Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Klarstein Fruit Jerky PRO 6

Termékkatalógus
Klarstein Fruit Jerky PRO 6
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 630 W teljesítmény segítségével szárítható 6 szárítólemez, szárítólemez átmérője 36,5 cm, kézi vezérlés, hőmérséklet szabályozás max. hőmérséklet 68 °C
Kód:  KLASU004 Termékszám:  10029505 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Fruit Jerky PRO 6

A Klarstein Fruit Jerky PRO 6 aszalógépben minden aszalt gyümölcsöt, zöldséget, szárított húst vagy halat kedvelő ínyenc örömét fogja lelni. Kísérletezzen bátran, ha szereti a szárított bogyós gyümölcsöket vagy a banánchipset. A hatemeletes Fruit Jerky PRO 6 lehetővé teszi, hogy természetes módon tartósított élelmiszereket készítsen igazán egyszerűen. A 630 W-os teljesítménynek köszönhetően a szárító kivonja a vizet az élelmiszerekből. Eközben a vitaminok, ásványi anyagok, és további fontos, az egészséges étkezéshez szükséges hatóanyagok érintetlenek maradnak. Mindez az egyik legrégebbi és legtermészetesebb tartósítási mód. A Fruit Jerky PRO 6 így meghosszabbítja a szárított élelmiszerek eltarthatósági idejét. Az előző típushoz képest a Klarstein Fruit Jerky 6 PRO rozsdamentes acélszerkezete nagyobb szárítási területet biztosít. Így még a legkisebb gyümölcs sem fog kárba veszni. A Klarstein Fruit Jerky PRO 6 a korábbi, fekete színű kivitel helyett most elegáns ezüst színnel rendelkezik.

Miért a Klarstein Fruit Jerky PRO 6?

  • a Fruit Jerky PRO 6 egy kiváló minőségű gyümölcsaszaló gép
  • természetes tartósítás a vitaminok és ásványi anyagok megőrzése érdekében 
  • stabil konstrukció, rozsdamentes acél és műanyag
  • csendes ventillátor, egyenletes légáramlás
  • nem tartalmaz káros biszfenol-A (BPA) vegyületet
  • 6 nagy szárítóemelet
  • a szárítóemelet szemeinek nagysága 7 x 7 mm 
  • egyszerű működés 
  • hőmérséklet-szabályozás az optimális szárítási idő beállítása érdekében 
  • a csomag tartalmaz egy használati útmutatót is, amely tippekkel látja el Önt

Egyszerű szárítás mindenki számára

A különböző élelmiszerek más és más szárítási tulajdonsággal rendelkeznek. A fokozatmentesen 35-68 °C-ra állítható készülékkel Ön egyszerűen kiválaszthatja a szárításhoz szükséges optimális hőmérsékletet. Az időzítő beállításával sem kell bajlódnia. A beépített időzítő segítségével könnyedén beállíthatja a kívánt szárítási időt. Elegendő hellyel rendelkezik még nagyobb mennyiségű élelmiszer számára is - például ha a kertünkből egyszerre nagyobb mennyiségű gyümölcsöt kell megszárítanunk. Amennyiben még nincsenek tapasztalatai a szárítás különböző lehetőségeivel kapcsolatban, munkája megkönnyítésére a használati útmutató széleskörű tippeket nyújt a legkülönfélébb kulináris specialitások elkészítésére, puhítására és szárítására.

Kiváló minőség rozsdamentes acélból

Más szárítógépekkel összehasonlítva a Fruit Jerky 6 kiváló minőségű felépítéssel rendelkezik: rozsdamentes acélból, acéllemezekből és műanyagból. Az egyedi konstrukciónak köszönhetően a szárítóelemek igazán stabilak, a hőt pedig kiválóan benn tartja a készülék. A hátsó, halk ventillátornak köszönhetően a meleg levegő egyenletesen áramlik az emeletek között. Tehát minden lehetőség adott a tökéletes szárításhoz. 

Méret:
33 × 23 × 48 cm

Tömeg:
7 kg

Szárítótálcák száma:
6

A teljes szárítási terület:
0,65 m2

Szabályozható hőmérséklet:
35-68 ° C

Teljesítmény:
630 W

Szín:
ezüst

 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Teljesítményfelvétel
630 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Teljesítményfelvétel
630 W Kész!

Használat

Szárítási lehetőség
Gyümölcs, Zöldség Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás Kész!

Hőmérséklet szabályozás

Maximális hőmérséklet
68 °C Kész!

Lemezek

Mennyiség
6 db Kész!
Lemez átmérője
36,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Fruit Jerky PRO 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Fruit Jerky PRO 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Fruit Jerky PRO 6.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ