30 dnů na vrácení Shop roku

Klarstein Fruit Jerky 14 gyümölcsszárító

Termékkatalógus
Klarstein Fruit Jerky 14 gyümölcsszárító
Aszalógép - 1000 W teljesítmény, 14 lemez, lemezek átmérője: 38,4 cm, digitális vezérlés, hőmérséklet szabályozás és időzítő,
Kód:  KLASU011 Termékszám:  4260486157117 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Fruit Jerky 14 gyümölcsszárító

A Karlstein Fruit Jerky 14 szárító és dehidrátor minden bizonnyal elkápráztat hatalmas méretű szárító területével: a 14 szárítótálcán keresztül majdnem 2 m2 helyet biztosít. A gyümölcsszárító rendkívül praktikus azoknak, akik szeretik a szárított almát és bogyós gyümölcsöket, a zöldség chipszeket, illetve az ízletes szárított húst, vagy halat. A Fruit Jerky 14 rengeteg munkától ment meg a gombaszárítás közben is. A készülék akár tészták kelesztésére is alkalmazható. A szárított virágokból szemet gyönyörködtető dekorációt lehet készíteni. Az öreg kenyeret vagy zsemlét elég egy kis időre a gépbe tenni, és máris újra ropogósak lesznek. A Fruit Jerky nem csak az emberek ízlelőbimbóit örvendezteti meg - a macskák és kutyák is imádják a szárított húsból készült csíkokat. Itt az alkalom, hogy te is kipróbáld a Fruit Jerky 14 szárító nyújtotta végtelen lehetőségeket.

Miért pont a Klarstein Fruit Jerky 14 ?

  • Nagy teljesítményű és prémium minőségű szárítógép
  • 14 szárító emeletén keresztül majdnem 2 m2 területet biztosít
  • Természetes tartósítási eljárás során őrzi meg a vitaminokat, ásványi anyagokat és az egyéb értékes hatóanyagokat
  • A Fruit Jerky 14 meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát
  • Stabil, rozsdamentes acélból készült szerkezet
  • Nagyon egyszerű kezelés a gombok segítségével
  • Átlátható LCD-kijelző
  • A szárítási idő beállítása az időzítő segítségével percre pontosan (maximum 40 óra 59 perc)
  • Állítható hőmérsékletet 1 ° C-onként az ételszárítás ideális feltételeinek érdekében
  • A praktikus ablakkal ellátott nagyméretű ajtó kényelmes felügyeletet tesz lehetővé
  • A csomag egy használati útmutatót is tartalmaz a szárított élelmiszerek elkészítésére vonatkozó tippek egész tárházával

Minőség és precíz kivitelezés egy német gyártótól

A német Karlstein cég Fruit Jerky 14 dehidrátora precíziós kivitelezésével és prémium minőségével kiemelkedik a hasonló termékek közül. 1000 Wattos teljesítménye hatékonyan távolítja el az ételekből a nedvességet, optimális feltételeket biztosítva ezáltal a nagy mennyiségű ételszárításhoz is. 14 szárító emeletével és majdnem 2 négyzetméteres területével a készülék akkor sem hagy cserben, ha igazán hatalmas mennyiségű ételről van szó. A gép stabil szerkezete rozsdamentes acélból készült, amelybe a szárítótálcák egyesével kerültek be. A Fruit Jerky 14 praktikus ablakkal ellátott, nagyméretű ajtaján keresztül folyamatosan és kényelmesen követheted nyomon a szárítási folyamatot. Az egyenletes hőeloszlásról és a levegő-keringetésről a meleg levegős szellőztetés gondoskodik. Az optimális eredmény elérése érdekében a hőmérséklet 1°C-onként szabályozható. A pontos szárítási idő beállításához használd az időzítőt. A Klarstein jelentős figyelmet fordít fogyasztói biztonságára, ezért a Fruit Jerky 14 szárító gyártása során nem alkalmaz káros Biszfenol-A-t, amely sajnálatos módon kioldódik a műanyagokból. A rozsdamentes acélból készült stabil szerkezet védelmet nyújt a dehidrátor véletlenszerű felborulása ellen, ezáltal te, és a szárított ételek is biztonságban lesznek.

Egészséges, finom, tele energiával

A szárítás a tartósítás egyik legrégibb és legtermészetesebb módja. A szárítási folyamat során a vitaminok, az ásványi anyagok és az egyéb értékes hatóanyagok mind megőrződnek, így a szárított ételek rendkívül egészséges opciót nyújtanak. Az így készült finomságok rengeteg energiát képesek biztosítani, amely minden bizonnyal jól jön, például utazás során. További előnyük, hogy rendkívül kevés helyet foglalnak a táskádban. A szárított ételek egészségesek, ízletesek és táplálóak.

Méretek:
38,2 × 69 × 53,5 cm

Tömeg:
18,5 kg

A szárítási emeletek száma:
14

A szárító emeletek méretei:
34,3 x 38,4 cm

A teljes szárítási terület:
1,84 m2

Hőmérséklet-szabályozás:
30-70 ° C

Teljesítmény:
1000 W

Szín:
Fekete

 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő Kész!

Lemezek

Mennyiség
14 db Kész!
Lemez átmérője
38,4 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Fruit Jerky 14 gyümölcsszárító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Fruit Jerky 14. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Fruit Jerky 14.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ