AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

Klarstein Fruit Jerky Pro 10

Termékkatalógus
Klarstein Fruit Jerky Pro 10
5 1 értékelés
Aszalógép - 1000 W teljesítmény, 10 nagy szárítási szint, a szárítás területe közel 1,5 négyzetméter
Kód:  KLASU003 Termékszám:  4260414892707 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Fruit Jerky Pro 10

A Klarstein Fruit Jerky Pro 10 gyümölcsszárító többrétegű használatot tesz lehetővé, a klasszikus szárított almától és egyéb gyümölcsöktől a kiváló szárított paradicsomon és további zöldségféléken át egészen a fűszeres marhahúsig vagy szárított csirkehúsig. A gombák saját mennyországukba kerülnek. Az újságokon való melegítéssel történő szárításnak vége. Az egészséges és nélkülözhetetlen zsírsavakban gazdag halak szárítás után egy teljesen új szintre jutnak. A tésztához szinte vers tartozik. A szárított csokrok elegáns dekorációvá válhatnak otthonában. A szárított gyógynövények és egyéb összetevők felbecsülhetetlenek, hiszen az ennyire friss illatot és ízt a vásárolt zacskóban sosem fogja érezni. A reggeli fontos, így a pirított kenyér és zsemle az étkezőasztalon mosolyra hangolja majd az egész családot. Ezt mind lehetővé teszi az Ön számára a minőségi és erős Klarstein Fruit Jerky PRO 10 dehidrátor. További tippekért csak nézzen a kézikönyvbe, melyet a termék mellé kap. Rengeteg hasznos tanácsot tartalmaz. Elődjéhez, a Fruit Jerky 10-hez képest a Fruit Jerky Pro 10 nagyobb teljesítményű, minden emeleten kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, sokkal nagyobb szárítási területtel és változtatható fiókokkal a kis és nagy darabok szárításához. Ezeken túl elegáns ezüst színével emelkedik ki.

Miért a Klarstein Fruit Jerky Pro 10?

  • Nagyon erős és jól kialakított szárító
  • 10 szárítási terület majdnem 1,5 m2-en
  • 5 emelet 22 × 22 mm méretű hálóval, nagy darabok szárításához
  • 5 emelet 7 × 7 mm méretű hálóval, mely a rendkívül finom gyümölcsnél sem vall kudarcot
  • A Fruit Jerky PRO 10 megtartja a vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb értékes anyagokat szárítás során
  • Meghosszabbítja az étel tárolhatóságát
  • A rozsdamentes acél konstrukció lehetővé teszi a jobb légáramlást
  • Egy extra halk ventilátor biztosítja a zavartalan kényelmet és az egyenletes légáramlást
  • Nagyon egyszerű kezelhetőség
  • Önállóan beállítható a kívánt szárítási idő
  • Hőmérséklet-szabályozás biztosítja az optimális feltételeket minden típusú élelmiszernek
  • A csomag tartalmaz egy használati útmutatót sok tippel szárított élelmiszer készítéséhez
 

A minőség az első

A Fruit Jerky PRO 10 szárító a Klarstein-tól elsősorban minőségi kivitelezésével emelkedik ki. Az 1000 W teljesítmény minőségű design-nal biztosítja az optimális hőkeringést. A levegő keringése a készülékben egyenletes, a hátsó ventilátornak köszönhetően. Extra csöndes a zavartalan nyugalomért. A biztonságos konstrukció rozsdamentes acélból készült. Hat csúszásmentes gumi láb biztosítja a szükséges stabilitást a szárítás során. Egyszerűen helyezze a szárító tálcát a szárítási felületre. Valamennyi szárító fiók rozsdamentes acélból készült. Öt közülük ritkán kötött hálóval rendelkezik, melyek mérete 22 x 22 mm, és a nagyobb darabokat nagyszerűen száríthatja rajtuk. A kis darabokhoz örömmel fogadja majd az öt sűrűn kötött 7 × 7 mm méretű hálót. Az acél fiókot használata után egyszerűen távolítsa el, tisztítsa meg, majd illessze vissza. A helytakarékos megoldás tagadhatatlan előnye, hogy a szint védett a szennyeződéstől, főleg a kellemetlen portól. A szárító részben szétszedhető karbantartási és tisztítási célokra. A hőmérsékletet és a szárítási időt Ön állíthatja be, így a kapott finomságokat a legjobb íz, illat és konzisztencia jellemzi. Az élelmiszerek tartósításának egyik legrégebbi és legtermészetesebb módszerét élvezheti a Klarstein Fruit Jerky PRO 10 készülékkel.

Finom gomba egész évben.

Erdei kirándulásokra is jár? Ez az igen népszerű tevékenység rengeteg nagy előnnyel jár. Az erdőben való séta jó a testünknek, a friss levegőt pedig tüdőnk is értékeli majd. Egy éhes száj is rövidesen kísérni fogja, amennyiben nem feledkezik meg a fonott kosárról és az éles késről. Sok gombaszedő nem élvezi ezt a szezont, mivel a gombát nincs hol tartani. Ezt a problémát is megoldja az elegáns Fruit Jerky PRO 10 szárító. A 1,5 m2 területű 10 szárítási területnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen szárítható akár nagyobb  mennyiségű gomba is. A nagy szárító területet a termesztők is értékelik majd. A nyári termés olyan gazdag, hogy kezdődik is a csodálkozás, hogy lehetne egy ilyen hatalmas mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget feldolgozni. A csodálatos kertészek számára is itt van a Klarstein Fruit Jerky PRO 10.

Méretek:
43,5 × 40,5 × 51,5 cm

Tömeg:
14,1 kg

Szárítási területek száma:
10

Hálók mérete:
22 x 22 mm
7 × 7 mm

A teljes szárítási terület:
1,44 m2

Hőmérséklet szabályozó:
35-68 °C

Teljesítmény:
1000 W

Szín:
ezüst

 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Franciaország, Lengyelország Kész!
Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Funkciók
Hőmérséklet szabályozás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Franciaország, Lengyelország Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás Kész!

Lemezek

Mennyiség
10 db Kész!
Lemez átmérője
40 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Fruit Jerky Pro 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Fruit Jerky Pro 10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Fruit Jerky Pro 10.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ