Akvizice ApF HU Shop roku

Kondenzációs szárítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A+++ (-50%)
(1)
A+++ (-40%)
(1)
A+++ (-10%)
(1)
A+++
(35)
A++
(32)
A+
(2)
B
(3)
Töltetkapacitás
7 kg
11 kg
-
Mélység
46,5 cm
67,5 cm
-
Szárítógép funkciói
Késleltetett indítás
(69)
Kijelző
(65)
Hőszivattyú
(56)
Gyorsprogram
(52)
Lefolyóhoz csatlakoztatható
(42)
Szűrés

A kondenzációs szárítógép napjainkban a leggyakoribb szárítógép. Legnagyobb előnye, hogy beépítéséhez nincs szükség bonyolult összeszerelésre vagy a kivezetőcsőből kiáramló forró levegő (gőz) elvezetésére. Emellett hatékonyságával időt takarít meg, illetve eltávolítja a port, a finom hajszálakat és a kellemetlen szagokat a ruházatból. De mit jelent a kondenzációs szárítógép kifejezés, hogyan működik a kondenzációs szárítógép és hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő modellt?

Tovább

Kondenzációs szárítógép - Hogyan működik?

A kondenzációs szárítógép működési elve elmagyarázható 4 egyszerű lépésben.

  1. A szárítógép a belsejében futó légáramot hőszivattyúval vagy fűtőszállal felmelegíti.
  2. A forró levegő magához köti a vízgőzt, amely aztán lehűl, majd kondenzálódik, tehát kicsapódik.
  3. Így vízzé alakul és a kondenzációs tartályban kerül tárolásra, vagy a szárítógép közvetlenül a szennyvíz lefolyóba engedi.
  4. Ezt követően a kondenzációs szárítógép a víztelenített légáramot újramelegíti, és az egész folyamatot újra és újra megismétli.

Kondenzációs szárítógépek - Előnyök és hátrányok

A kondenzációs szárítógép számos előnyt kínál a légkivezetéses szárítógépekkel szemben, ugyanakkor bizonyos hátrányai is vannak.

  • A beépítéshez nincs szükség konstrukciós változtatásokra, bonyolult összeszerelésre vagy speciális helyre.
  • A kondenzációs szárítógép nem igényel szellőzést, ezért bármilyen helyiségben használható.
  • A kondenzációs szárítógép tartályában felgyülemlett víz felhasználható egyéb célokra, például virágok öntözésére.
  • A melegebb levegővel történő szárítás miatt a kondenzációs szárítógép több energiát fogyaszt.
  • A könnyebb telepítés, működtetés és kezelés miatt a kondenzációs szárítógép ára általában némileg magasabb.

i

A légkivezetéses szárítógép már a múlté

A légkivezetéses szárítógép kivezetőcsővel távolítja el a szárítás során keletkező forró levegőt (gőzt), amelyet aztán ki kell vezetni a házból vagy lakásból. Ennek megoldása gyakran kisebb lakásátalakítást igényel, ami miatt a légkivezetéses szárítógépeket ma már nem használják széles körben, helyükbe a kondenzációs szárítógépek léptek.

Kondenzációs szárítógép hőszivattyúval
Kondenzációs szárítógép hőszivattyúval - kíméletes és hatékony szárítás

Kondenzációs szárítógép hőszivattyúval vagy fűtőszállal?

Attól függően, hogy a szárítógép milyen módszerrel melegíti a levegőt, megkülönböztetünk kondenzációs szárítógépet hőszivattyúval és fűtőelemmel.

  • A hőszivattyúval felszerelt kondenzációs szárítógépek valamivel drágábbak, mivel hőszivattyút használnak a levegő felmelegítésére, ami jelentősen energiatakarékosabbá és kíméletesebbé teszi a szárítógépet finom anyagok szárításakor.
  • A fűtőelemet használó kondenzációs szárítógépek viszont fűtőelem segítségével melegítik a levegőt, ami növeli az energiafogyasztást és ezáltal a szárítógép működtetési költségeit. Vitathatatlan előny azonban a rövidebb szárítási idő.

i

A fűtőelemet használó kondenzációs szárítógépet legalább 60 cm-re kell elhelyezni a mosógéptől, a fürdőkádtól és a mosdótól. A fűtőelemes szárítógép ugyanis a körülötte lévő levegőt használja a kondenzátor hűtésére, és ha nagyon felmelegszik, az csökkenti a kondenzáció hatékonyságát.

A kondenzációs szárítógép kapacitása - keskeny vs. normál méret

A szárítógép kapacitása azt a maximális ruhamennyiséget jelzi, amelyet egy szárítási ciklus alatt képes megszárítani. Ez az érték általában 7 és 11 kg között mozog. A 7 kg-os szárító az egy-két tagú háztartásoknak megfelelő. Négyfős család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógépet érdemes választani. A kapacitást az is jelzi, hogy a kondenzációs szárítógép keskeny vagy standard méretű.

  • A standard méretű szárítógépek átlagos mérete 85 × 60 × 60 cm, kapacitásuk pedig 7-11 kg között mozog.
  • A keskeny szárítógépek mélysége maximum 48 cm (a többi méret szabványos). A kapacitásuk 7 kg. Egy ilyen szárítógéppel akár 10-15 cm helyet is megtakaríthatsz, hátránya viszont a kisebb kapacitás és korlátozott kínálat.

Smart és gőzfunkcióval rendelkező kondenzációs szárítók

Ha valami extrára vágysz, választhatsz kondenzációs szárítógépet gőzfunkcióval vagy smart vezérléssel.

Gőzfunkciós kondenzációs szárítógépek

A gőzfunkcióval rendelkező kondenzációs szárítógépek mindig hőszivattyúval vannak felszerelve, nincs dobjuk, a ruhanemű szárítását pedig forró gőz biztosítja. Szárítás után a ruhanemű nem gyűrött és puha tapintású. A gőzszárító a száraz ruhaneműkből is eltávolíthatja a kellemetlen szagokat.

Intelligens (SMART) szárítógépek

Az intelligens (SMART) kondenzációs szárítógépek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a nagyobb szárítási hatékonysághoz, az üzembiztonsághoz, és üzemeltetésük is kényelmesebb. Bizonyos modellek WiFi-n és a letölthető alkalmazáson keresztül okostelefonhoz vagy tablethez is csatlakoztathatók, így bármikor információkat kaphatsz a szárítási folyamatról, és a távolból vezérelheted a szárítógépet.

  1. A Smart Touch olyan technológia, amellyel a kondenzációs szárítógép okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztatható.
  2. Az NFC TagOn - Smart Diagnosis lehetővé teszi új szárítóprogramok letöltését, amelyek megkönnyítik a ruhaneműk szárítását.
  3. A SmartThinQ & WiFi funkció a szárítógép távoli elindítását teszi lehetővé, így könnyedén elindíthatod bárhonnan, akár a munkahelyről is.
  4. A HomeConnect a különböző háztartási készülékek intelligens kapcsolatát kínálja egyetlen alkalmazás segítségével.
  5. A One Touch a szárító okostelefonnal történő összekapcsolására és vezérlésére szolgál NFC technológia alkalmazásával.

Az A+++ kondenzációs szárítógép a leggazdaságosabb modellek közé tartozik

A háztartási eszközök energiafogyasztásáról szóló információkat az energiacímkén találjuk. Minél magasabb az energiaosztály, annál alacsonyabbak az üzemeltetési költségek - ez azt jelenti, hogy az A+++ kondenzációs szárítógép az egyik leggazdaságosabb.

Energiaosztály Fogyasztás kWh-ban Üzemeltetési költség
A+++ 1,27 48,26 Ft
A++ 1,35 51,3 Ft
A+ 1,5 57,00 Ft

38,00 Ft/kWh árral számolva. Az energiafogyasztást befolyásolja a szárítógép típusa, a kiválasztott szárítási program és egyéb tényezők.

Kondenzációs szárítógép - zajszint

Egy másik paraméter, amelyet érdemes figyelembe venni vásárlás előtt, a szárítógép által keltett zaj. A kondenzációs szárítógép zajszintje általában 62-70 dB között van, ami normális beszélgetés vagy kevésbé intenzív utcai forgalom zajszintjének felel meg. Természetesen minél csendesebb a gép, annál jobb. Panellakásokba leginkább a csendesebb modellek alkalmasak, amelyek éjszaka sem zavarják a szomszédokat.

További fontos paraméter a centrifugálási hatékonyság, amelyet A – G betűkkel jelölnek, és azt jelzi, hogy a ruhanemű mennyire lesz egyenletesen és megfelelően szárítva. A kondenzációs szárítógépek általában az A – C osztályba tartoznak.

Kondenzációs szárítógép - Funkciók

A kondenzációs szárítógépek számos olyan funkcióval és tulajdonsággal büszkélkedhetnek, amelyek kiváló segítőkké teszik őket.

  • Woolmark Apparel Care - tanúsított gyapjúkímélő program.
  • Sensor Dry - intelligens elektronikus szárító rendszer.
  • SelfCleaning Condenser - az automatikus kondenzátortisztítás garantálja a magas szárítási hatékonyságot.
  • SensitiveDrying és softDry - a kondenzációs szárítógép különleges dobbal rendelkezik, amely védi a ruhaneműt és csökkenti a gyűrődést.
  • AutoDry - ezek olyan intelligens érzékelők, amelyek folyamatosan mérik a ruhanemű hőmérsékletét és maradék páratartalmát.
  • EcoHybrid - gyorsan, hatékonyan és sokkal kíméletesebben szárítja a ruhaneműt.
  • Perfect Dry - felismeri az aktuális vízkeménységet és ahhoz igazítja a szárítási folyamatot.
  • EcoDry egy olyan szűrőrendszer és karbantartást nem igénylő hőcserélő, amely alacsony fogyasztást és gyorsabb szárítást nyújt.
  • FragnanceDos - különlegesen puha és csodálatosan illatos ruhaneműt eredményez.
  • SteamFinish - kondenzációs szárítógép gőzprogramja, amely megkönnyíti a szárítás utáni vasalást.

i

Nem találtad meg azt az információt, amit kerestél? Akkor olvasd el a Hogyan válasszunk szárítógépet cikkünket.

Külön kondenzációs szárítógép vagy mosó-szárítógép?

A kondenzációs szárítógép a mosó-szárítógéphez képest alacsonyabb energiafogyasztást, sokkal nagyobb hatékonyságot és szárítási kapacitást kínál. Hátránya a magasabb ár, amelyet csökkenthetsz mosógép-szárítógép szett vásárlásával. További hátrány a helyigény, mivel két készüléknek is helyet kell találnod - a megoldás összeépítő keret használata.

Mosógép és szárítógép összeépítő keretek

A mosógép és szárítógép összeépítő keretek akkor hasznosak, ha kevés helyed van, de mégis szeretnél külön mosógépet és szárítógépet a háztartásodban. Összeépítő keret használatával könnyedén és biztonságosan elhelyezheted mindkét készüléket. Ezenkívül az összeépítő keret biztosítja a két készülék stabilitását, és a kompakt elhelyezésnek köszönhetően több helyed marad.

Olcsó szárítógépet szeretnél? Akkor tekintsd meg olcsó kondenzációs szárítógépek kínálatunkat, ahol a kondenzációs szárítógépek a legolcsóbbtól a legdrágábbig vannak rangsorolva. Szintén érdekelhet használt kondenzációs szárítógépek kínálatunk, vagy nézd meg akciós kondenzációs szárítógép kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
76 termék
3,0
CANDY CSOE H10A2TE-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 10 kg szárítási kapacitás, zajszint 66 dB, becsült éves energiafogyasztás 282 kWh, késleltetett indítás, Wi-Fi csatlakozás, távirányítás, mérete 85 × 59,6 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 43,2 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
206 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU037
4,6 13×
CANDY ROE H8A2TCEX-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB becsült éves energiafogyasztás 236 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, Simply-Fi és Google kompatibilis, távirányítás és utasítások az alkalmazásban, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
187 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU060
5,0
CANDY RO4H7A1TEX-S
Szárítógép - keskeny, kondenzációs, szabadonálló, A+ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 269 kWh, hőszivattyú, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, távirányítás, mérete 85 × 60 × 46,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 37,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
184 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU054
5,0
CANDY ROE H8A2TE-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 236 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár és mobil vezérlés, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, Simply-Fi kompatibilis, távirányítás és fogyasztás figyelés, mérete 85 × 60 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 41,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
178 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CANSU040
4,4
CANDY CSOE H7A2DE-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 211 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és mobil vezérlés, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, távirányítás, mérete 85 × 59,5 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 43,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
158 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU051
BOSCH WQG245C0BY - Szárítógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH WQG245C0BY
Szárítógép - kondenzációs, A+++ (-40%) energiaosztály, 9 kg szárítási kapacitás, mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 57,8 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
344 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU041
1,0
CANDY CSOE H8A2DE-S
Szárítógép - gőzölős, kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 236 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, gőzprogram, hőszivattyú, kijelző, gyűrődésgátló rendszer és mobil vezérlés, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, mérete 85 × 59,5 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 41,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
169 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CANSU063
3,0
HAIER HD80-A3959-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 66 dB, becsült éves energiafogyasztás 175 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, választható ajtónyitási irány és mobil vezérlés, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, hOn kompatibilis, mérete 85 × 59,5 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 51 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
230 000 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HAISU003
BOSCH WQG233D1BY Serie 6 - Szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 26×
BOSCH WQG233D1BY Serie 6
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 53,763 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
391 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU024
5,0
Haier HD90-A3979
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 66 dB, becsült éves energiafogyasztás 193 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és belső világítás, mérete 84,5 × 59,5 × 67,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 51 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Szuper ár
279 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HAISU002
5,0
CANDY RPE H8A2TRE-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 236 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, mobil vezérlés és gyerekzár, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, Google, Amazon Alexa és hOn kompatibilis, távirányítás és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 41,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
161 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CANSU064
5,0
CANDY RO4H7A2TEX-S
Szárítógép - keskeny, kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 212 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás és gyerekzár, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, távirányítás és hangvezérlés, mérete 85 × 60 × 46,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 37,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
209 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU053
4,0
WHIRLPOOL FFT M11 9X2BY EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 260 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 84,9 × 59,7 × 64,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 48,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
245 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU008
CANDY RPEH9A2TBCEBX-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 66 dB, becsült éves energiafogyasztás 0,03 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és gyorsprogram, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, Google, Amazon Alexa és hOn kompatibilis, mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 41,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
190 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CANSU065
BOSCH WQB246C0BY Serie 8 - Szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH WQB246C0BY Serie 8
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ (-10%) energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 58 dB, becsült éves energiafogyasztás 174 kWh, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár, mobil vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, Wi-Fi csatlakozás, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 55,8 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
420 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU045
WHIRLPOOL W7 D93SB EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 59 dB, becsült éves energiafogyasztás 259 kWh, 6. érzék, FreshCare+, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 84,9 × 59,7 × 65,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
249 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHPR102
WHIRLPOOL W6 D84WB EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 62 dB, 6. érzék, FreshCare+, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és belső világítás, mérete 84,9 × 59,7 × 65,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50,5 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
295 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHSU018
HAIER HD90-A3939-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 0,02 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 85 × 59,5 × 66,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
245 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAISU006
BOSCH WQB245A0BY Serie 8 - Szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH WQB245A0BY Serie 8
Szárítógép - gőzölős, kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 61 dB, becsült éves energiafogyasztás 193 kWh, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gőzprogram, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és mobil vezérlés, mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 57 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
340 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOSU038
WHIRLPOOL W7 D94WB EE - Szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
WHIRLPOOL W7 D94WB EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 59 dB, 6. érzék, FreshCare+, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 84,9 × 59,7 × 65,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50,5 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
328 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHSU017
4,5 12×
HOOVER NDPEH8A2TCBEXS-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 67 dB, becsült éves energiafogyasztás 236 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző és mobil vezérlés, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, távirányítás és hangvezérlés, mérete 85 × 59,6 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 41,7 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
Leárazás -21 %
159 990 Ft 201 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOSU033
4,9
BOSCH WQG24590BY Serie 6
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 258 kWh, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 56,4 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
248 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOSU027
4,0
SAMSUNG DV80CGC0B0AELE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB becsült éves energiafogyasztás 235 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, mobil vezérlés, program allergiásoknak és gyerekzár, Wi-Fi csatlakozás, SmartThings kompatibilis, távirányítás, fogyasztás figyelés és mobilalkalmazás, mérete 8,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 48 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
261 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SASU033
SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB7445GBS7 - Szárítógép A kiszállítás
ingyenes
4,8
SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB7445GBS7
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 63 dB becsült éves energiafogyasztás 182 kWh, AI Dry, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, program allergiásoknak és gyerekzár, Wi-Fi csatlakozás, SmartThings kompatibilis, távirányítás, programok felvétele, állapot infó, fogyasztás figyelés, hangvezérlés és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
781 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SASU025

Kondenzációs szárítógépek

Kondenzációs szárítógépek

Több olyan márkát is értékesítünk, amelyeknél borítékolható a hosszútávú megfelelő működés, a megbízhatóság és ezáltal a minőségi eredmény.

Kondenzációs szárítógépek

A kondenzációs szárítógépek gyors és kényelmes módon biztosítják a ruhaneműk szárítását. A modern technológiáknak köszönhetően könnyen és gyorsan végezhetünk a sokak számára kellemetlen feladattal, hiszen így nincs szükség a ruhák kiteregetésére. De vajon melyik kondenzációs szárítógép márka felel meg leginkább a te igényeidnek?

Bosch kondenzációs szárítógép

A német Bosch kondenzációs szárítógépek rendkívül magas minőségű alkatrészeket, ezáltal hosszú élettartamot ígérnek. A Bosch modelljei emellett a legtöbb márkához képest viszonylag alacsony zajszintet biztosítanak, így kiválóan alkalmasak társasházi lakásokba. A Bosch kondenzációs szárítógépek a környezetre is gondoltak, ugyanis rendkívül energiahatékonyak. Emellett tökéletesen kielégítik az allergiával küszködők és az érzékeny bőrű felhasználók igényeit a speciális programjaiknak és fejlett technológiáiknak köszönhetően.

Samsung kondenzációs szárítógép

A Samsung a világ egyik vezető márkája, és nemcsak a mobiltelefonok területén. A Samsung kondenzációs szárítógépek letisztult dizájnt, magas minőséget és intuitív kezelőfelületet garantálnak, illetve olyan innovatív technológiákkal felszereltek, mint a HygieneCare program, amely megakadályozza a baktériumok, atkák és allergének lerakódását a ruhákon - az ilyen kártékony anyagok akár 99%-át is képes elpusztítani. Némelyik Samsung kondenzációs szárítógép pedig mesterséges intelligenciával is rendelkezik, így az okosháztartásba is integrálható.

Whirlpool kondenzációs szárítógép

A Whirlpool kondenzációs szárítógépek a 6. érzék technológiának köszönhetően hatékonyabban szárítják meg a ruhaneműket, melyeknek köszönhetően a szárítási ciklus lerövidül, így energiát takaríthatunk meg. Egyes modellek FreshCare+ technológiával ellátottak, amely a szárítási ciklus befejezése után még akár 6 órával is frissen tartják a ruhaneműt, gyűrődések nélkül. A Whirlpool kondenzációs szárítógépek esetében hatalmas előnynek számít a nagyon könnyű karbantartás. Az alkatrészek magas minőségéről árulkodik az is, hogy sok Whirlpool kondenzációs szárítógép akár 10 év garanciát is vállal a berendezés motorjára.

Gorenje kondenzációs szárítógép

A Gorenje kondenzációs szárítógépek az egyszerűségre és a hatékonyságra esküdtek fel. Modelljeik megfelelnek a legújabb környezetvédelmi előírásoknak, ezért nagyon magas energiahatékonysággal rendelkeznek. A márka mindenre gondolt - a SoftSound technológia és a StableTech oldallapok biztosítják a minimális zajszintet, bizonyos készülékek gyermekruhák számára készült programmal és gyermekzárral is ellátottak. Az áttekinthető vezérlőpult pedig valóban könnyű és felhasználóbarát kezelést biztosít, így egy állandóan rohanó, kisgyermekes család számára egy ilyen kondenzációs szárítógép ideális választás lehet.

Candy kondenzációs szárítógépek

A Candy kondenzációs szárítógépek olyan személyek számára alkalmasak, akik szeretnék optimalizálni az időbeosztásukat. Sok modell Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik és hangasszisztens segítségével, illetve okostelefon által távolról is vezérelhető. Az Easy Care kondenzvíz tartály pedig igazán víztakarékos megoldást biztosít - a kondenzvizet így felhasználhatjuk a vasalás során, vagy virágok locsolására. Emellett természetesen számos klasszikus előnyt is felfedezhetünk a Candy kondenzációs szárítógépek körében.

Kondenzációs szárítógép árak

A kondenzációs szárítógépek ára általában 140ezer forint körül indul. A mesterséges intelligenciát és a több fajta programot kínáló modellek ára akár többszázezer forint is lehet. Ugyanakkor találhatunk kondenzációs szárítógépet 140 ezer forint alatti áron is, azonban ebben az árkategóriában általában a feltörekvő márkák modelljei mozognak.

Kondenzációs szárítógép - Egyéb márkák

Ha a fentebb bemutatott márkák mégsem győztek meg, természetesen további márkák termékei között válogathatsz. Ilyenek például a Klarstein vagy a HAIER kondenzációs szárítógépek, amelyek szintén megfelelő minőséget, modern dizájnt és rendkívül fontos funkciók sokaságát kínálják számodra.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kondenzációs szárítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kondenzációs szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kondenzációs szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kondenzációs szárítógépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ