30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Klarstein Tutti Frutti

Termékkatalógus
Klarstein Tutti Frutti
Aszalógép - 4 lemez, lemezek átmérője: 24,5 cm, digitális vezérlés, hőmérséklet szabályozás, időzítő és automatikus kikapcsolás, 55 dB zajszint, 400 W teljesítmény
Kód:  KLASO412 Termékszám:  4060656446412 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Tutti Frutti

Gomba, zöldség, gyümölcs, hús vagy gyógynövény, mindezt játszva kiszárítja a nagyszerű Klarstein Tutti Frutti gyümölcsaszaló. 400 W teljesítményének köszönhetően kényelmesen elkészítheted a fűszert, teát vagy szárított húst. A gyümölcsaszaló fő előnye, hogy 4 szárító tálcával rendelkezik, vagyis nagyobb mennyiségű ételt képes kiszárítani egyszerre. Aszalással az élelmiszer megőrzi természetes ízét, illetve vitaminokban, ásványi anyagokban és tápértékekben gazdag marad. A közismert szögletes formájú Klarstein Tutti Frutti gyümölcsaszaló motorja alul található, tehát a meleg levegő lentről felfelé áramlik. Közepén és az alsó részén jóval gyorsabban aszalódik az elhelyezett élelem. Ennek értelmében a szárító szitákat cserélgetni kell. Normál zajszintje oly mértékben halk, hogy bátran használhatod mindennapi tevékenységeid mellett, nem fog zavarni. A készülék szárítási hőmérsékletét az érintőképernyő segítségével tudjuk változtatni. A híresen megbízható Klarstein gyümölcsaszaló gép nem hiányozhat egyetlen háziasszony konyhájából sem.

Klarstein Tutti Frutti gyümölcsaszaló főbb jellemzői

  • A közismert Klarstein gyümölcsaszaló gép egyszerű módja annak, hogy az élelmiszerek tápértékekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok maradjanak
  • Szárító sziták száma: 4
  • Átmérő: 24,5 cm
  • A közismert Klarstein ételszárító szögletes alakú
  • Funkciók: hőmérséklet szabályozás, időzítő és automatikus kikapcsolás
  • Motorja alul kapott helyet
  • Manuális vezérlés az érintőkijelző segítségével
  • Normál zajszinttel
  • Klarstein gyümölcsaszaló gép stabil teljesítménye 400 W

Klarstein Tutti Frutti gyümölcsaszaló további funkciói

A beépített időzítővel nagyon egyszerűen beállíthatod az aszalási időt. A beállított szárítási idő lejárta után az időzítő automatikusan jelzi, hogy ideje kivenni a szitákat, valamint kikapcsolni ezt az igazán hasznos Klarstein ételszárítót. A gyümölcsaszaló gép automata kikapcsolás funkcióval bír, tehát használata maximálisan kényelmes és biztonságos. Ez a rendkívül hasznos ételszárító hőmérséklet-szabályozóval is büszkélkedhet, amelynek hála az aszalási folyamat még egyszerűbb és hatékonyabb. Ez a funkció örömet szerez zöldség, gyümölcs és hús szárításánál, mivel minden egyes alapanyag más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Maximális zajszint
55 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Teljesítményfelvétel
400 W Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Maximális zajszint
55 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Teljesítményfelvétel
400 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!

Lemezek

Mennyiség
4 db Kész!
Lemez átmérője
24,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Tutti Frutti Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Tutti Frutti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Tutti Frutti. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klarstein Tutti Frutti Dörrautomat.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ