Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Klarstein Edelstein

Termékkatalógus
Klarstein Edelstein
5 1 értékelés
Kontakt grill - sütéshez, multifunkcionális, hús, zöldség, szendvicsek vagy halak sült finomságokká történő alakítása rekordidő alatt
Kód:  KLAKG343 Termékszám:  4260509682343 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Edelstein

A Klarstein Edelstein egy multifunkcionális grillező, amelynek segítségével ízletes toast szendvicseket, grillezett húsokat, zöldségeket és paninit készíthetsz. Az összecsukható fedéllel rendelkező nagy grillterület rövid idő alatt képes az élelmiszereket kezelni. A grillfelületet tapadásmentes bevonat jellemzi, így megakadályozza a nem kívánt odaégést és az élelmiszer odatapadását. Az étel elkészítését a folyamatosan állítható teljesítmény segíti egészen 240 ° C-ig. A nagy hőszigetelt fogantyú, valamint a hőálló spatula- amelynek bordázata tökéletesen illeszkedik a lemezmintához- megkönnyítik a grill kezelését. Továbbá az enyhe megdöntés elősegíti a felesleges zsír közvetlenül a gyűjtőtartályba történő lefolyását.

A Klarstein Edelstein kontakt grill főbb jellemzői

  • Többfunkciós kontakt grill
  • Toast szendvicsek, hús és zöldség grillezéséhez, panini készítéséhez
  • Nagy grillezési felület tapadásmentes bevonattal
  • A felesleges zsírt a felület finom döntöttsége segíti elvezetni
  • Fokozatmentesen állítható teljesítmény
  • Könnyű kezelhetőség a hőszigetelt fogantyúnak köszönhetően
  • Hőálló spatula
  • Kényelmes működtetés a forgókapcsolónak köszönhetően
  • Klarstein Edelstein csúszásmentes lábakkal
  • Színes kivitel: fekete-rozsdamentes acél

Tökéletesen elkészített ételek

A Klarstein Edelstein kontakt grill segítségével nagyon finom és kiválóan átsütött ételeket készíthetsz. Ehhez a  kétoldalú sütési módszer is hozzájárul, amely elősegíti az ízek és az aroma megőrzését az előkészített nyersanyagokban. A készülék kényelmes működtetéséről a forgókapcsoló és a fedél lehajthatósága általi könnyű tárolás, valamint a készülék alsó részén található kábel tekercselésének lehetősége gondoskodik. A csúszásgátló lábak által stabilan helyezheted el a konyhapulton, a fedél rögzítő elemének köszönhetően pedig biztonságos szállíthatod a grillt. Élvezd a lédús steakeket, a finom toastokat és a tökéletes paninit a Klarstein Edelstein-nek köszönhetően.

Méretek:
40 x 38 12 cm

Tömege:
2,7 kg


Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Edelstein Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Edelstein. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Edelstein.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ