AP+ nový vizuál Samsung HU AV launch

Koss HQ / 1 (24 hónap)

Termékkatalógus
Koss HQ / 1 (24 hónap)
4,4 15 értékelés
Fej-/fülhallgató szakmai vibrátoros
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JK600a Termékszám:  HQ/1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Koss HQ / 1 (24 hónap)

KOSS A Társaság állapotát egy kultusz gyártó a legjobb fejhallgató. Ez nem azt jelenti, hogy elaludt a babérjain, és próbálja a frissítést. Fejhallgató KOSS HQ / 1 illusztrálják, hogy miért van ez így. Az egyediség Ezen professzionális fejhallgató rezgés fekszik egy rezgésátalakító. Tolja a hangzásélmény egy új dimenzióba, amely megadja a dinamikus basszus "fizikai" dimenziót. Belátható, elsősorban játékosok. Vibrációs funkciót be kell helyeznünk két AAA elemet. Ezek nélkül nem fognak KOSS HQ / 1 funkció, mint a hagyományos fejhallgatót.

Kéz a kézben a kiváló hang- és teljesítményű fejhallgatók KOSS HQ / 1 megy, és a felhasználó kényelmét viselése közben. Strapabíró zárt építési tökéletessé teszi az otthoni zenehallgatáshoz. A maximális kényelem érdekében a fejhallgató állítható fejpánttal és műbőr fülpárnák.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Koss HQ / 1 (24 hónap) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss HQ/1 (24 měsíců). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Koss HQ/1 (24 mesiacov). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss HQ / 1 (24 Monate).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ