Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Klarstein Junior Chef Finn kék

Termékkatalógus
Klarstein Junior Chef Finn kék
Ételpároló - bébiétel készítéséhez - gőzölés, keverés, sterilizálás, melegítés/kiolvasztás, 700 W-os fűtőelem a gyors és lassú főzéshez, bébikása kíméletes elkészítése, 200W-os motor két sebességgel, alkalmas cumisüveg sterilizálására és melegítésére 20 cm-es magasságig, BPA nélkül, az összes levehető rész alkalmas mosogatógépben való mosásra
Kód:  KLAPH630 Termékszám:  10028612 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Junior Chef Finn kék

A Junior Chef Finn eszközt a kisbabája számára való teljes ételkészítésre tudja használni. A Klarstein 5 funkcióval rendelkezik a bébiételek elkészítéséhez - gőzölés, keverés, palack sterilizálás, tejmelegítés és kiolvasztás. A Junior Chef Finn készülék teljesen szétszerelhető, és az összes eltávolítható alkatrész mosogatható kézzel vagy mosogatógépben. A készülék kicsi, és nem foglal el túl sok helyet a konyhában, ugyanakkor a tevékenységek széles körére képes. A berendezés étellel érintkező egyetlen része sem káros az egészségre és BPA nélküli polipropilénből készül.  

A Klarstein Junior Chef Finn bébiétel-készítő berendezés főbb jellemzői

  • 5 funkció - gőzölés, keverés, sterilizálás, fűtés és kiolvasztás
  • a Klarstein Junior Chef Finn könnyen szétszerelhető és mosható mosogatógépben
  • kíméletesen készít bébiételeket
  • ártalmatlan polipropilénből, BPA nélkül készül
  • kis méretek és kis tömeg
  • kék-fehér design

Többfunkciós Junior Chef Finn

GŐZÖLÉS
Főzze a húst, a zöldséget és a gyümölcsöt kíméletesen a baba egészsége szempontjából fontos vitaminok és a fontos tápanyagok elvesztése nélkül! A 300 ml-es víztartály 30 percig tartó főzéshez elegendő. A csomag két gőzölő tartozékot tartalmaz, így két ételt készíthet egyszerre az ízek összekeverése nélkül. Az előkészítés megkönnyítése érdekében a praktikus időzítőt 30 percig használhatja, és két főzési sebesség közül választhat. 

KEVERÉS
Az elkészített ételeket azonnal összekeverheti és péppé mixelheti. A Junior Chef Finn készüléknek két keverési sebessége van, attól függően, hogy finom pépet kíván-e készíteni vagy kis darabokat szeretne benne hagyni. A motor eléri a 200 W-os teljesítményt. A tartály kb. 900 ml összetevőt tartalmaz darabokban, vagy 250 ml-t mixelt pépben.  

STERILIZÁCIÓ
A 700 W-os teljesítményű fűtőelem játszva megbirkózik a tejesüveg  sterilizálásával. Ez megakadályozza a forró vízzel való veszélyes manipulációt és a cumisüveget könnyen és gyorsan sterilizálja. Tegye a cumisüveget a gőzölő tartozékba, és válassza ki a kívánt sterilizálási időt! Egy üveghez elegendő 6 percnyi idő, de legfeljebb 30 perc sterilizálást lehet választani.

MELEGÍTÉS
A Klarstein Junior Chef Finn a gőzölő tartozékok kombinálásával képes akár 20 cm magasságig töltött cumisüveget is felmelegíteni.

KIOLVASZTÁS
Ugyanezzel a funkcióval a készülék megbirkózik a tej vagy az előzőleg elkészített pép kiolvasztásával.
 

A Klarstein eszköz csomagjának tartalma

  • a Klarstein Junior Chef Finn készülék alapzata
  • keverőedény
  • tartalék tömítés a késhez
  • nagy és kis gőzölő felszerelés
  • a gőzölő felszerelések elválasztó része
  • a keverőedény fröccsenés-védő része

A készülék méretei:
27 × 23 × 16 cm

Tömeg:
2,05 kg


Paraméterek

Típus
Párológép Kész!
Funkciók
Időzítő Kész!
Teljesítményfelvétel
700 W Kész!
Lábas anyaga
Műanyag Kész!
Űrtartalom
0,9 l Kész!

Típus

Típus
Párológép Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
700 W Kész!
Lábas anyaga
Műanyag Kész!
Űrtartalom
0,9 l Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Junior Chef Finn kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Junior Chef Finn modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Junior Chef Finn modrý.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ