A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Körfűrészek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A körfűrész egyszerűen nagyszerű eszköz mindenkinek, aki vágni szeretne. És nem csak fát. A fűrész más anyagokat is képes megmunkálni. Úgy érzed, hogy jól jönne egy körfűrész, de nem tudod, melyiket válaszd? Tudd meg, miért fontos a sebesség, a súly, a vágási szög, a vágási mélység és maga a fűrészlap.

Tovább

Az ideális körfűrész a tökéletes munka érdekében

A megfelelő körfűrész biztosan segít neked abban, hogy munkád hibátlan legyen, és büszkeséggel töltsön el. Ez egy nélkülözhetetlen eszköz a műhelyedben, ha különféle anyagokat kell hatékonyan vágnod a fától a műanyagon át a fémig. Ráadásul egy kézi körfűrész rugalmasságot kínál, és sok helyet takarít meg neked.

  • Különböző anyagok vágására használható.
  • Kapható elektromos árammal működő és akkus körfűrész egyaránt.
  • Lehetővé teszi az egyenletes vágást.
  • Az akkus körfűrész kisebb teljesítményű, és rendszeresen fel kell tölteni.
  • A körfűrész nem formavágásra lett tervezve.

A körfűrészek több fontos tulajdonsággal is rendelkeznek

Ahhoz, hogy a körfűrész valóban hasznos legyen, a megfelelőt kell kiválasztanod. A választáskor mindenképpen vedd figyelembe a teljesítményt, a sebességet, a vágási mélységet és szöget, valamint a megmunkálni kívánt anyagot. Nézzük megy együtt, hogyan befolyásolják a körfűrészek használhatóságát ezek a paraméterek. Így tisztán fogod látni, hogy melyik szerszámot válaszd.

i

Általában a körfűrészek két típusra oszthatók. Kis kézi körfűrész és asztali fűrész. Mindkét változatnak megvannak az előnyei és hátrányai. A kézi körfűrész legnagyobb előnye a rugalmassága.

Milyen teljesítménnyel rendelkeznek a körfűrészek

A teljesítménytől függően a körfűrészek hobby és professzionális változatokra oszlanak. A hobbi körfűrészek teljesítménye körülbelül 600-1 200 W. Általában ez a teljesítmény elegendő a kisebb fatáblák és a műanyag vágásához. A professzionális körfűrészek már 1 000-1 700 W-os teljesítménnyel dolgoznak, és nagyobb mennyiségű fa megmunkálására szolgálnak.

A hobbi körfűrészek általában kevésbé tartósak. Olyan műanyag alkatrészeket is tartalmaznak, amelyek hajlamosabbak a törésre. Ezenkívül a fűrészek korlátozottabb számú funkcióval rendelkeznek, és inkább igénytelen felhasználók számára alkalmasak.

A körfűrészek a fordulatszám alapján kerülnek meghatározásra

Amikor azt keresed, hogy melyik körfűrész a legalkalmasabb számodra, mindenképpen a fordulatszámot kell figyelembe venned. Ezt a percenkénti fordulatszámként adják meg. A sebesség ugyanis nemcsak a munka sebességét, hanem a munka minőségét is befolyásolja. A tiszta minőségű vágáshoz olyan fűrészt keress, amelynek fordulatszáma körülbelül 5500 fordulat/perc.

i

Az olcsóbb körfűrészek 2500 fordulat/perc fordulatszámmal is működhetnek. Számolnod kell azonban azzal, hogy a vágás nem lesz olyan jó, és lassabban fogsz dolgozni.

A megfelelő körfűrész csak a megfelelő pengével használható

A minőségi körfűrészlapok határozzák meg, hogy mennyire lesz jó a körfűrész, amit vásároltál, mivel ezek a fűrész fő alkotóelemei. Többféle méretben is megtalálod őket, de mindig győződj meg arról, hogy a fűrészlap illik-e a fűrészedhez. A fűrészlap átmérője befolyásolja a gép teljesítményét. Ugyanilyen fontos a vágási mélysége, amely meghatározza, hogy a fűrész mekkora anyagot tud megmunkálni.

Kínálatunkban megtalálhatóak a fa körfűrészlapok valamint a fémvágó körfűrészlapok. Egy 160 mm átmérőjű fűrészlappal körülbelül 5 cm széles fát lehet vágni, egy nagyobb, 190 mm-es fűrészlappal pedig 6,5 cm széles anyagot lehet feldolgozni.

Milyen meghajtással működnek a körfűrészek?

Általában a körfűrészek vagy hálózati kábellel vagy akkumulátorral működnek. Ha azt szeretnéd, hogy a fűrész olyan anyagokat vágjon, mint a papír, akkor inkább az elektromos változatot válaszd. Míg az akkumulátoros körfűrész lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben és bárhol dolgozhass, a teljesítménye kisebb. Mindig gondold át, hogy mire kell a fűrész.

i

Ha az akku körfűrész mellett döntesz, akkor ellenőrizd az akkumulátor kapacitását. Ha gyakran és hosszú ideig dolgozol, ez nagyon fontos paraméter lesz.

A körfűrész vágási mélysége és vágási szöge

Biztosan azt is szeretnéd tudni, hogy a körfűrészek milyen vágási mélységet és vágási szöget kínálnak. A vágási mélység megmondja, hogy mekkora a maximális anyagvastagság, amit még elvághat. Ez mindig a megmunkálni kívánt anyagtól függ. Konkrét szögvágások esetén ellenőrizd, hogy a körfűrész milyen szögben tud még dolgozni.

Egy kézi körfűrész jó, ha nem nehéz. Az ilyen fűrész súlya nagyon fontos, mivel hosszú percekig fogod a kezedben tartani. Arra pedig semmiképpen sem vágysz, hogy munka közben teljesen elfáradjon a kezed.

Egy körfűrész minden ezermester számára

A kézi körfűrészek mindenkinek a műhelyébe beillenek, akinek különböző anyagokat kell vágnia, de nem feltétlenül van szüksége egy nagyméretű, sok helyet foglaló asztali fűrészre. Mondhatni, hogy egy körfűrész segítségével szinte bármilyen kisebb-nagyobb munkát el tudsz végezni. Padlófektetés, ácsmunkák, különböző faszerkezetek építése.

i

A körfűrész számos funkciót kínál. Ezek közé tartozhat az állítható vágási szög, a LED-es munkaterület-világítás, a porelszívó adapter vagy a lézersugár-vezetés a precíz munkavégzéshez.

Egy asztali körfűrész a megfelelő munkához

Az asztali körfűrészek mindazoknak való, akiknek maximális teljesítményre van szükségük, és igazán nagy méretű anyagokkal dolgoznak nagy mennyiségben. A körfűrész a hálózati árammal működik, és nagyobb fa-, fém- vagy egyéb anyagdarabok vágására alkalmas. Maga a fűrészlap közvetlenül az asztalban helyezkedik el, így a manipulációhoz is bőven van hely.

Az asztali fűrészek többféle kivitelben kaphatók. Találkozhatsz körfűrésszel, valamint merülő és klasszikus asztali körfűrésszel. Ismét válaszd azt a lehetőséget, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek.

A körfűrészek minőségi tartozékai

A tartozékok körfűrészekhez minden minőségi szerszám szerves részét képezik. Nélkülük egyszerűen nem lehet vágást végezni. A tartozékok azonban nem csak csere fűrészlapokat jelentenek. Ahhoz, hogy ne kelljen túl gyakran pengét cserélned, mindenképpen jó ötlet egy gyémántcsiszoló koronggal ellátott körfűrész. Nagyobb projektekhez egy építőipari bak használata is ajánlott, amelyet szintén nagyra fogsz értékelni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
FIELDMANN FDK 200802-E Szállításra kész 5 db
Körfűrész - elektromos, 800 W, 4500 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 45 mm, tárcsa átmérője 140 mm, védőtok, tömege 2,75 kg, fűrészlap mellékelve
13 990 Ft

2.
BOSCH GKS 190 Professional Szállításra kész > 5 db
Körfűrész - elektromos, 1400 W, 5500 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 70 mm, tárcsa átmérője 190 mm, ergonómikus fogantyú, gyorskioldó kar, porelszívó adapter, a vágási szög beállítása és védőtok, tömege 4,2 kg, fűrészlap mellékelve
60 290 Ft

3.
Einhell TC-TS 200 Classic Szállításra kész 4 db
Asztali körfűrész - körfűrész, 800 W teljesítmény, 2950 ford/perc, fűrészlap átmérője: 200 mm, vágási magasság: 45/27 mm
42 590 Ft

Még több
62 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,6
AlzaTools PRO CBCS20V Brushless BatteryONE 20V
Körfűrész - 20 V, 165 × 20 mm × 1,6 mm átmérőjű tárcsákhoz, fogak száma 24, max. fordulatszám 4200 rpm, irányító lézerrel, 2. lézerosztály, vágási mélység 51 mm 90°-ban/37 mm 45°-ban, szénmentes motortípus, tömege 2,8 kg, a mellékelt vezetősín és a tárcsa meglazításához szükséges kulcs, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 5 év garancia
Szuper ár
47 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT014
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 25×
BOSCH GKS 190 Professional
Körfűrész - elektromos, 1400 W, 5500 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 70 mm, tárcsa átmérője 190 mm, ergonómikus fogantyú, gyorskioldó kar, porelszívó adapter, a vágási szög beállítása és védőtok, tömege 4,2 kg, fűrészlap mellékelve
60 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC075n
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
BOSCH GKS 235 Turbo
Körfűrész - elektromos, 2050 W, 5300 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 85 mm, tárcsa átmérője 235 mm, porelszívó adapter, a vágási szög beállítása és védőtok, tömege 7,5 kg, fűrészlap mellékelve
Szuper ár
95 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOC075o
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Güde GMK 355-2.2
Körfűrész - elektromos, 2200 W, 1350 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 120 mm, tárcsa átmérője 355 mm, védőtok, tömege 21,7 kg,
167 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GUDE038
3,0
FIELDMANN FDK 200802-E
Körfűrész - elektromos, 800 W, 4500 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 45 mm, tárcsa átmérője 140 mm, védőtok, tömege 2,75 kg, fűrészlap mellékelve
13 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD122
Einhell TC-TS 200 Classic
Asztali körfűrész - körfűrész, 800 W teljesítmény, 2950 ford/perc, fűrészlap átmérője: 200 mm, vágási magasság: 45/27 mm
42 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF151
Einhell TE-CS 18/165-1 Li-Solo
Körfűrész - akkus, 4200 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 54 mm, tárcsa átmérője 165 mm, munkafelület led világítása, porelszívó adapter és a vágási szög beállítása, fűrészlap mellékelve
37 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF227
4,8 39×
Bosch PKS 55 0.603.500.020
Körfűrész - elektromos, 1200 W, 5600 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 55 mm, tárcsa átmérője 160 mm, ergonómikus fogantyú, a vágási szög beállítása és védőtok, tömege 3,9 kg,
34 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC9q7
4,4
Black & Decker CS1250L
Körfűrész - elektromos, 1250 W, 5300 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 66 mm, tárcsa átmérője 190 mm, porelszívó adapter, tömege 3,2 kg, fűrészlap mellékelve
26 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOD007c2
5,0
FIELDMANN FDK 201302
Körfűrész - elektromos és manuális, 1200 W, 4500 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 45 mm, tárcsa átmérője 185 mm, a vágási szög beállítása, védőtok és lézersugár, tömege 4,89 kg, fűrészlap mellékelve
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD123
5,0
EXTOL PREMIUM lézerrel, dugattyúval, 89 mm, 705W 8893023
Körfűrész - elektromos, 705 W, 4500 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 29 mm, tárcsa átmérője 89 mm, ergonómikus fogantyú, porelszívó adapter és lézersugár, tömege 2,2 kg, hordtáska, fűrészlap és oldalsó vezető mellékelve
38 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ830
Bosch UniversalCirc 18V-53 (akku és töltő nélkül, kartondoboz), 0.603.3B1.400
Körfűrész - akkus, 4300 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 53 mm, tárcsa átmérője 160 mm, ergonómikus fogantyú, porelszívó adapter és a vágási szög beállítása, tömege 2,9 kg, fűrészlap és oldalsó vezető mellékelve
Leárazás -5 %
37 790 Ft 39 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08409
BOSCH GKM 18V-50
Körfűrész - akkus, 4250 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 50 mm, tárcsa átmérője 136 mm, ergonómikus fogantyú és védőtok, tömege 2,2 kg, akkumulátor, hordtáska, töltő, fűrészlap és oldalsó vezető mellékelve
256 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh0733
Bosch GKS 185-Li (akku nélkül) Professional 0.601.6C1.224
Körfűrész - akkus, 5000 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 57 mm, tárcsa átmérője 165 mm, ergonómikus fogantyú, porelszívó adapter, a vágási szög beállítása és védőtok, tömege 2,8 kg, hordtáska, fűrészlap és oldalsó vezető mellékelve
93 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh0730
5,0
Bosch GKS 185-LI (akku nélkül) Professional 0.601.6C1.221
Körfűrész - akkus, 5000 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 57 mm, tárcsa átmérője 165 mm, ergonómikus fogantyú, porelszívó adapter, a vágási szög beállítása és védőtok, tömege 2,8 kg, fűrészlap és oldalsó vezető mellékelve
76 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0734
Bosch GKS 185-Li Professional 0.601.6C1.223
Körfűrész - akkus, 5000 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 57 mm, tárcsa átmérője 165 mm, ergonómikus fogantyú, porelszívó adapter, a vágási szög beállítása és védőtok, tömege 2,8 kg, akkumulátor, töltő, fűrészlap és oldalsó vezető mellékelve
118 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh0731
PowerPlus Aku Mini merülőfűrész 20V 89mm (AKU nélkül)
Körfűrész - akkus, 3150 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 28 mm, tárcsa átmérője 89 mm, ergonómikus fogantyú, porelszívó adapter és a vágási szög beállítása, tömege 2,1 kg, oldalsó vezető mellékelve
49 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PWP209
AlzaTools CCS20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
Körfűrész - 20 V, 165 × 20 mm × 1,6 mm átmérőjű tárcsákhoz, fogak száma 24, max. fordulatszám 4200 rpm, egy irányító lézerrel, 2. lézerosztály, vágási mélység 51 mm 90°-ban/37 mm 45°-ban, karbon típusú motor, tömege 2,3 kg, mellékelt vezetősín és a penge meglazításához szükséges kulcs + 20 V-os akkumulátor, 2 Ah kapacitás és 2,4 A töltő, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis
Szuper ár
39 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNATPT013
Bosch GKS 18V-68 C Professional, akku és töltő nélkül, kartondobozban
Körfűrész - akkus, 1800 W, 5000 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 70 mm, tárcsa átmérője 190 mm, ergonómikus fogantyú és a vágási szög beállítása, tömege 4 kg, fűrészlap és oldalsó vezető mellékelve
131 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0565
4,0
FIELDMANN FDPP 200705-E
Körfűrész - elektromos, 705 W, 4500 ford/perc fordulatszám, tárcsa átmérője 89 mm, ergonómikus fogantyú és lézersugár, tömege 4,4 kg, hordtáska, fűrészlap, hex kulcs és oldalsó vezető mellékelve
29 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIELD196
ASIST AE5KR120DN-1 Merülőfűrész 1200W
Körfűrész - elektromos, 1200 W, 5200 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 56 mm, tárcsa átmérője 165 mm, védőtok, tömege 4,8 kg, fűrészlap és hex kulcs mellékelve
65 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WTRX064
EXTOL CRAFT körfűrész, 185mm, 1200W
Körfűrész - elektromos, 1200 W, 4800 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 65 mm, tárcsa átmérője 185 mm, a vágási szög beállítása és védőtok, tömege 3,5 kg,
30 840 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ623
4,3
AlzaTools CCS20V BatteryONE 20V
Körfűrész - 20 V, 165 × 20 mm × 1,6 mm átmérőjű tárcsákhoz, fogak száma 24, max. fordulatszám 4200 rpm, irányító lézerrel, 2. lézerosztály, vágási mélység 51 mm 90°-ban/37 mm 45°-ban, karbon típusú motor, tömege 2,3 kg, a mellékelt vezetősín és a tárcsa meglazításához szükséges kulcs, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ATPT013
4,5
Einhell TE-CS 18/150 Li Solo Expert AKU
Körfűrész - akkus, 4200 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 48 mm, tárcsa átmérője 150 mm, tömege 2,45 kg,
31 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF169

Körfűrészek

Körfűrészek

A Körfűrészek kategóriában összesen 62 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó körfűrészek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább körfűrészek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb körfűrészek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: körfűrészek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ