A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Kodak MINISHOT COMBO 3 Yellow

Termékkatalógus
Kodak MINISHOT COMBO 3 Yellow
Instant fényképezőgép - beépített vaku és szelfi tükör, memóriakártya nélkül, micro USB, stabilizátor nélkül, akkumulátor típusa: mikro USB-kábel, érzékelő felbontása: 10 Mpx, szín: sárga,
Kód:  OCO80b1 Termékszám:  C300Y

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kodak MINISHOT COMBO 3 Yellow

Kodak Minishot Combo 3 sárga színű instant fényképezőgép

A Kodak Minishot Combo 3 nem egy átlagos, modern instant fényképezőgép, hiszen apró, hordozható nyomtatóként is használhatod! A modern, négyzet alakú fényképezőgéppel könnyedén kinyomtathatod az okostelefonoddal készített fotókat. A készülék 10 Mpx felbontású fényképeket készít, melyeket kiváló minőségben nyomtathatsz ki. A fényképek mérete 76 × 76 mm, négyzet alakúak, színeik nem fakulnak ki, ellenállók a vízzel, a porral és az ujjlenyomatokkal szemben. Az automatikus fókuszálás funkciót sok egyéb kényelmes lehetőség egészíti ki. Nagy hasznát fogod venni az ingyenesen letölthető Kodak Instant Printer alkalmazásnak, mellyel többek között különféle szűrők és kollázsok közül válogathatsz, ezt követően a fotókat tetszés szerinti formájukban tarthatod a kezedben. A Kodak Minishot Combo 3 instant fényképezőgéppel többé egyetlen emléked sem fog elhomályosulni.


A Kodak Minishot Combo 3 sárga színű instant fényképezőgép legfontosabb jellemzői

  • Instant fényképezőgép, mellyel az okostelefonoddal, vagy táblagépeddel készített fotókat is kinyomtathatod
  • 10 Mpx felbontású fényképeket készít
  • A kinyomtatott fénykép négyzet alakú, mérete 76 × 76 mm
  • A Kodak Minishot Combo 3 sárga színű fényképezőgép a piacon fellelhetők között a legjobb minőségű fotókat készíti
  • Színtartománya akár 16,7 millió színt is elérhet
  • A fényképek védőszűrővel ellátottak, ellenállók a vízzel, a porral és az ujjlenyomatokkal szemben
  • Az 1,7 hüvelykes LCD keresővel minden jól áttekinthető
  • A sárga Kodak Minishot Combo 3 olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint például az automatikus élesség állítás, az expozíció, valamint az automatikus fehéregyensúly
  • Az automatikus vaku rossz fényviszonyok között lesz segítségedre
  • A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a Minishot Combo 3 készülékről közvetlenül az okostelefonodra mentheted a fényképeket
  • Nyomtathatsz közvetlenül a Facebook, az Instagram vagy a Google Photos közösségi oldalakról
  • A Kodak Minishot Combo 3 sárga színű instant fényképezőgép mellett egy micro USB töltőt találsz a csomagban

A páratlan technológiával a kinyomtatott emlékek soha nem homályosulnak el

A Kodak Minishot Combo 3 sárga színű instant fényképezőgép D2T2-4PASS festék-szublimációs nyomtatási technológiával felszerelt, amelyet fényképészetekben, és háztartásban használt nyomtatókban egyaránt alkalmaznak. A leghálásabb színmegjelenítő technológiáról van szó. A fotópapírra fokozatosan kerül három szín - sárga, bíbor és cián, melyek összeolvadása hihetetlen számú: 16,7 milliónyi színkombinációt hoz létre. Végezetül a Kodak Minishot Combo 3 készülékkel kinyomtatott fényképekre védőréteg kerül, mely a színerősség megőrzéséért felelős. A technológia a piacon fellelhetők között a legjobb minőségű fotókat hozza létre.

Szennyeződés elleni védelem

A Kodak Minishot Combo 3 készülékkel nyomtatott fotók felső rétegének a színerősség megőrzése mellett egyéb hasznos funkciói is vannak. Nem kell többé aggódnod, hogy barátaid összefogdossák a fényképeket nézegetés közben. A laminálás meggátolja az ujjlenyomatok tapadását, és gondoskodik a nedvesség-, víz-, és porállóságról.

A Kodak Minishot Combo 3 instant fényképezőgéppel pénzt takaríthatsz meg

A Kodak Minishot Combo 3 sárga színű instant fényképezőgép jobb, mint a hasonló készülékek. A rögzített fényképet először az 1,7 hüvelykes LCD kijelzőn láthatod, majd csak ezt követően nyomtatódik ki. Ennek köszönhetően lehetőséged van eldönteni, hogy megfelelő lett-e a fotó, és  nyomtatás előtt akár különféle beállításokat hajthatsz végre a fényképezőgép segítségével. Egyetlen drága Kodak Minishot Combo 3 patron sem fog a sikertelen kísérletek miatt kárba veszni, mint más instant eszközök esetében, amelyek minden képet kinyomtatnak. A nagy teljesítményű automatikus vaku gondoskodik a jó minőségű felvételekről rossz fényviszonyok esetén is.

Senki sem hiányozhat a Kodak Minishot Combo 3 fényképekről

Mindenki szeretné megörökíteni a barátokkal töltött értékes pillanatokat a napjainkban népszerű csoportképeken. A Kodak Minishot Combo 3 instant fényképezőgép elülső részén található tükörben pontosan láthatod, hogy a csoport mely tagjai hiányoznak a képről. A tükör segítségével modern szelfiket is készíthetsz. Ha mindezt nagyobb távolságból szeretnéd megtenni, akkor garantáltan értékelni fogod az időzítőt és azt, hogy a fényképezőgép mobil alkalmazáson keresztül vezérelhet.


A fényképeket kreatívan szerkesztheted

A Kodak Minishot Combo 3 készülékkel soha nem fogsz unatkozni. A fényképezőgépben számos kreatív szűrő áll rendelkezésre, valamint különféle fényképezési módok közül válogathatsz, amelyekkel garantáltan jót szórakozol majd. A normál módon kívül például vázlat-, kék színű és szépia árnyalattal, vagy modern fekete-fehér stílusban nyomtathatod ki a fotókat. A beállításokat nyomtatás előtt a kijelzőn láthatod, és eldöntheted, melyik tetszik a legjobban.

A sárga színű Kodak Minishot Combo 3 Android és iOS nyelven egyaránt ért

Ha letöltöd az ingyenes Kodak Instant Printer mobilalkalmazást a Google-ból, vagy az Apple Store-ból Kodak Minishot Combo 3 készülékedhez, akkor még több lehetőséged lesz a képek szerkesztésére. Többek között több képet nyomtathatsz ki egyszerre, kollázs formájában. Eredeti születésnapi ajándék, vagy igazolványkép nyomtatása sem fog gondot okozni. A Kodak Minishot Combo 3 fényképezőgépet használhatod akár névjegykártya nyomtatására is. Semmi sem fog képzeleted útjában állni. Okostelefonodon tárolt képeiden kívül különféle forrásokból nyomtathatsz fotókat, mint például a Google Photos, vagy a különféle közösségi oldalak, mint a Facebook, vagy az Instagram.



Paraméterek

Szín
Sárga Kész!
Tulajdonságok
Beépített vaku, Szelfi tükör Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Érzékelő felbontása
10 Mpx Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Beépített vaku, Szelfi tükör Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő felbontása
10 Mpx Kész!

Objektív

Objektív típusa
Fix fókusz Kész!
Optikai stabilizátor
Nem Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
1,7" (4,32 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Fix Kész!

Memória és mentés

Memóriakártya típusa
Memóriakártya nélkül Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Mikro USB-kábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kodak MINISHOT COMBO 3 Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kodak MINISHOT COMBO 3 Yellow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kodak MINISHOT COMBO 3 Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kodak MINISHOT COMBO 3 Yellow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kodak MINISHOT COMBO 3 Yellow.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ