A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Klarstein Arosa B

Termékkatalógus
Klarstein Arosa B
5 1 értékelés
Légtisztító - 140 m3/óra légtisztító teljesítmény, 55 W fogyasztás, 20 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 56 dB maximális zajszint, 25 dB minimális zajszint, hepa, szén és alumínium porszűrő szűrő, légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, kijelző, automatikus üzemmód, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás
Kód:  KLACV934 Termékszám:  4260509684934 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Arosa B

A(z) Klarstein Arosa B Légtisztító friss levegőt garantál főleg az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a hordozható berendezés a legjobb az akár 20 m2 nagyságú háztartásokba. A kielégítő megbízhatóságáról a légtisztító kapacitás mond el többet – ez a berendezés akár 140 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A levegőt először megszűri a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az alumínium előszűrőnek hála. A(z) Klarstein Arosa B fő eleme a HEPA filter, amely könnyen megfogja az allergének, baktériumok és porszemcsék 99%-át. A különböző kellemetlen szagok eltüntetéséhez a szénszűrő az ideális választás. Az UV sugár még a legkitartóbb baktériumokat is eltünteti és a végletekig tiszta környezetet biztosít. Utolsó lépésként az eszköz negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, így olyan friss lesz, akár eső után.

A(z) Klarstein Arosa B levegőtisztító főbb paraméterei

  • Ajánlott helyiségméret: 20 m2
  • A HEPA szűrő megszűri a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A szén szűrő kiszűri a levegőből a konyhai gőzöket, a kellemetlen szagokat és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrő segítségével megtisztítja a levegőt a nagyobb szennyeződésektől, mint például a hajszálak, vagy az állatszőr
  • Funkciók: Légminőség érzékelő, Időzítő, Teljesítményszabályozás, Kijelző, Automatikus üzemmód, UV fertőtlenítő lámpa és Levegő ionizálás
  • Max. zajszint: 56 dB, Minimális zaj: 25 dB
  • Légtisztító kapacitás: 140 m3/óra

A(z) Klarstein Arosa B légtisztító funkciói

A(z) Klarstein Arosa B intelligens légtisztító mindig feltérképezi, hogy milyen a levegő aktuális állapota és ez alapján dönt arról, hogy kell-e javítani rajta. Ez a Légtisztító időzítővel is használható, vagyis igényeid alapján szabályozhatod a működési időt. A teljesítményt egyszerűen változtathatjuk, vagyis az energiafogyasztást és a zajterhelést is. Ezen túl automata üzemmódban is működtethető vagyis a készülék a levegő állapotának kielemzése alapján állítja be a teljesítményszintet.

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
55 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
140 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
20 m2 Kész!
Maximális zajszint
56 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
25 dB(A) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Arosa B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Arosa B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Arosa B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klarstein Arosa B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klarstein Arosa B.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ