AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

No Frost kombinált hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A No Frost kombinált hűtőszekrény fő előnye az automatikus leolvasztás, amelynek köszönhetően az ételek hosszabb ideig frissek és ízletesek maradnak. A No Frost kombinált hűtő további előnye a külön hűtőtér és fagyasztó, valamint számtalan funkció a könnyebb üzemeltetés és használat érdekében. Nézzük, mik a No Frost kombinált hűtőszekrény további jellemzői és milyen szempontokat érdemes figyelembe venni vásárláskor?

Tovább

Mitől különleges a No Frost kombinált hűtő?

A No Frost funkció a száraz levegő egyenletes elosztásáról gondoskodik a hűtőszekrényben. A száraz levegő megakadályozza a nedvességet, ami nulla jégképződést jelent. Milyen további előnyöket kínál még a No Frost kombiált hűtő?

  1. Nem kell kiolvasztani a fagyasztót, mivel a No Frost kombinált hűtőszekrény a leolvasztást automatikusan elvégzi.
  2. A No Frost kombinált hűtő állandó hőmérsékletet tart fenn a hűtőtérben, így az étel hosszabb ideig friss és vitaminokkal teli marad.
  3. A No Frost kombinált hűtő az újonnan behelyezett élelmiszereket gyorsabban lefagyasztja, így csökken az áramfogyasztás és gazdaságosabb a hűtő üzemeltetése.
  4. A kombinált hűtőszekrény No Frost funkciója megakadályozza a baktériumok és gombák előfordulását és csökkenti vagy semlegesíti a szagokat.

A No Frost hűtő leolvasztása tehát nem jelent gondot. De valójában mi is a No Frost kombinált hűtő jelentése? E technológia elnevezése, No Frost, arra utal, hogy nem csak a fagyasztóban, hanem a hűtő egészében nem képződik jég, és megszűnik a hűtőtér párásodása is. A hűtőtérből egy ventilátor a nedves levegőt egy párologtató felé tereli, ahol az megfagy, s a keletkezett jég időnkénti fűtés hatására észrevétlenül elolvad. A visszamaradt víz egy tálkában gyűlik össze, ahonnan a kompresszor hőjének hatására elpárolog.

Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény vagy felülfagyasztós hűtőszekrény No Frost funkcióval - Melyiket válasszam?

Az alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény a kombinált hűtőszekrények leggyakoribb típusa. A No Frost funkción túl fő előnyük a tágas hűtőtér és nagyméretű fagyasztó, melynek nyitásához nem kell hajlongani. A felülfagyasztós hűtőszekrény No Frost funkciót szintén kínál, viszont a hűtőterük és a fagyasztó mérete általában kisebb, mint az alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény esetén.

A fagyasztó mérete a No Frost kombinált hűtő esetében

A No Frost kombinált hűtőszekrény fagyasztója lényegesen nagyobb használható térfogatot kínál, mint egy hagyományos hűtőszekrény esetében. A választásnál vedd figyelembe a háztartás tagjainak számát és a tárolt élelmiszerek szokásos mennyiségét.

  • A No Frost kombinált hűtőszekrény űrtartalma általában 91 liter és 400 liter között mozog, míg a fagyasztó űrtartalma 54 liter és 200 liter között.
  • Az optimális kapacitás legalább 60 liter hűtőtér és 25 liter fagyasztó űrtartalom személyenként.

A polcok és a fiókok elrendezése befolyásolja a teljes felhasználható űrtartalmat.

A No Frost kombinált hűtő zajszintje

A No Frost kombinált hűtőszekrény állandó működése miatt csak nem csak az energiafogyasztás fontos szempont, hanem a zajszint is, amely az enyhe ingadozások ellenére is észrevehető. Ezért azt javasoljuk, hogy vásárláskor fordíts figyelmet a No Frost kombinált hűtő zajszintjére, és ha lehetséges, úgy helyezd el a készüléket, hogy a zajszintje minél kevésbé legyen észrevehető.

  • A No Frost kombinált hűtő zajszintje 36 és 45 dB között mozog, ami nagyjából egy halkabb beszélgetés hangerejének felel meg.
  • Ha ennél magasabbnak találod a zajszintet, akkor ellenőrizd a készülék elhelyezését. Elképzelhető, hogy a falat érinti, vagy egyenetlen felületen áll.

A No Frost kombinált hűtő zajszintje némileg csökkenthető, ha hangcsillapító elemek, például szőnyegek és függönyök közelében helyezi el. Fontos viszont, hogy a készülék ne érintse őket. Mindig hagyj legalább 10-20 cm szabad helyet a hűtőszekrény körül.

Mire figyeljünk a No Frost kombinált hűtőszekrény elhelyezésekor?

A túlmelegedés és az energiafogyasztás szükségtelen növekedésének elkerülése érdekében a hűtőszekrény elhelyezésekor fontos betartani a következős szempontokat:

  1. Ne helyezd a készüléket hőforrások, például kályha vagy radiátor közelébe.
  2. Szintén ne helyezd olyan helyre, amely gyakran van napfénynek kitéve.
  3. A megfelelő légáramlás érdekében mindig hagyj legalább 10-20 cm szabad helyet a hűtő körül.

i

A No Frost kombinált hűtő működése két különálló áramkörön alapul, amelyek egymástól függetlenül is vezérelhetők. Szükség esetén a fagyasztó kikapcsolható és a hűtőszekrény külön működtethető, vagy fordítva.

No Frost kombinált hűtőszekrény fagyasztóval - Az ajtók nyitása

No Frost kombinált hűtő vásárlása előtt vedd figyelembe a hűtőszekrény helyét is, s döntsd el, hogy jobbra vagy balra nyíló modellt szeretnél. Egyes No Frost hűtőszekrény modellek esetén az ajtópántokat tetszés szerint rögzítheted jobb vagy bal oldalra, ami hasznos lehet költözéskor, vagy ha a hűtőt idővel másik sarokba helyezed át. Az ajtó nyitási irányára vonatkozó információk a termékleírásban találhatók. A kiválasztáshoz használd a bal oldali menü paraméterszűrőjét.

A No Frost kombinált hűtő fagyasztó kapacitása és teljesítménye

No Frost kombinált hűtő vásárlásakor érdemes figyelembe venni a fagyasztó kapacitást és fagyasztó teljesítményt is.

  • Fagyasztó kapacitás - az élelmiszer mennyisége kilogrammban megadva, amelyet a No Frost hűtő egy nap alatt képes lefagyasztani. A No Frost hűtőszekrények esetén ez 2-24 kg.
  • Fagyasztó teljesítmény azt határozza meg, hogy a fagyasztó milyen gyorsan képes lefagyasztani az ételeket, és milyen rövid idő alatt éri el az ideális hőmérsékletet. A No Frost kombinált hűtő fagyasztó teljesítményét a csillagok száma jelzi. Minél több csillag, annál nagyobb a fagyasztó teljesítmény.

A No Frost Hűtőszekrények esetén találkozhatunk a visszamelegedési idő kifejezéssel is, amely azt az időtartamot jelöli, amelyet áramszünet esetén az élelmiszer kibír a fagyasztóban kiolvadás nélkül. Általában 15-20 óra.

Funkciók és felszereltség - mit tudhat egy No Frost kombinált hűtő?

A kombinált hűtő No Frost funkcióval számos egyéb funkciót és technológiát kínál, amelyek egyszerűsítik a hűtő üzemeltetését és megkönnyítik a használatát.

  • Szuper hűtés és szuper fagyasztás - Ez a funkció a friss élelmiszerek behelyezése után rendkívül gyorsan 2°C-ra hűti vissza a hőmérsékletet, ezáltal felgyorsítja a hűtési és fagyasztási folyamatot.
  • Ionizátor - Az ionizátor semlegesíti a levegőt a hűtőtér belsejében, valamint hatékonyan csökkenti a baktériumok és vírusok előfordulását, amelyek hozzájárulnak az ételek gyorsabb romlásához. Ez segít hosszabb ideig frissen tartani az ételeket és semlegesíteni a szagokat.
  • Twin cooling - Két külön hűtőrendszert használ az optimális körülmények fenntartásához a hűtőben és fagyasztóban.
  • IceMaker jégkészítő - Napi 100 jégkockát készít, így mindig lesz kéznél jég kedvenc italaid elkészítéséhez.
  • Vízadagoló - A vízellátáshoz való csatlakoztatás után lehetővé teszi, hogy friss szűrt vizet adagolj közvetlenül a No Frost kombinált hűtőszekrényből.
  • Párologtató - A párologtató egyenletesen osztja szét a hideg levegőt a hűtőszekrény belsejében, ugyanakkor eltávolítja a hőt a hűtőrészből, amely aztán lecsapódik (kondenzáció). A kompresszornak köszönhetően ezután egy speciális gyűjtőedénybe kerül és elpárolog.
  • Nulla zóna vagy Perfect Fresh - Egy speciális hűtőtér - általában polc vagy fiók - amelyben lehetőség van speciális hőmérséklet és páratartalom beállítására. Ez ideális feltételeket teremt a gyümölcs, zöldség vagy sajt tárolásához.

Egy átlagos No Frost kombinált hűtő átlagos ára 

A No Frost kombinált hűtő árak 130 000 forint körül kezdődnek, tehát ha ilyen hűtő az álmod, akkor már akár ilyen összegért tiéd lehet a legolcsóbb modellek egyike. A 200 000 forint alatti No Frost kombinált hűtők mindegyike tisztességes hűtőteret, fagyasztó kapacitást és A++ vagy A+ energiaosztálynak megfelelő energiafogyasztást kínál, de ha nagyobb funkcionalitásra, még gazdaságosabb üzemeltetésre és a kényelmes használatot fokozó további technológiákra vágysz, akkor a 200 000 és 300 000 forint közötti árkategóriában érdemes körülnézned. Ezek a modellek kínálják a legjobb ár-érték arányt. Az ennél is drágább modellek maximális energiatakarékossággal és funkciók sokaságával nyerhetik el tetszésedet.

No Frost kombinált hűtő akció

Ha No Frost kombinált hűtő akció keretében szeretnéd álmaid hűtőjét megvásárolni, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod Olcsó No Frost kombinált hűtőszekrények oldalunkra, ahol akciós árakat, illetve a legolcsóbb No Frost kombinált hűtő modelljeinket találod.

Kombinált No Frost hűtőszekrények vélemények és tesztek oldalunkon a No Frost kombinált hűtőket vélemények és egyéb adatok, mint például értékelés, népszerűség vagy panaszok alapján rangsoroltuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LG GBB61SWJMN Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
187 890 Ft

2.
LG GBB62PZFGN Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, gyerekzár, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
212 390 Ft

3.
CANDY CCH1T518DW Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 182 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 181 × 54,5 × 60 cm (H×Sz×Mé)
168 390 Ft

Még több
191 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-O120S Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 27×
Siguro BF-O120S Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, hűtőtérfogat 219 l, fagyasztó 104 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, rozsdamentes acél palacktartó, érintőképernyő, No Frost, szuperfagyasztás, Multi Air 360°, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nulla zóna, LED világítás, hűtőajtó nyitva hagyásának jelzése, nyaralás üzemmód, gyermekzár, 1 hűtőkör, ezüst szín, SN, N, ST és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 75 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
Szuper ár
184 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete - Hűtőszekrény
Típusok
4,5 50×
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
198 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL160
Arany középút Kiváló ár/érték arány
GORENJE ONRK619DC - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
GORENJE ONRK619DC
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
307 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL175
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
AEG 6000 Twintech+ TSC6M181ES - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
AEG 6000 Twintech+ TSC6M181ES
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 186 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, hőmérséklet riasztás, méretek 177,2 × 54,6 × (Ma×Sz×Mé) 54,9 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
457 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AEGCHL054
4,8 10×
LG GBB61SWJMN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
187 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL099
4,5 10×
INDESIT INFC8 TI21X
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 231 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 191 × 60 × 68 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
174 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDCHL009
SAMSUNG RB38C607AB1/EF - Hűtőszekrény Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 32×
SAMSUNG RB38C607AB1/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), A energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 273 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, 90°-os ajtónyitás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
504 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL173
4,9
LG GBB62SWFGN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, fagyasztó kapacitás 107 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, gyerekzár, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
212 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL115
3,5
WHIRLPOOL WHC20 T352
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 212 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szellőzés, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és 6, érzék, méretek 194 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
274 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL117
BOSCH KGN49VXCT Serie 4 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH KGN49VXCT Serie 4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 311 l, fagyasztó kapacitás 129 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 70 × 66,7 cm (H×Sz×Mé)
391 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL192
BOSCH KGN49VICT Serie 4 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSCH KGN49VICT Serie 4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 311 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 70 × 66,7 cm (H×Sz×Mé)
351 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL152
5,0 23×
BOSCH KGN392ICF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
268 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL128
5,0
LG GBV3100CPY
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
229 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL128
4,8
GORENJE NRK6192SYBK IonAir
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, választható nyitási irány, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 185 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
177 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL137
4,7 13×
GORENJE NRK418ECW4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 85 l, választható nyitási irány, 3 polc, 4 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 182,4 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
164 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL172
5,0 41×
LG GBP62DSNCN1
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, gyerekzár, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
272 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL095
4,0
GORENJE NRKI419EP1
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
214 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL203
SAMSUNG RB34C670DWW/EF - Hűtőszekrény Típusok
4,5
SAMSUNG RB34C670DWW/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és smart funkciók, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
185 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL181
4,5 77×
GORENJE NRC620CSXL4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 255 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, ionizáló, vinotéka, antibakteriális tömítés és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 200 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
223 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL142
5,0
GORENJE NRK6202CLI IonAir
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
270 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL161
GORENJE N619EAXL4 KitchenFit - Hűtőszekrény Típusok
4,7 50×
GORENJE N619EAXL4 KitchenFit
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL131
GORENJE N619EAW4 KitchenFit - Hűtőszekrény Típusok
4,7 50×
GORENJE N619EAW4 KitchenFit
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL130
Whirlpool WH SP70 T122 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Whirlpool WH SP70 T122
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 295 l, fagyasztótér tárolókapacitása 99 l, jobb oldali zsanéros, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 6, érzék, méretek 193,5 × 69 × (Ma×Sz×Mé) 55,1 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
490 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHCHL140
4,8 19×
BOSCH KGN36VICT Serie 4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 218 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, dTest minőségi díj nyertese, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
298 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL145
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...

No Frost kombinált hűtő

A No Frost kombinált hűtő kategóriában összesen 192 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó no Frost kombinált hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb no Frost kombinált hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: no Frost kombinált hűtő vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ