30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Klarstein Buffalo ezüst/fekete

Termékkatalógus
Klarstein Buffalo ezüst/fekete
4,2 17 értékelés
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 2 db, kerámia, összesen 726 cm2 grillfelület, grill anyaga: acél, tapadásmentes felület, csepptálca és hőszabályzás, tömege: 3,6 kg
Kód:  KLAKG590 Termékszám:  4060656151590 Gyártó honlapja:

Klarstein Buffalo ezüst/fekete

A nyári hónapokon kívüli grillezés csupán álom és emlékeztető a napsütötte napokra? Változtasd meg álmod a nagy teljesítményű Klarstein Buffalo elektromos kontakt grill segítségével, amelyet vonzó ezüst-fekete kivitelezés jellemez. A kontakt grill készülék szálcsiszolt rozsdamentes acél anyaga elegáns, finom megjelenést biztosít, amely biztosan lenyűgöz majd. A grill a kontakt-panini- illetve az asztali grill egyedülálló kombinációja. Roston sült, lédús húsok, zöldségek, sajtok, panini olasz specialitások vagy sült kolbászok készíthetők a Klarstein grillel nagyon rövid idő alatt. A grill felületek tapadásmentes kerámia felülete biztosítja, hogy az ételek ne tapadjanak a sütőlapokhoz. A Buffalo Contact Grillhez használt modern anyagok jelentősen hozzájárulnak a készülék könnyű karbantartásához.

A Klarstein Buffalo kontakt grill főbb jellemzői

  • Nagy grillezési terület tapadásmentes Ceramic Coating kerámia bevonattal
  • Grillezés a Klarstein Buffalo Contact Grill nyitott grillterületén
  • Lecsukható grill fedél a gyors főzéshez
  • Forgó hőmérséklet-szabályozó gomb a Buffalo Grill egyszerű vezérléséhez valamint fényjelzés, ha a készülék készen áll a használatra
  • A fűtőelemek közvetlenül a grill lemezekbe vannak beépítve
  • Enyhén döntött grill a felesleges zsírok jobb elvezetéséhez
  • Kivehető zsír csepegtető tálca
  • Hőszigetelt fogantyú a Klarstein grill biztonságos kezeléséhez
  • Gumírozott lábak a nagyobb stabilitás érdekében

Prémium  ételek a Klarstein kontakt grillel 

A Klarstein Buffalo Contact Grill segítségével kétféle módon készíthetsz ételeket. Ha paninit, pirítóst, szaftos húst vagy zöldséget kívánsz sütni, miközben azok megőrzik aromájukat, akkor helyezd a nyers ételeket a grillre, és hajtsd le a grill tetejét. A grillezési folyamat során nem kell forgatnod az ételeket, így rekord idő alatt elkészülhetnek. Ha klasszikus nyitott grillezést szeretnél, vagy csupán még több helyet a grillezett finomságok számára, akkor nyisd ki a grill tetejét, és a készülék klasszikus asztali grillré válik. Helyezd el a grillezni kívánt ételeket a felületen, majd mindkét esetben állítsd be a kívánt hőmérsékletet a forgó gomb segítségével. Igazi első osztályú finomságokban lesz részed.

Grillezett ételek zsír nélkül

A Klarstein Buffalo elektromos kontakt grill egy levehető zsír tartállyal rendelkezik, amelybe a főzési folyamat során keletkező zsiradékok csepegnek. A grillezett ételeket így a felesleges zsír nélkül szolgálhatod fel. Ezzel az asztali grilltel készített ételek ízletesebbek és egészségesebbek lesznek.

A Klarstein kontakt grill egyszerű karbantartása

A Ceramic Coating tapadásmentes kerámia bevonat biztosítja, hogy az étel- illetve a zsír ne tapadjon a felületre. Grillezés után töröld le nedves ruhával vagy kendővel. A cserélhető zsírtartályt könnyen tisztíthatod hagyományos mosogatószerrel, de mosogatógépben is moshatod. A készülék testét alkotó anyag biztosan elnyeri tetszésed, hiszen a szálcsiszolt rozsdamentes acél könnyen tisztítható és higiénikus.


Paraméterek

Anyag

Grillezőfelület anyaga
Kerámia Kész!
Grill anyaga
Acél Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
726 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
33 cm Kész!
Grillfelület mélysége
22 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
13,5 cm Kész!
Grill szélessége
41,5 cm Kész!
Grill mélysége
35 cm Kész!

Tömeg

Súly
3,6 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Tapadásmentes felület, Csepptálca, Hőszabályzás Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
2 000 W Kész!
Programok száma
1 Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Tápkábel hossza
1,2 m Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Buffalo ezüst/fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Buffalo stříbrný/černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Buffalo strieborný/čierny.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ