Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Légkondicionálók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hűtőteljesítmény
2500 BTU/h
16000 BTU/h
-
Funkciók
Hűtés
(37)
Távirányító
(36)
Ventilátor
(33)
Digitális kijelző
(31)

A lakásba vagy családi házba alkalmas klíma egy hűséges társ, különösen a forró nyári napokon, amikor kifejezetten vágyunk a hűvösségre. Kínálatunkban megtalálod a mobil (hordozható) és falra szerelhető modelleket, valamint a tömlő nélküli légkondicionálókat is, méghozzá léghűtők formájában. Mi mindent kell tudnia egy légkondicionáló egységnek, hogy lépes legyen elérni a kívánt hatást?

Tovább

Miért jó választás egy otthoni klíma a helyiségek hűtésére?

Az otthoni klíma az aktuális igénynek megfelelően állítja be a beltéri hőmérsékletet. A légkondicionálók ma már szinte minden iroda vagy üzlethelység részei, ám a legtöbben az otthonukban használják őket. A berendezés a külső levegő beszívásának elvén működik, amelyet megszűr, majd a kívánt szintre állítja a hőmérsékletet és a páratartalmat az adott helyiségben.

  1. Megtartja a beállított hőmérsékletet a külső környezeti hatásoktól függetlenül.
  2. Egy klíma nagyon gyorsan lehűti a szobát.
  3. A hűtéstől a ventilátorfunkcióig számos különböző üzemmódot kínál.
  4. A modern légkondicionálók hőszivattyúval rendelkeznek, így képesek felmelegíteni is a levegőt.
  5. A típustól függően könnyen elhelyezhetők bárhol a falon, de akár magában a helyiségben is.
  6. Néhány klíma HEPA-szűrőt tartalmaz, amely megtisztítja a levegőt a gázoktól, portól, baktériumoktól és egyéb mikroszemcséktől.


Háztartási klímaegység


Klíma a lakásba vagy házba? Válassz nagy gondossággal

A légkondicionálók sokféle kivitelben kaphatók, ezért számos kulcsfontosságú szempontot kell figyelembe venned a választás során. A legfontosabb az, hogy a kiszemelt légkondicionáló kültéri egységet vagy falba építéses beavatkozást igényel-e.

  • A lakásba alkalmas klímák általában mobil kivitelben készülnek, vagyis nem igényelnek különálló kültéri egységet vagy fúrást a falba.
  • A házba alkalmas klímák kategóriája egy igencsak gazdag választékkal rendelkező kategória, amelyben fali és mobil légkondicionálókat is bőséggel találsz.


Szobai mobilklíma
Mobilklíma

Szobai fali klíma
Fali klíma


Mobilklíma – ideális választás lakásba

A lakásba alkalmas mobilklíma az egyik legegyszerűbb választási lehetőséged. Könnyen mozgatható oda, ahová szükséged van rá - akár asztali klímaként is működhet. A hordozható légkondicionáló is nagyon könnyen használható. Csupán csatlakoztatnod kell és bekapcsolnod. Különösen alkalmas lakások, irodák vagy családi házak számára.

  • Könnyen beszerelhetők.
  • Alacsony beszerzési árral rendelkeznek.
  • Alacsony az energiafogyasztásuk.
  • Könnyűek és hordozhatók – utakra is alkalmasak.
  • A kimeneti csövet az ablakon keresztül szükséges elvezetni.

i

A mobilklíma esetében az összes fontos alkatrész (hűtő és vezérlő) a beltéri légkondicionálóegységben van elrejtve. Így nincs szüksége külön kültéri egységre.

Hol ideálisak a fali klímák?

A fali légkondicionálók egész háztartásokat képesek lehűteni. A legtöbb falra szerelhető klímamodell egy tipikus kültéri légkondicionálóegységet tartalmaz, ám egyesek típusok enélkül is remekül boldogulnak.

  • Ez egy professzionális megoldás.
  • Költséget takarítanak meg és kényelmet biztosítanak.
  • Egyszerre több helyiséget is hűtenek.
  • Nincs szükségük egy előnytelen tömlőre.
  • Nem hordozhatók.
  • Egy kicsivel magasabb az áruk.

A hagyományos fali klímák két egységgel rendelkeznek

A hagyományos fali légkondicionálók két különálló egységgel rendelkeznek - beltéri és kültéri egységgel, amelyek szigetelt csővezetékekkel vannak összekötve. A kültéri légkondicionálóegység ezeknél a típusoknál nélkülözhetetlen.

Monoblokk légkondicionálók kültéri egység nélkül

A monoblokk fali klímák a kültéri egység helyett kétcsöves rendszert használnak - az egyik a friss kültéri levegőt szívja be, a másik pedig a felgyülemlett hőenergiát engedi ki. A házon kívül elhelyezett monoblokk légkondicionálók csak két, nem feltűnő szellőzőnyílást igényelnek a csövek számára.

i

Mire képes a multisplit klíma?

A multisplit légkondicionálók lehetővé teszik, hogy egy kültéri egységet több beltéri egységhez csatlakoztass. Ha tehát egy egész házra kiterjedő légkondicionálóegységre van szükséged, válassz egy multisplit klímát. Ennek az ellenkezője a split légkondicionáló, egy kültéri és egy beltéri egységgel.

A piacon elérhetőek az ablakos vagy párkányos légkondicionálók is

Az otthoni fali és mobilklímák mellett manapság már az ablakba és ablakpárkányra helyezhető légkondicionálók is elérhetőek.

  • Az ablakklímák, mivel nem igényelnek csővezetékeket, minden olyan helyen alkalmasak, ahol nem lehetséges a kültéri egység telepítése. Az elülső rész a helyiségben marad, míg a hátsó rész a helyiségen kívülre kerül.
  • A párkányklímák az ablakpárkány alá, falra vagy állványra helyezhetők. Könnyen telepíthetők és karbantarthatók, ráadásul alacsony költségűek is. Az egyszerű dizájnjuk és a méretük semmilyen környezetben nem zavaró.

A fűtéssel ellátott légkondicionáló ideális házba, lakásba vagy hétvégi házba

A fűtéssel ellátott klímák, legyen szó fali, monoblokk vagy mobilklímáról, nemcsak gyorsan és olcsón képesek lehűteni a házadat, lakásodat, hétvégi házadat vagy a télikertedet, hanem parádésan fel is melegítik azt. Tehát ahelyett, hogy külön-külön vásárolnál hordozható légkondicionálót és fűtőberendezést, inkább szerezz be egy ilyen egyedülálló 2 az 1-ben készüléket. Időt, energiát és pénzt takarítasz meg vele.

Megfelelő klíma kiválasztása - a teljesítményre, a zajszintre és a kiegészítő funkciókra összpontosíts

Tudod, milyen típusú légkondicionálóra van szükséged? Akkor már csak néhány más fontos paramétert kell figyelembe venned. Az alábbiakban bemutatjuk Neked az egyes légkondicionálók hűtési teljesítményét, zajszintjét vagy éppen az energiafogyasztásukat.

A hűtési teljesítményt a helyiség méretének megfelelően válaszd ki

A falra szerelhető vagy mobilklíma kiválasztásakor leginkább a hűteni kívánt helyiség méretét érdemes szem előtt tartanod. A hagyományos légkondicionálók esetében a teljesítmény nagyjából 2,6 kW környékén mozog – ezzel a teljesítménnyel egy körülbelül 70 m³-es ház vagy lakás hűtését tudod megoldani.

Helyiség mérete Klíma hűtőteljesítménye
50 m³-ig 2 kW
40–70 m³ 2,7 kW
60–90 m³ 3,5 kW
90–130 m³ 5,0 kW
120–170 m³ 7,0 kW

A helyiség mérete mellett gondolnod kell arra is, hogy milyen helyiségben szeretnéd elhelyezni a légkondicionálót. A konyhában, ahol tűzhelyet vagy sütőt használsz, jóval több hő keletkezik, ezért itt nagyobb teljesítményű klímára lesz szükséged.

A ház vagy a lakás klímájának a lehető legcsendesebbnek kellene lennie

A családi házba vagy lakásba alkalmas klíma szokványos zajszintje 50 és 65 dB között mozog, ami egy átlagos televízió zajszintjének felel meg. A beépített, falra szerelhető légkondicionálók zajszintje nagyjából 20 dB, ami egy helyiségben történő suttogás szintjén van. Gondold át tehát, hogy melyik helyiségben szeretnéd elhelyezni a klímát, hogy a működése biztosan ne legyen zavaró számodra.

A klíma és az energiafogyasztás

Az otthoni klímák energiatakarékosság szempontjából az összes létező kategóriába besorolhatók, a legkevésbé hatékony G osztálytól egészen a leghatékonyabb A+++ osztályig. Ez a besorolás természetesen a költségekre is hatással van.

  • Minél közelebb van a klíma jelölése az A betűhöz, annál kisebb az energiaigényessége.
  • Egy A+++ megjelölésű klímával akár félszer annyival többet is spórolhatsz, mint egy A+ jelölésű légkondicionálóval.
  • A légkondicionálók energiafogyasztása 0,79–3,9 kWh/h között mozog, energiaosztálytól függően.

i

Ezen információk forrása a készüléken található energiacímke. Figyelj továbbá a hűtési teljesítmény arányára és az ahhoz szükséges energiamennyiségre is. Ezt az arányt egyébként EER-nek nevezik, és a magasabb érték nagyobb energiahatékonyságot jelez a klíma esetében.

Mennyivel tud többet egy intelligens klíma?

Egy intelligens légkondicionáló számos olyan modern kényelmi funkciót kínál, amelyet biztosan nagyra tudsz értékelni a házadban vagy lakásodban. Az egyik legérdekesebb közülük a mobiltelefonos távvezérlés, de az olyan funkciók, mint az időzítő, az automatikus kikapcsolás, a beépített termosztát vagy akár az intelligens otthoni rendszerhez való csatlakozás is jól jöhet.


Külső egység nélküli intelligens mobilklíma

Vezérlés mobiltelefonon vagy táblagépen keresztül? Igen! Szerezz be egy Wi-Fi-vel ellátott klímát!

A klíma és további funkciói

Akár kültéri egység nélküli, akár kültéri egységgel ellátott légkondicionáló a befutó nálad, a további funkciói legalább ennyire fontosak.

  • A levegő párásítása azokban a helyiségekben jön jól, ahol a levegő túl száraz.
  • Az utazókerekek különösen hasznosak a lakásba alkalmas mobilklímák esetében, mivel így könnyen mozgathatók.
  • A távvezérlés egy praktikus funkció, amely megkönnyíti a klíma kezelését, különösen a falra szerelt modellek esetében.
  • Az éjszakai üzemmód csendesebb, mint a hagyományos üzemmód, ráadásul fokozatosan váltogatja a hőmérsékletet, majd automatikusan kikapcsol.
  • Az automatikus kikapcsolás akkor lehet igazán hasznos, ha csak egy ideig szeretnéd hűteni az adott helyiséget, vagy ha el kell menned otthonról.
  • Az időzítő tökéletes funkció, ha előre meg szeretnéd tervezni a klíma pontos be- és kikapcsolását.
  • A Wi-Fi egyszerűen összeköti a légkondicionálót egy mobilalkalmazással. A csatlakozásnak köszönhetően a klíma vezérlése pofonegyszerű.
  • A termosztát úgy működik, hogy a beállított hőmérsékletet egész nap a kívánt szinten tartja.
  • A mosható szűrő ideális választás különösen az allergiások számára, ráadásul pénzt takarítasz meg vele.
  • Vezérlési típusnak választhatod a digitális kijelzőt vagy a hagyományos gombokat.

i

A páramentesítő klímaberendezések a magas páratartalmú helyiségekbe ideálisak, ahol megelőzik a penészesedést és a falak nedvesedését, mivel ezek a tényezők károsak az egészségre.

Szerezz be minőségi tartozékokat újonnan vásárolt klímádhoz!

A légkondicionáló kiegészítők és tartozékok egy olyan kategória, ahol kisebb és nagyobb tartozékokat találsz. Ide sorolhatók az ablaktömítések, a tartalék tömlők, a légkondicionálók távirányítói vagy akár a tisztítószerek is.

Inkább a tömlő nélküli klímalehetőségek érdekelnek? Akkor válaszd a léghűtőket!

A léghűtők, más néven tömlő nélküli vagy asztali klímák, a légkondicionálók és a ventilátorok keresztezéseként értelmezhetők. A ventilátorok egy hűtőbetét segítségével hűtik a levegőt. A klímáknak viszont hűtőfolyadékra van szükségük ehhez. Természetesen egy léghűtő, avagy tömlő nélküli légkondicionáló is rendelkezhet fűtési vagy párásító funkcióval.

Még mindig nem tudsz választani? Akkor olvasd el a „Hogyan válasszunk mobilklímát?” című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro AC-C140W Cool 9 Szállításra kész 3 db
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 9000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 54-65 dB, 18 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (szé × ma × mé), tömege 22,5 kg, a csomag tartalmazza a tömlőt és tömlőcsatlakozót, valamint ajándék ablaktömítést
138 990 Ft

2.
WHIRLPOOL PACF29CO B Szállításra kész > 5 db
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 0,017 m³, 49 dB(A) zajszint, páramentesítés, görgők, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, mérete: 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (ma ×sz × mé)
129 900 Ft

38 termék
3,7
ROHNSON R-887 Arctic Musk Ox
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 80 m³, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 34 × 44,3 cm (sz× mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
195 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHKLI005
Siguro AC-C140W Cool 9 - Mobil klíma Típusok
3,9 40×
Siguro AC-C140W Cool 9
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 9000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 54-65 dB, 18 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (szé × ma × mé), tömege 22,5 kg, a csomag tartalmazza a tömlőt és tömlőcsatlakozót, valamint ajándék ablaktömítést
Szuper ár
138 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SGR_AC_C140W
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 71 × 33,5 × 44 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
227 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ROHKLI011
4,0 21×
GORENJE KAM35 T
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 64 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, nedvesítő, éjszakai mód, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát és digitális kijelző, mérete: 75 × 44,2 × 38,2 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: távirányító
145 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: GORK008
1,0
WHIRLPOOL PACF29CO B
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 0,017 m³, 49 dB(A) zajszint, páramentesítés, görgők, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, mérete: 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (ma ×sz × mé)
129 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV2092w
Compass Car/Home 230/24V Hordozható klíma - Mobil klíma Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,0
Compass Car/Home 230/24V Hordozható klíma
Mobil klíma - hűtési teljesítmény 2500 BTU/h, 55 dB(A) zajszint, ventilátor, hűtés, állítható dőlésszög és digitális kijelző, mérete: 30 × 22,5 × 63 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső
332 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AUPR58391
1,5
ROHNSON R-893 Eskimo
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 50 m³, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 64 × 31 × 31 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
146 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: ROHKLI010
4,3 18×
DAITSU APD 12 CK 2
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 70 m³, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, automatikus kikapcsolás, görgők, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 82 × 39 × 40,5 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, távirányító és ablak szett
178 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KOSKLIM019
3,7
Guzzanti GZ 1202
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 55 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 71,8 × 43,8 × 37,8 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső
154 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: GUZMK065
3,9 40×
Siguro AC-C140W Cool 9
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 9000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 54-65 dB, 18 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (szé × ma × mé), tömege 22,5 kg, ablaktömítés, tömlő és zárókupak tartozék
125 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_C140W
4,5
WHIRLPOOL PACF29CO W
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 48 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, éjszakai mód, hűtés és távirányító, mérete: 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: távirányító
125 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EAV2092v
4,3 115×
Siguro AC-H180W Breeze 14
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési teljesítmény 14 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási teljesítmény: 31 liter/nap, zajszint 56-65 dB, 28 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (h × b × t), súly 30 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
113 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SGR_AC_H180W
4,3 115×
Siguro AC-H180W Breeze 14
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési teljesítmény 14 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási teljesítmény: 31 liter/nap, zajszint 56-65 dB, 28 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (h × b × t), súly 30 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
159 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_H180W
4,3 115×
Siguro AC-F180W Breeze 12
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 12 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 28,8 liter/nap, zajszint 56-65 dB, legfeljebb 25 m2-es helyiségekhez alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (ma × szé × mé), súly 29 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
119 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_F180W
4,3 115×
Siguro AC-F180W Breeze 12
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 12 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 28,8 liter/nap, zajszint 56-65 dB, legfeljebb 25 m2-es helyiségekhez alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (ma × szé × mé), súly 29 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
93 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_AC_F180W
4,3 115×
Siguro AC-H180W Breeze 14
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési teljesítmény 14 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, WiFi, három ventilátorsebesség, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási teljesítmény: 31 liter/nap, zajszint 56-65 dB, 28 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 76,2 × 47 × 35,3 cm (h × b × t), súly 30 kg, ablaktömítés, tömlők és záróelemek mellékelve
124 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_AC_H180W
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 71 × 33,5 × 44 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
145 690 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ROHKLI011
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 71 × 33,5 × 44 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
204 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROHKLI011
3,9
ROHNSON R-896 UV-C Sterilizer
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 14000 BTU/h, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 71 × 33,5 × 44 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
159 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ROHKLI011
3,9 40×
Siguro AC-A160W Cool 7
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 7 000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 51-65 dB, 15 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (ma × szé × mé), tömeg 20 kg, ablaktömítés, tömlő és zárókupak tartozék
103 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_A160W
4,0 21×
GORENJE KAM35 T
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 64 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, nedvesítő, éjszakai mód, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát és digitális kijelző, mérete: 75 × 44,2 × 38,2 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: távirányító
131 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GORK008
4,0 21×
GORENJE KAM35 T
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 64 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, nedvesítő, éjszakai mód, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát és digitális kijelző, mérete: 75 × 44,2 × 38,2 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: távirányító
102 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: GORK008
3,7
ROHNSON R-887 Arctic Musk Ox
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 80 m³, 65 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, görgők, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, mérete: 34 × 44,3 cm (sz× mé), csomag tartalma: cső, végződések és távirányító
175 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROHKLI005
1,0
WHIRLPOOL PACF29CO B
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, ajánlott szobaméret: 0,017 m³, 49 dB(A) zajszint, páramentesítés, görgők, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, mérete: 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (ma ×sz × mé)
116 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EAV2092w

Légkondicionálók

tippek és trükkökKlíma fűtés - Gazdaságos és kényelmes fűtés otthonodban Tudtad, hogy a fűtés klímával télen is lehetséges? Bár térségünkben még nem igazán terjedt el, a klíma fűtés gazdaságos hőforrásként is használható a lakásokban. Ezenkívül az adott helyiség levegőjét is nagyon gyorsan fel tudja melegíti. Cikkünkben megvizsgáljuk a...
A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
A ventilátor az egyik leghatékonyabb módja a nyári forróságokban való lehűlésnek. A piacon számos ventilátor-típus találató különböző árkategóriákban. Útmutatónkban segítünk az igényeidnek megfelelő venilátort választani, emellett kifejtjük, hogy milyen paraméterekre...

Légkondicionálók

A Légkondicionálók kategóriában összesen 38 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó légkondicionálók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább légkondicionálók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb légkondicionálók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: légkondicionálók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ