Kodak tok a Printomatic számára

Termékkatalógus
Kodak tok a Printomatic számára
Eredeti tok - a Printomatic kamerához
Kód:  PLR051np Gyártó honlapja:
Kodak tok a Printomatic számára Megszűnt

Kodak tok a Printomatic számára

Aggódsz a Kodak Printomatic instant fényképezőgéped miatt utazás közben? Ne tedd, a Kodak tok ugyanis gondoskodik a biztonságáról! A csomagban található vállpánttal mindig magaddal viheted a fényképezőgépet. A tok kellemes textil anyagból készül. A fő rekesz mellett a tok belsejében is található egy kisebb zseb tartalék film számára. Több színváltozatban kapható: fekete, szürke és kék színekben elérhető.

A Kodak Printomatic tok legfontosabb jellemzői

  • Kellemes textil anyag
  • Párnázott tok 
  • Vállpánttal
  • Praktikus cipzáras rögzítés
  • Három színváltozatban kapható - fekete, szürke és kék

A praktikum elsődleges szempont

A tok belseje párnázott, amely megakadályozza a készülék sérülését a külső behatások és leejtés esetén. A tok cipzáras rögzítésű, egyetlen mozdulattal nyitható. Tehát garantáltan nem mulasztasz el egyetlen lehetőséget sem. Semmit sem bíztak a véletlenre, hiszen a tok belsejében, a fő rekesz mellett megtalálható egy kisebb zseb is. Ide lehetőséged van elhelyezni egy extra filmet vagy egy már elkészült képet. Tedd be a Printomatic fényképezőgéped a tokba, és már indulhatsz is, a kalandok már várnak!

Paraméterek:
Méretek: 9 × 15 × 3,5 cm
Belső méretek: 8 × 14 × 3 cm

A csomag tartalma:
Kodak Printomatic tok
Nyakpánt

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pouzdro Kodak pro Printomatic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pouzdro Kodak pre Printomatic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kodak-Hülle für Printomatic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kodak-Hülle für Printomatic.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ