AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Koss KPH / 25 (élettartam garancia)

Termékkatalógus
Koss KPH / 25 (élettartam garancia)
4,0 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - könnyű, hordozható, összecsukható kialakítás, tartomány: 80Hz-20kHz, impedancia: 32ohm, érzékenység: 94 dB, 3,5 mm-es jack, élettartam garancia
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JK126i Termékszám:  KPH25K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Koss KPH / 25 (élettartam garancia)

Könnyű fejhallgató kiváló minőségű KPH/25 hanggal, és hangerőszabályzóval, közvetlenül a kábelen. Tetszeni fog mindazoknak, akik az aktív életmódot részesítik előnyben, vagy gyakran utaznak. Élvezd a zenét bárhol, bármikor, még az iskolába, munkába menet, stb. kényelmesen, jó minőségben. A kibővített fejpántot és habszivacs párnákat sok órányi zenehallgatáshoz tervezték. A terméket élettartam garanciával kínáljuk.

A legfontosabb előnyök:

  • Könnyű kialakítás, összecsukható - alkalmas utazáshoz
  • Modern,  az aktuális trendeket követő design
  • Jó hangminőség
  • Alkalmas mobiltelefonokhoz, MP3 lejátszókhoz, iPhone-hoz, stb 

Távirányító


Lezser megjelenésével, designelemeivel egyértelműen kortárs stílusú. Útközben csak nyúlj le a hangerőszabályzó kerékhez, és iPhone, iPod vagy más eszközödet elő sem kell venned a zsebedből. Belül átgondoltan megválasztott, jó minőségű alkatrészek rejlenek, amelyek tiszta hangokat állítanak elő, széles frekvenciatartományban. A készülék különlegessége a praktikus, összehajtható kivitel, amellyel nem jelent gondot a fejhallgatót eltenni a táskádba. A kábel hossza 1,2 m, és a bal oldali hangszóróhoz csatlakozik.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Koss KPH / 25 (élettartam garancia) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss KPH/25 (doživotní záruka). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Koss KPH/25 (doživotní záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss KPH / 25 (lebenslange Garantie). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss KPH / 25 (lebenslange Garantie).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ