Akvizice ApF HU Shop roku

Klarstein Buffalo, fehér

Termékkatalógus
Klarstein Buffalo, fehér
5 1 értékelés
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 726 cm2 grillfelület, 2 grillezőfelület, csepptálca, hőmérséklet szabályozás, tapadásmentes felület és csúszásgátló lábak, grillezőfelület anyaga: kerámia, grill anyaga: acél, tömege: 3,8 kg
Kód:  KLAEG676 Termékszám:  10033624 Gyártó honlapja:

Klarstein Buffalo, fehér

A nyári hónapokon kívüli grill csak álom és emlékeztető volt a napsütéses napokra? Változtasd meg álmod a nagy teljesítményű Klarstein Buffalo elektromos kontaktgrill segítségével, vonzó, fehér kivitelben. Az érintkezős rács lenyűgözi elegáns, észrevétlen megjelenésével, amelyet a készülékhez készült szálcsiszolt rozsdamentes acél biztosít. A grill a kontakt-panini és az asztali grill egyedülálló kombinációja. Roston sült, lédús húsok, zöldségek, sajtok, panini olasz specialitások vagy sült kolbászok a Klarstein grilltel nagyon rövid idő alatt elkészíthetők. A grillfelületek kerámia tapadásmentes felülete biztosítja, hogy ételek ne tapadjanak a sütőlapokhoz. A Buffalo Contact Grillből készült modern anyagok használata jelentősen hozzájárul a készülék karbantartásához.

A Klarstein Buffalo White kontaktgrill főbb jellemzői

  • Nagy grillezési terület tapadásmentes kerámia bevonattal.
  • Grillezés a Klarstein Buffalo Contact Grill nyitott grillterületén
  • Összecsukható grill fedél a gyors főzéshez
  • Forgó hőmérsékletszabályozó az egyszerű Buffalo Grill-vezérléshez és a kész indikátorokhoz
  • A fűtőelemek közvetlenül a rostélylemezekbe vannak beépítve
  • Enyhén ferde grill lejtő a felesleges zsírok jobb elvezetéséhez
  • Kivehető zsír csepegtető készlet
  • Hőszigetelt fogantyú a Klarstein rács biztonságos kezeléséhez
  • Gumírozott lábak a nagyobb stabilitás érdekében

Prémium főtt ételek Klarstein kontaktgrillel

A Klarstein Buffalo Contact Grill segítségével kétféle módon készíthetsz ételeket. Ha paninit, pirítóst, főtt lédús húst vagy zöldséget szeretnél sütni, miközben megőrzik aromájukat, akkor tedd a nyers ételeket a grillre, és takard le a grill tetejét. A grillezési folyamat során nem kell forgatnia az ételeket, hogy rekord idő alatt elkészítse azokat. Ha klasszikus szabadtéri grillt szeretnél, vagy hogy még több hely legyen a grillezendő ételek számára, akkor nyissa ki a grill tetejét. Így klasszikus asztali grillré változik. A grillezett ételeket terítsd el a felületen. Mindkét esetben állítsd be a kívánt hőmérsékletet a forgatógombbal. Ezután már csak az első osztályú ételekre kell várnod. 

Grillezett ételek zsír nélkül

A Klarstein Buffalo Electric Kontakt Grill van szerelve egy levehető zsírtartállyal, amely felfogja a csöpögő zsírt főzés során. A grillezett ételeket felesleges zsír nélkül is felszolgálhatod. Az ezzel az asztali grilltel készített ételek ízletesebbek és egészségesebbek lesznek.

A Klarstein érintkezős rács egyszerű karbantartása

A Cearmic Coating tapadásmentes kerámia bevonatával a Klarstein Buffalo Electric Grill rácsokon biztosítja, hogy ne maradjon étel vagy zsír. Grillezés után töröld le őket nedves ruhával vagy kendővel. A cserélhető zsírtartályt könnyen meg lehet tisztítani mosószerrel vagy mosogatógéppel. A kontaktgrill használata során értékelni fogod az anyagot is, amelyből a grilltest készül. Ezáltal a szálcsiszolt rozsdamentes acél könnyen tisztítható és higiénikus .


Paraméterek

Anyag

Grillezőfelület anyaga
Kerámia Kész!
Grill anyaga
Acél, Műanyag Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
726 cm2 Kész!
Grillfelület átmérője
40 cm Kész!
Grillfelület szélessége
33 cm Kész!
Grillfelület mélysége
22 cm Kész!

Grill méretei

Grill magassága
13,5 cm Kész!
Grill szélessége
41 cm Kész!
Grill mélysége
33 cm Kész!

Tömeg

Súly
3,8 kg Kész!

Felszereltség

Felszereltség
Tapadásmentes felület, Csepptálca, Csúszásgátló lábak, Hőszabályzás Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
2 000 W Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Buffalo, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Buffalo, bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Buffalo, biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klarstein Büffel, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klarstein Büffel, weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ