A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Konyhai eszközök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A konyhai eszközök minden konyha elengedhetetlen részét képezik. A konyhai eszközök nemcsak a mindennapi ételkészítést könnyítik meg, hanem bizonyos esetekben a főzéshez is elengedhetetlen fontosságúak.

Tovább

Konyhai eszközök tészták készítéséhez

A tészták elkészítését megkönnyítő konyhai felszerelések sorába számos konyhai eszköz tartozik.

  • Konyhai gyúródeszka és gyúrólap - Alapvető kellék a gyúráshoz és a tészta kidolgozásához. A fából készült gyúródeszkákkal ellentétben a modern szilikon gyúrólapok nem tapadnak a tésztához. Azonban csak a fa gyúródeszka alkalmas a tészták késsel történő szeleteléséhez; a szilikon gyúrólapok könnyen megsérülnek.
  • Sodrófa - Azon konyhai felszerelések közé tartoznak, amelyek helyettesíthetők rögtönzött eszközökkel, pl. befőttesüveggel. Egy megfelelő konyhai sodrófa széles sodrófelületének köszönhetően azonban sokkal könnyebbé teszi a tészták elkészítését.
  • Konyhai spatula - Segít a bevonó krémek könnyű felvitelében, de az egyes tésztaösszetevők összekavarásában is. A spatula tehát egy nagyon sokoldalú konyhai eszköz, amely alacsony ára ellenére jelentősen befolyásolja a tészta elkészítésének minőségét és sebességét.
  • Tésztakészítő gép - Azon minőségi konyhai eszközök sorába tartoznak, amelyek az utóbbi években egyre népszerűbbek. Segítségükkel otthon is készíthetsz házi tésztát minőségi alapanyagokból, és nem kell a szupermarketben vásárolt termékekre hagyatkoznod. Az így elkésztett házi tészta nemcsak friss, de pontosan olyan vastagságú, amilyet a legjobban szeretsz.

Konyhai eszközök az alapanyagok könnyebb előkészítéséhez

A főzéshez szükséges alapanyagok előkészítését megkönnyítő konyhai eszközök minden szenvedélyes szakács és séf számára nélkülözhetetlen konyhai kiegészítők. A minőségi konyhai eszközök sok energiát és időt takaríthatnak meg a mindennapi főzés során.

  • Konyhai vágódeszka - A vágódeszka minden ételkészítés alapja. Általában fából, műanyagból vagy szilikonból készülnek. A fából készült vágódeszkákat leggyakrabban húsok vagy füstöltáruk előkészítéséhez használják, míg a műanyag vágódeszkákat gyümölcsök és zöldségek szeleteléséhez.
  • Konyhai olló - Segít a baromfi, a fűszernövények vagy a zöldségek előkészítésében. Az olló a legalulértékeltebb konyhai dolgok közé tartozik, pedig rengeteg időt tud megtakarítani.
  • Fokhagymanyomó - Teljesen műanyag, teljesen fém vagy kombinált változatban is kapható. Praktikus konyhai eszköz, amely mellett nem kell a fokhagymát reszelni vagy a kés élével szétnyomni.
  • Zöldséghámozó és kaparó - Megkönnyíti a zöldségek és gyümölcsök hámozását, amely nehézkesebb kés használatával. Csökkenti a késvágások esélyét is.
  • Hámozógép - Célja ugyanaz, mint a zöldséghámozóké és kaparóké. A hámozógépek azonban mechanikailag kifinomultabbak és alkalmasak nagy mennyiségű élelmiszer feldolgozására.
  • Diótörő - A nélkülözhetetlen konyhai felszerelések közé tartoznak, különösen karácsonykor. A gyártásukhoz leggyakrabban használt anyagok a nagy ellenállású fémötvözetek vagy az alumínium, amelyek ellenállnak a dió kemény héjának.
  • Mozsár - Különösen fűszernövény keverékek készítéséhez ajánlott. A súrlódásnak és a kíméletes porcelán vagy kőedény anyagoknak köszönhetően a fontos tápanyagok nem szivárognak ki a növényekből.
  • Klopfoló - A fakanál után az egyik leggyakoribb fából készült konyhai eszköz, bár ma már teljesen fémből készült típusok is kaphatók. Elengedhetetlen konyhai eszköz a hús feldolgozásához, amely a klopfolásnak köszönhetően puhább lesz.
  • Húspuhító - A klopfolóhoz hasonlóan a húspuhítót a keményebb húsok megpuhítására használják, elsősorban steakek és vörös húsok esetén.
  • Habverő - Különösen folyékony ételek elkészítésénél vagy a különböző szószók, mártások összekavarásánál használják. A habverők hasznos konyhai kiegészítők, s ma már gyakran nosztalgikus értékkel is bírnak, mivel a habverővel ellátott kézi turmixgépek egyre gyakrabban helyettesítik őket.
  • Konyhai segédeszközök a könnyebb főzésért

    A főzéshez használt konyhai felszerelések segíthetnek megakadályozni az ételek megégését vagy a húsok kiszáradását. Olyan konyhai eszközöket találsz köztük, mint a konyhai csipesz, vagy a húsleves készítésénél hasznos hableszedő kanál.

  • Fakanál - Fából készült konyhai eszközök, amelyek nélkül gyakorlatilag nem lehet főzni. Leggyakrabban fából készülnek, hogy ne karcolják meg a fazekak, serpenyők és egyéb edények alját.
  • Konyhai csipesz - Az ételek forgatására és kiszedésére használják. Serpenyőhöz olyan anyagból készült konyhai csipeszt válassz, amely nem karcolja meg a serpenyő felületét.
  • Lapátkanál - Olyan konyhai eszközök, amelyek megkönnyítik az ételek forgatását és kiszedését. Különösen hasznos húsok vagy palacsinta sütéséhez.
  • Konyhai merőkanál - Különösen hasznos mártások és levesek készítésénél. Szintén alkalmas kóstoláshoz vagy az elkészült ételek kiszedéséhez.
  • Hableszedő kanál - A kevésbé ismert konyhai eszközök egyike. különösen hasznos húsleves főzésénél a felesleges hab eltávolítására.
  • Krumplitörő - Burgonyapüré, kásák és pürék készítéséhez. Manapság azonban egyre gyakrabban konyhai turmixgépek és robotok váltják fel őket.
  • Konyhai szűrő - A magyar konyha alapvető eleme. Különösen hasznos a főzővíz lecsöpögtetéséhez nokedli, májgombóc, tészta vagy gnocchi készítésekor. Ide tartoznak a nokedli és gombóc szaggató sziták is, melyek jól jönnek gombóccal vagy nokedlivel dúsított levesek készítésekor is.
  • Pároló edény - Kiválóan alkalmasak zöldségek vagy knédli párolására. Nemcsak nálunk, hanem az ázsiai háztartásokban is népszerű konyhai eszközök.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 484 termék
4,3 10×
TESCOMA Passzírozó GrandCHEF 428672.00
Prés - zöldségek és gyümölcsök könnyű és gyors passzírozásához, 3 passzírozó tárcsa, passzírozó lapát a sima passzírozáshoz, kiváló minőségű rozsdamentes acél anyag, tartós műanyagból készült lapát, mosogatógépben mosható, 3 év garancia
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESKN665
4,7 30×
Tefal Hámozó Ingenio K2071014
Kaparó - egyenes penge: gyors és hatékony hámozás, mosogatógépben mosható, ellenálló és tartós termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült a hosszan tartó működés érdekében, intenzív laboratóriumi tesztelés a forgalomba hozatal előtt, GOOD DESIGN AWARD 2015 díjnyertes (Chicago Athenaeum építészeti és formatervezési múzeum), méretek: 20,2 x 3,2 x 2,4 cm
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFACC24
4,5 17×
Tefal Ingenio krumplipürésítonek
Krumplinyomó - praktikus segítség zöldség és burgonyapürék készítéséhez
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFACC16
5,0 488×
SwissClassic Victorinox kés sárga paradicsomhoz
Konyhakés lekerekített hegy, penge hossza 11 cm, recézett fűrészes penge
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY3002h5
3,7
TORO Védőszita serpenyőhöz 3db, 19/24 / 28cm
Szita - az edény védőfedele finom fémszövetből készül, amely hatékonyan megakadályozza a zsír fröccsenését az edényből történő sütéskor. A szövet szilárdan csatlakozik az acél szegélyhez és a műanyag fogantyúhoz. A csomag 3 darabot tartalmaz - 19, 24 és 28 cm átmérőjű.
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TORSI006
4,4 25×
Tefal csipesz Bienvenue 2745312
Tálaló csipesz - grillezéshez, hőellenállás 230 °C, mosogatógépben mosható, anyaga nejlon, fekete kivitel
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY40a74
3,9 35×
LAMART LT7049
Pároló - összecsukható pároló, rozsdamentes acélból, alkalmas knédli párolására, zöldségek és egyéb ételek gőzben történő főzésére - megőrzi az ásványi anyagokat és a vitaminokat, különböző átmérőjű edényekhez használható, átmérő: 14/23 cm, anyag: rozsdamentes acél, szín: rozsdamentes acél
1 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMPA364
5,0
Siguro turmixgép és húsdaráló SGR-KM-M320W konyhai robotgéphez
Mixer - tartozékok a Siguro KM-M320 / KM-M350 konyhai robotgéphez
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_KM_X006
5,0 488×
VICTORINOX SwissClassic rózsaszín paradicsom
Konyhakés - kerek hegy, penge hossza: 11 cm, hullámos él
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY3002h4
4,8 35×
Tefal Bienvenue Krumplinyomó 2744712
Krumplinyomó - praktikus segítség zöldség és burgonyapürék készítéséhez
1 690 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY40a72
5,0 488×
VICTORINOX SwissClassic Paradicsomkés - zöld
Konyhakés - Lekerekített vég, penge hossza: 11cm, hullámos pengéjű
Leárazás -6 %
2 990 Ft 3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY3002h3
4,8 33×
Tescoma Delicia Cukrászceruza 630,536.00
Tortadekor ételek díszítésére, műanyag, 5 fúvóka, mosogatógépben elmosható
6 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS145h
4,8
Habarcsmárvány átmérője 11,5 cm
Mozsár - átmérője 11,5 cm, anyaga gránit, mozsártörő hossza 13 cm, mosogatógépben mosható, szürke kivitel
5 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIHM330
4,7 21×
Kesper Vágódeszka akácfából 40 x 26 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 1,5 × 26 × 40 cm (M×Sz×H)
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESBD012
4,9 14×
TESCOMA GrandCHEF 428630.00 vajtartó
Vajtartó - anyaga rozsdamentes acél, inox kivitel, hűtőbe alkalmas és mosogatógépben mosható, méretek 5,5 × 17 × 11 cm (H×Sz×Mé)
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESKN668
4,7
Tefal Ingenio Dugóhúzó parafa dugókhoz
Bornyitó - anyaga rozsdamentes acél, fekete kivitel, mérete 23,3 × 4,5 × 12,2 cm (Ma×Sz×Mé)
5 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFA051
4,6 17×
BANQUET Culinaria A05512 fokhagymanyomó
Fokhagymanyomó - cinkötvözetből készült, krómozott felületű, tisztító rúddal együtt kapható, hossza 15,5 cm
Leárazás -8 %
2 190 Ft 2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VEPKP002a
4,9 39×
Tefal Ingenio merőkanál
Merőkanál
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFACC10
4,6 36×
TESCOMA Multifunkciós konyhai csipesz PRESTO 420516.00
Konyhai csipesz - rozsdamentes acélból, 3 pár végződéssel hőálló nejlonból, mosogatógépben tisztítható
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS138a
4,4
TESCOMA PRESTO - 5cm
Fagylaltadagoló kanál - adagoló, mosogatógépben mosható, adagméret 40 ml, kanál anyaga rozsdamentes acél, fém markolat, kanál átmérője 5 cm, teljes hossza 22 cm, ezüst kivitel
6 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESPZ120
5,0 488×
Victorinox paradicsomvágó kés hullámos pengével 11 cm narancssárga
Konyhakés -, penge hossza 11 cm, zöldségvágó kés, markolat anyaga műanyag
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY3002h6
4,8 10×
LEIFHEIT Tisztító kaparó főzőlapra
Kaparó - kerámia főzőlapra, könnyen cserélhető pengékkel
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEISK522
4,8 50×
Tefal Turner Bienvenue 2743712
Fordítólapát hőálló akár 220 ° C-on, lehet mosni a mosogatógépben, ideális tapadásmentes edény
1 390 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY40a67
4,0
Orion Konyhai csipesz 30 cm
Konyhai csipesz - vagy ételforgató, a fogórész finom fogazattal van ellátva, mosogatógépben mosható, anyaga: rozsdamentes acél, méretek: 30 cm hosszú
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKP573

Konyhai eszközök

Konyhai eszközök

A Konyhai eszközök kategóriában összesen 1484 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ