A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Klarstein Bella Morena

Termékkatalógus
Klarstein Bella Morena
4,0 9 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 5,2 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, tartozékok dagasztószár, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege 8 kg, mérete 36 × 39 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), krém kivitel
Kód:  KLAKR012 Termékszám:  4260322374340 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Bella Morena

Sokoldalú konyhai asszisztens

A Klarstein Bella Morena multifunkciós konyhai robotgép 1200 wattos nagy teljesítményével és bolygókeverő rendszerével teszi lehetővé a nyersanyagok gyorsabb és könnyebb feldolgozását. Az elegáns bézs színű, lekerekített robusztus dizájnnak köszönhetően ez a professzionális segédeszköz olyan modern kiegészítő lehet a konyhádban, amelyre számos feladat során rábízhatod magadat.


A Klarstein Bella Morena konyhai robotgép fő jellemzői

  • Erőteljes, 1200 W-os konyhai robotgép csendes működéssel
  • Elegáns, lekerekített ház bézs színben
  • Bolygókeverő rendszerrel
  • Rozsdamentes acél tál 5,2 literes össztérfogattal
  • 6 teljesítményszinttel
  • 3 könnyen cserélhető tartozék a különböző tésztákhoz és krémekhez
  • Biztonsági kapcsolóval
  • Kioldó mechanizmus a többfunkciós karon
  • Biztonságos elhelyezés a tapadókorongoknak köszönhetően

A tartozékok könnyű cseréje

A kihajtható multifunkciós karnak és a gyors-kioldó rendszernek köszönhetően a tartozékok cseréje egy pillanat alatt lehetséges. A kiegészítők magukban foglalják a dagasztókart, a keverőlapátot és a rozsdamentes acél habverőt. Ezekkel a tartozékokkal könnyedén készítheted el a pizzatésztát, a sűrű krémleveseket, a tojáshabot a süteményekre és még sok más finomságot.


Nagy kapacitás a nyersanyagok gyorsabb feldolgozásáért

Az 5,2 literes rozsdamentes acél tál opcionális fedővel megelőzi a nyersanyagok fröccsenését, amikor magas fokozaton dolgozol. Az edény akár két liter tészta összedolgozásához is elegendő, így zökkenőmentesen készítheted el a süteményt vagy a kenyeret az egész család számára egyetlen alkalommal.


6 fokozat a kifogástalan végeredményért

Legyen szó akár a dagasztásról, keverésről vagy habverésről, minden folyamat titka az optimális intenzitás. Éppen ezért a Klarstein Bella Morena konyhai robotgép forgógombja 6 teljesítményszintet kínál, amelynek segítségével professzionális végeredményekre számíthatsz.


Paraméterek

Keverőtál űrtartalma
5,2 l Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
23 cm Kész!
Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!
Tömeg
8 kg Kész!

Szín

Szín
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt, Klarstein Bella Morena, Érdekelne ez a termék, ez most használt vagy új termék? Csak éppen nem világos, hogy egy ugyanolyan, csak visszahozott termek 41000 be kerül, ez meg 29990.

Keresek hozzá még egy keverőtálat.

Kérdések és válaszok: Klarstein Bella Morena
Kiegészítők: Klarstein Bella Morena Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Bella Morena. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Bella Morena.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ