KORES iskolatáska - felszerelés iskolásoknak

Termékkatalógus
KORES iskolatáska - felszerelés iskolásoknak
4,8 6 értékelés
Iskolai felszerelés - alsó korhatár: 6 éves
Kód:  KRS146a Termékszám:  11033 Gyártó honlapja:

KORES iskolatáska - felszerelés iskolásoknak

Eredeti Kores készlet alapfelszereléssel iskolásoknak

Szórakoztató dolgokat keresel minden olyan gyermeknek, aki szeret felfedezni új dolgokat? Akkor a Kores iskolaszer-készlet ideális lesz számodra. Ez egy egyedi felszerelés praktikus táska formájában, amely iskolás gyermekek számára alkalmas. Nem csupán a kötelező iskolai felszerelések előírt listáját tartalmazza, hiszen ajándékba egy kis és egy nagy órarendet, könyvjelzőt, valamint vonalzót mellékelünk. A Kores csomagot imádni fogják a gyerekek! Elvihetik nyaralni, a nagymamához vagy a vízpartra is, a nyár után pedig automatikusan magukkal vihetik az iskolába. 

Egy táska tele örömmel

Egy táska, amelynek tartalma szórakoztatja a játszani vágyó gyerekeket, ugyanakkor erőszakmentes módon neveli őket. A Kores táska számos érdekes és jól kidolgozott segédeszközt tartalmaz a szórakozáshoz és az élvezethez. Nemcsak óvodások, hanem idősebb gyermekek számára is alkalmas a második vagy harmadik osztályban.

A gyerekek kreatív munkáját ösztönzi majd a Koreai iskolai szett

Támogasd a gyermekek kreativitását. A Kores táska összes termékét úgy válogattuk össze, hogy ösztönözze a kreatív alkotást. A szünidő alatt a kisgyermekek még többet tanulhatnak a tempera, az akvarell, a zsírkréta, a ragasztás vagy az olló használatáról. A Kores táska rengeteg örömet nyújt az egész családnak.

Pasztell, akvarell, tempera és olló

Gyermekeid szó szerint imádni fogják a Kores táska tartalmát. Nemcsak színes gyurmák, temperafestékek, hanem akvarellek is rendelkezésre állnak a szenvedélyes festők számára. Természetesen gyermekollót is tartalmaz a szett a kézügyesség fejlesztéséhez, és az előre nyomtatott órarendek, vonalzó illetve könyvjelző is biztosan elnyeri a gyermekek tetszését.

A Kores táska tartalma

  • 12 db háromszög alakú Kores zsírkréta
  • Mathmagic háromszög ceruza szorzótáblával 2=HB
  • Gyurma 10 színben
  • Tempera 12 színben
  • Vízfesték 25 mm 12 színben
  • Gyermekolló puha markolattal, 130 mm
  • 60 × 21 × 10 mm-es KE20 fehér radír radírozáshoz
  • Migoo dupla ceruzahegyező tartóval
  • 15 g-os ragasztó stift
  • Vonalzó
  • Órarend
  • Könyvjelző

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KORES iskolatáska - felszerelés iskolásoknak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KORES školní kufřík – výbava pro školáky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KORES školský kufrík – výbava pre školákov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KORES Schul-Set - mit Ausstattung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KORES Schul-Set - mit Ausstattung.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ