Akvizice ApF HU Shop roku

Koss SP/540 (élettartam)

Termékkatalógus
Koss SP/540 (élettartam)
Fej-/fülhallgató - összecsukható, 10Hz - 25kHz, impedancia 35 Ohm, érzékenysége 99 dB, leválasztható kábel, hordtáska,(élettartam garancia)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JK620o Termékszám:  SP540

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Koss SP/540 (élettartam)

Stílusos fejhallgató, zárt konstrukciójú kagylóval a tökéletes környezeti zajok tökéletes kizárásához. Jellemző rá az ízlésesen kialakított fekete és ezüst elemek kombinációja. A tiszta vonalak és formák rendkívül sikeresek, fejhallgató megfelel a mai trendeknek és mégis időtálló kivitelezésű.

Legfontosabb jellemzői

  • Szép design
  • D alakú fülkagylók
  • Eloxált alumínium elemek
  • Összecsukható kialakítás leválasztható kábellel
  • Hordtáska

Ergonómikus forma

A D alakú memória habbal kitöltött kagylók maximális kényelmet nyújtanak. A kagyló tökéletesen körülveszi a fület gyakorlatilag lemásolva a formáját. Az aszimmetrikusan kialakított habnak hátra és lefelé fokozatosan növekszik a sűrűsége. A fül körüli nyomás így lesz kiegyensúlyozott. Fejpánt lehetővé teszi, hogy beállítsd a megfelelő méretet és merevséget. A pánt párnázása is lágy memóriahab, ami egy szellős anyaggal van bevonva. Az eredmény egy kényelmes viselet minden háttérzaj nélkül. 

Alumínium elemek

A kagylók külső része eloxált alumíniummal van megerősítve és fém zsanérok növelik a merevséget olyan területeken, ahol más fülhallgatót gyakran csődöt mondanak. Hála az összecsukható kialakításnak és a levehető kábelnek, a fejhallgató könnyen összehajtható és betehető a tartozékként a csomagban található hordtáskába. Most már semmi sem akadályozza meg, hogy mindig veled legyen.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Koss SP/540 (élettartam) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss SP/540 (doživotní). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Koss SP/540 (doživotné). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss SP / 540 (Lifetime).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ