30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Koss KPH / 7 fekete (élettartam garancia)

Termékkatalógus
Koss KPH / 7 fekete (élettartam garancia)
4,6 17 értékelés
Fej-/fülhallgató - robusztus fülhallgató kialakítás állítható fejpánttal, könnyű, 80Hz - 18 kHz, impedancia 32 Ohm, érzékenysége 91 dB, 3,5 mm-es jack
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JK126p2 Termékszám:  KPH7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Koss KPH / 7 fekete (élettartam garancia)

A tartós, fülre illeszkedő fejhallgató (Supra aural) Koss KPH/7 vonzó ára ellenére kiváló hangminőséget és magas hanghűséget kínál, amiért a neves gyártó kezeskedik. Fejhallgató állítható fejpántjával mindenki számára megfelelő lehet. Hihetetlen hangzást képes produkálni a fejhallgató az ultra könnyű szerkezet ellenére is ami kiválóan alkalmassá teszi nem csak az otthoni használatra, de utazáshoz és kiránduláshoz is. A fülhallgató egyedi elemekkel is fel van vértezve a modern stílusú design mellett.

A legfontosabb előnyök:

  • Könnyű és strapabíró konstrukció
  • Dinamikus átalakítók
  • Mély basszus
  • Ideális választás az MP3 lejátszókhoz

Fókuszban a kényelem


A fejhallgató széles frekvenciatartományt és mély basszust nyújt tulajdonosának. Minden hangerőnél úgy fogod hallani a zenét, ahogy azt a szerző elképzelte. A habszivacs párnák kényelmesek, még hosszabb zenehallgatás esetén is. Az 1,2 méter hosszú kábel mindkét oldalon csatlakozik a fejhallgatóhoz és a 3,5 mm-es jack csatlakozó univerzálissá teszi gyakorlatilag minden audio eszköz számára. Ideális választás lehet pl. az MP3 lejátszókhoz. 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Koss KPH / 7 fekete (élettartam garancia) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss KPH/7 černá (doživotní záruka). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Koss KPH/7 čierne (doživotná záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss KPH / 7 schwarz (lebenslange Garantie). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss KPH / 7 schwarz (lebenslange Garantie).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ