Shop roku 30 dnů na vrácení

Klarstein Davos - fekete / fehér

Termékkatalógus
Klarstein Davos - fekete / fehér
Párásító - ionizálóval, 40W, 20m2-es szobákhoz, 5 az 1-ben szénszűrő , HEPA szűrő, TiO2 szűrő, UV sterilizáló
Kód:  KLAZV013 Termékszám:  4260457487977 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Davos - fekete / fehér

A német Klarstein márkájú Davos fehér  légtisztító nagy segítséget jelent az ételszag, cigarettafüst, a por és a poratka elleni küzdelemben. A cserélhető HEPA szűrő egy aktívszenes szűrővel kombinálva hatékonyan eltávolítja a pollen, a poratka-maradékok 99,97%-át. Mindezt kiegészíti egy beépített ionizátor, amely, hála a negatív ionoknak, megköti  még a legkisebb mikro-részecskéket is.  Az integrált UV fény tökéletesen hipoallergén környezetet biztosít, amely maradék nélkül eliminál minden  mikroorganizmust. Használja ki teljes  mértékben  a  Davos légtisztító összes funkcióját,  és lélegezzen egészségesebben!

 

 A Klarstein Davos fehér légtisztító főbb jellemzői

  • Az aktívszenes  szűrő és a HEPA szűrő eltávolítja szennyeződések  99,97%-át
  • Az integrált ionizáló eltávolítja a porszemcséket és megszünteti a kellemetlen szagokat
  • Az UV fény tökéletesen sterilizálja a  levegőt
  • A Davos légtisztító el van ellátva AUTO üzemmóddal a  szennyezettség kimutatására
     

Könnyen kezelhető és steril tisztaságot biztosít

A kétféle szűrő kombinációja  és az  UV fény segítségével a Davos légtisztító berendezés teljesen hipoallergén és steril környezetet teremt, amit az  allergiások, az asztmás vagy légzőszervi és egyéb egészségügyi problémákkal küzdő emberek igen nagyra értékelnek. A légtisztító működtetése  egyszerű, köszönhetően az intuitív kijelzőnek, amelynek segítségével Ön az összes rendelkezésre álló funkciót vezérelheti.  Az intelligens AUTO üzemmód érzékeli a légszennyezés mértékét,  és az optimális állapotot állítja be. A Sleep (alvás) üzemmód a legalacsonyabbra állítja a hangerőt, ami lehetővé teszi a készülék használatát az éjszaka folyamán is, anélkül, hogy a nyugodt alvást zavarná. A Davos légtisztító karbantartása nagyon egyszerű. A beépített aktívszenes szűrő szennyeződéseit elegendő egy porszívóval és egy kis vízzel tisztítani . A HEPA szűrő cseréjének  szükségességét  egy beépített  színes fény jelzi, felhívja az Ön figyelmét arra, hogy  csere szükséges. A kompakt méretek, a lekerekített élek, a fekete és a matt megjelenés olyan modern megjelenést biztosít a Davos készüléknek, hogy  bármilyen helyiségben működtethető.  
 

Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Davos - fekete / fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Davos - černý/bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Davos - čierny/biely.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ