A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Konferencia mikrofonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Működési elv
Dinamikus
(4)
Elektret
(41)
Irányjellemző
Gömb
(28)
Kardioid
(9)
Szuperkardioid
(6)
Hiperkardioid
(6)
Puskamikrofon
(1)
Csatlakozás
3,5 mm Jack
(4)
Bluetooth
(21)
USB
(19)
USB-C
(16)
XLR
(20)

Ahogy a neve is mutatja, a konferencia mikrofon leginkább konferenciákon, értekezleteken és tréningeken tesz jó szolgálatot. Általában az asztal közepére kell elhelyezni, majd Bluetooth vagy USB segítségével szükséges csatlakoztatni, és máris használható. Olyan a formája, hogy a teremben minden résztvevő hallható legyen. A normál konferencia mikrofon mellett egyszemélyes mikrofonok is a rendelkezésedre állnak. Vajon melyik a számodra a leginkább megfelelő konferencia mikrofon? És mi alapján válassz? Olvass tovább!

Tovább

Hol használható a konferencia mikrofon?

A konferencia mikrofon különösen a tárgyalótermekben, értekezleteken tesz jó szolgálatot. Az online találkozók egyre népszerűbbek, mert előfordulhat, hogy nem minden meghívott tud részt venni személyesen a meetingen. Így a Teams, a Skype vagy a Slack segítségével történő megbeszélések remek megoldást jelenthetnek egy ilyen helyzetben. Ahhoz, hogy a teremben mindenki jól hallható legyen, jó minőségű konferencia mikrofon vásárlására van szükség! Ha ezzel megvagy, nincs más dolgod, mint elhelyezni a mikrofont az asztal közepén, csatlakoztatni, és már kezdődhet is a megbeszélés!

Konferencia mikrofon kiválasztása a csatlakozási módnak megfelelően

A konferencia mikrofon leggyakrabban Bluetooth-on, USB-n, XLR- vagy 3,5 mm-es jack-csatlakozón keresztül csatlakoztatható. Egyes mikrofonok egyszerre több lehetőséget is kínálnak.

  • Konferencia mikrofon 3,5 mm-es csatlakozóval: az egyik olcsóbb lehetőség. Ugyanakkor már kevesebbet gyártanak ebből a típusból, ugyanis nem nyújt olyan jó hangminőséget.
  • Konferencia mikrofon USB és USB-C csatlakozóval: rendkívül népszerű és sokoldalú. Csatlakoztatható a számítógéphez, amelyről áramot is kaphat.
  • Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható konferencia mikrofon: az egyik drágább eszköz, azonban rendkívül nagy népszerűségnek örvend, mert bárhová elhelyezheted, és nem kell kábelekkel bajlódnod, illetve használat közben.
  • XLR-mikrofon: rendelkezhet három- vagy kéttűs csatlakozóval. Ez is egy meglehetősen drága eszköz, de több lehetőséget kínál, így sokan szeretik.

Ha vezetékes konferencia mikrofon mellett döntesz, vedd figyelembe a kábel hosszát is, és bizonyosodj meg arról, hogy megfelelő a mérete attól függően, hogy hol kívánod a mikrofont elhelyezni.

Dinamikus vagy kondenzátoros konferencia mikrofon?

A konferencia mikrofonok két típusra oszthatók - dinamikus konferencia mikrofon és kondenzátoros konferencia mikrofon áll a rendelkezésedre. A különbség abban rejlik, ahogyan az akusztikus energiát elektromos energiává alakítják.

  • A dinamikus konferencia mikrofon nem olyan érzékeny a környezeti zajokra. Egy membrán található benne, amely egy tekercshez csatlakozik, az pedig egy mágnesre van elhelyezve. Ahogy a tekercs rezeg, áramot termel.
  • A kondenzátoros konferencia mikrofon nagyon érzékeny a hangra. Úgy működik, hogy akusztikus rezgések rázzák meg a membránt, amely egy elektromos áramkörhöz van csatlakoztatva.

Egy konferencia mikrofon különféle iránykarakterisztikával rendelkezhet

A konferencia mikrofonok osztályozása az irányítottsági jellemzőik alapján is lehetséges. A legelterjedtebb típus a minden irányban működő konferencia mikrofon, amely lehetővé teszi, hogy a beszédet minden irányból felvegye. Így ideális videokonferenciákhoz. Találhatók irányított, keskeny irányított és nagyon keskeny irányított mikrofonok is. Ezek a típusok azonban csak egy személy hangját rögzítik, így javarészt nagyobb konferenciákon használják, ahol csak egy személy beszél.

Omnidirekcionális mikrofon
Omnidirekcionális mikrofon

Kis irányított mikrofon
Irányított mikrofon

Figyelj oda a konferencia mikrofon frekvenciájára is

Minél magasabb egy konferencia mikrofon frekvenciája, annál több, különböző hangot képes felvenni. A magasabb frekvencia azonban nem mindig jelent jobb hangminőséget! A legtöbb konferencia mikrofon frekvenciatartománya 150 és 6500 Hz között mozog, de ennél magasabb tartománnyal is találhatsz.

A konferencia mikrofon érzékenysége is egy rendkívül fontos tényező

A konferencia mikrofon másik fontos paramétere az érzékenység, amelyet dB-ben adnak meg. Minél nagyobb a mikrofon érzékenysége, annál több hangot vesz fel, még nagyobb távolságból is. Ha olyan megbeszéléseket szeretnél tartani, ahol minden résztvevőnek beszélnie kell, válassz nagyobb érzékenységű mikrofont. Ha azonban csak egy személy beszél a konferenciákon, az alacsonyabb érzékenységű konferencia mikrofon is remek választás.

i

Ellenőrizheted az impedanciát is, vagyis a mikrofonáramkör kimeneti ellenállását a vezetékkel szemben. Ezt Ohmban adják meg. Ez a paraméter azonban kevésbé befolyásolja a választást. Ha azonban a konferencia mikrofon egy előerősítőhöz lesz csatlakoztatva, olyan mikrofon mellett tedd le a voksodat, amelynél az impedancia 5-ször nagyobb, mint az előerősítőé.

A konferencia mikrofon mérete

A konferencia mikrofon mérete is fontos szempont lehet. Ha kevés a hely az asztalon, jól jön egy kisebb mikrofon, amely nem foglal akkora helyet. Az asztali konferencia mikrofon azonban egyébként sem túl nagy. A súlyt is figyelembe veheted, viszont a konferencia mikrofon egy alapvetően könnyű tárgy.

A konferencia mikrofon különböző funkciókkal rendelkezhet - melyek ezek?

A konferencia mikrofon számos olyan funkciót is kínálhat, amelyet használatakor hasznosnak fogsz találni.

  • Low-cut szűrő funkció: kiszűri az alacsony frekvenciákat, hogy csökkentse a szél, a projektor stb. hangját.
  • Némítás gomb: akkor veszed nagy hasznát, ha a mikrofonon kívül szeretnél valamit mondani. Használhatod, például, ha megköszörülöd a torkodat.
  • Iránykarakterisztika kapcsoló: lehetővé teszi, hogy a mikrofon irányát, amelybe a hangot továbbítani kívánod, átállítsd.

A konferencia mikrofon kiválasztása függ attól is, hogy mikor és mire szeretnéd használni. Legtöbbször beszédhez szokták beszerezni, de zongorához, akusztikus hangszerekhez vagy színpadi előadásokhoz is nagyszerű megoldás.

A konferencia mikrofon érkezhet tokkal vagy állvánnyal is

Gyakori, hogy a konferencia mikrofon mellé egy tok is jár, amely praktikus a tároláshoz vagy a hordozáshoz. Megakadályozza, hogy károsuljon a mikrofon. Tartalmazhat a csomag továbbá állványt is, bár ez általában az irányított mikrofonokhoz szokott járni. A drágább változatok szélvédelmet vagy popfiltereket is tartalmazhatnak a zaj, vagy más nem kívánt hangok elnyomására.

i

Konferencia mikrofon hangszóróval a hatékonyabb megbeszélésekhez

Olyan konferencia mikrofon is kapható, amely hangszóróval rendelkezik, és a hangot a másik oldalról továbbítja, amellett, hogy bele is beszélhetsz. Így könnyebben meghallgathatod, hogy mit mondanak az otthon lévő kollégáid.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Jabra Speak 510+ MS Szállításra kész > 5 db
Mikrofon - konferencia, Bluetooth és USB csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 150 - 6500 Hz, alkalmas beszédhez
56 290 Ft

2.
Jabra Speak2 75, MS Teams Szállításra kész > 5 db
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, mute gomb, alkalmas beszédhez
109 590 Ft

3.
Jabra Speak 810 MS Szállításra kész > 5 db
Mikrofon - konferencia, 3,5 mm Jack és USB csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 100 - 20000 Hz, mute gomb, alkalmas beszédhez
190 790 Ft

Még több
48 termék
4,8 109×
Jabra Speak 510 MS
Mikrofon - konferencia, Bluetooth és USB csatlakozás, kábel hossza 0,9 m, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 150 - 6500 Hz, alkalmas beszédhez
47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ446a4
4,8
Jabra Speak2 55, MS Teams
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 150 - 7000 Hz, mute gomb, tok a csomag része, alkalmas beszédhez
62 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ447a3
5,0
Jabra Speak2 75, MS Teams
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, mute gomb, alkalmas beszédhez
109 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ447b3
4,8 109×
Jabra Speak 510+ MS
Mikrofon - konferencia, Bluetooth és USB csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 150 - 6500 Hz, alkalmas beszédhez
56 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ446a4a
4,0
Jabra Speak 750 MS
Mikrofon - konferencia, Bluetooth csatlakozás, kábel hossza 0,9 m, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, alkalmas beszédhez
103 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ446a6
5,0
Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380c
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, mute gomb, alkalmas beszédhez
114 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ447b2
4,0
Jabra Speak 810 MS
Mikrofon - konferencia, 3,5 mm Jack és USB csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 100 - 20000 Hz, mute gomb, alkalmas beszédhez
190 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ445r8
3,0
Jabra Speak2 40, MS Teams
Mikrofon - konferencia, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 150 - 7000 Hz, mute gomb, tok a csomag része, alkalmas beszédhez
48 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ447a1
4,7
Audio-Technica ATR4697-USB
Mikrofon - konferencia, USB és USB-C csatlakozás, kábel hossza 1,5 m, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 50 - 15000 Hz, impedancia 1000 Ohm, alkalmas beszédhez
10 660 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADT060d4
4,8 14×
Jabra Speak 710 MS
Mikrofon - konferencia, Bluetooth és USB csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 150 - 7000 Hz, tok a csomag része, alkalmas beszédhez
107 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JAB7700a1
3,7
Jabra Speak2 55, UC
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 150 - 7000 Hz, mute gomb, tok a csomag része, alkalmas beszédhez
55 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ447a4
4,3
Jabra Connect 4s
Mikrofon - konferencia, Bluetooth és USB csatlakozás, kábel hossza 0,9 m, dinamikus, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 250 - 14000 Hz, impedancia 4 Ohm, tok a csomag része, alkalmas beszédhez
51 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ446a7
4,0
Jabra Speak2 75, UC, Link 380c
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, mute gomb, alkalmas beszédhez
108 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: JQ447b5
Jabra Speak2 75, UC, Link 380a
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, mute gomb, alkalmas beszédhez
108 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ447b4
5,0
Jabra Speak2 40, UC
Mikrofon - konferencia, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 150 - 7000 Hz, mute gomb, tok a csomag része, alkalmas beszédhez
58 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ447a2
1,3
Niceboy VOICE Call BT
Mikrofon - konferencia, 3,5 mm Jack és Bluetooth csatlakozás, dinamikus, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 120 - 15000 Hz, impedancia 4 Ohm, alkalmas beszédhez
11 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB060a2b
Jabra Speak2 75, UC
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, mute gomb, alkalmas beszédhez
111 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ447b6
Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380a
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, mute gomb, alkalmas beszédhez
108 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ447b1
4,0
Jabra Speak 750 MS
Mikrofon - konferencia, Bluetooth csatlakozás, kábel hossza 0,9 m, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, alkalmas beszédhez
97 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ446a6
4,0
Jabra Speak 750 MS
Mikrofon - konferencia, Bluetooth csatlakozás, kábel hossza 0,9 m, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, alkalmas beszédhez
87 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JQ446a6
4,7
Audio-Technica ATR4697-USB
Mikrofon - konferencia, USB és USB-C csatlakozás, kábel hossza 1,5 m, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 50 - 15000 Hz, impedancia 1000 Ohm, alkalmas beszédhez
10 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADT060d4
4,0
Jabra Speak2 75, UC, Link 380c
Mikrofon - konferencia, Bluetooth, USB és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, mute gomb, alkalmas beszédhez
103 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JQ447b5
1,3
Niceboy VOICE Call BT
Mikrofon - konferencia, 3,5 mm Jack és Bluetooth csatlakozás, dinamikus, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 120 - 15000 Hz, impedancia 4 Ohm, alkalmas beszédhez
11 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB060a2b
Philips PSE0540/00
Mikrofon - konferencia, Bluetooth és USB-C csatlakozás, gömb mikrofon, hangszórós, alkalmas beszédhez
81 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: JPI880c1

Konferencia mikrofonok

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Ha videokonferencián veszel részt a munkahelyeden vagy online találkozót tartasz a barátaiddal, akkor érdemes a mikrofonod működését ellenőrizni, hogy ne kerüljön sor kínos pillanatokra, amikor a felek látják, de nem hallják egymást. Tanácsot adunk, hogyan tudod...
A kormányzati intézkedések eredményeként otthon kell maradnod a gyermekeddel vagy karanténban vagy? És lehetőséged van otthonról dolgozni, de hiányzik a szükséges felszerelés? Számos módot tudunk az otthoni irodai felszerelés olcsóbb megszerzésére egyetlen nap alatt.

Konferencia mikrofonok

A Konferencia mikrofonok kategóriában összesen 48 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konferencia mikrofonok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konferencia mikrofonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konferencia mikrofonok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ