izmainak ellazítására tervezték
  • Alkalmas a has, a hát-, a vádli - vagy a comb masszírozására is
  • Nagyfokú enyhülést biztosít a merev és a megerőltetett izmoknak
  • 4 mozgó masszázsfej kétirányú forgó módszerrel
  • Klarfit Neckstar melegítés funkcióval a vérkeringés stimulálására
  • Könnyű karbantartás a poliuretán bevonatnak köszönhetően
  • Kényelmes működtetés az oldalsó gombbal
  • Fekete szín

Kényelmes kezelés és könnyű karbantartás

A Klarfit Neckstar masszázsgallér olyan poliuretán bevonattal rendelkezik, amely igazán könnyen mosható, így egyszerű a karbantartása. A gallér oldalán található gomb segítségével kényelmes működést biztosít. Az ergonomikus kialakítás révén komfortos a használata, a gallér pedig tökéletesen illeszkedik a nyakszirtre, illetve hasonlóan jól illik a test többi részéhez is. Emellett kompakt méretekkel büszkélkedhet, ami megkönnyíti a szállítást. Kényeztesd testedet kellemes pihenéssel, lazítsd el izmaidat a Klarfit Neckstar masszázsgallérral.

Méretek:
128 x 20 x 12 cm

Tömeg:
2 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarfit Neckstar fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarfit Neckstar černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarfit Neckstar čierny.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ