A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Koss PORTA PRO KTC (élettartam garancia)

Termékkatalógus
Koss PORTA PRO KTC (élettartam garancia)
4,6 34 értékelés
Fej-/fülhallgató - összecsukható, 15-25000 Hz, iPod/iPhone vezérlés, mikrofon, nyomásszabályozás, 1,25 m-es kábel
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JK165g Kiterjesztett jótállás+75 hónap Termékszám:  PPKTC

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Koss PORTA PRO KTC (élettartam garancia)


Minőség

1984-ben jelent meg ez az ikonikus a fejhallgató, akkor szerzett magának rajongókat, és a mai napig is megőrizte eredeti designját, teljesítményét és mindenek előtt a minőségét. Az erős és telt basszus miatt különösen keresettek ezek a fejhallgatók. Különösen elektronikus zene és a rock hallgatásakor teljesítenek kiemelkedően. A minőség és az alacsony ár kombinációja teszi a Koss Porta Pro okos választássá minden zenerajongó számára. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sluchátka Koss PORTA PRO

Kényelem

Két támasztó pontjának köszönhetően (a hangszóró, és egy hab pad a fül fölött) a fejhallgató tökéletesen ül a fejen. Minden körülmények között használható. Egyformán megfelelő társa lehet aktív embereknek, otthonülőknek, vagy gamereknek. Ez a sokoldalúság nagy előny a mai rohanó világunkban. 

Egyszerűség

Egy másik különlegessége kétségtelenül ComfortZone kapcsoló, amely lehet megfelelően eloszlatja a nyomást a fülön és a fejen. A fejhallgató könnyen összecsukható minimális méretűre. Sőt, abban az esetben, ha valami megsérült vagy elromlott az eszközön, nem kell eldobni az egészet, amint ez manapság szokás, hiszen a javítása egyszerű és olcsó. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sluchátka Koss PORTA PRO

Praktikusság

A KTC (Koss Touch Control) tetszeni fog az Apple telefonok tulajdonosainak. Kényelmesen tudják kezelni a zenelejátszást a kábelen található vezérlővel. És hála a beépített mikrofonnnak, a fejhallgató használható headsetként is.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Koss PORTA PRO KTC (élettartam garancia) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss PORTA PRO KTC (doživotní záruka). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Koss PORTA PRO KTC (doživotná záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss PORTA PRO KTC (lebenslange Garantie). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss PORTA PRO KTC (lebenslange Garantie).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ