A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

KRK 10s2

Termékkatalógus
KRK 10s2
Mélynyomó - aktív, teljesítmény 160 W, 10" mélysugárzó, Bypass mód, frekvencia tartomány: 31Hz-50Hz-től 130Hz-ig (állítható), a lekerekített elülső élek csökkentik a hang diffrakcióját, szimmetrikus XLR és TRS bemenet
Kód:  KRK003b Termékszám:  10s2 Gyártó honlapja:

KRK 10s2

A KRK aktív mélynyomót a studió monitor hangfalak tökéletes kiegészítőjének tervezték.  Kiválóan alkalmas arra, hogy mélyhangokkal támogassa a 4" és 8" hangszórókat. KRK Rokit vagy VTX szériás készülékekkel kombinálva egy lekerekített élű, menő, koherens rendszert kapsz.

A diffrakciót, a szögletes hangfalak jellemző hibáját a lehető legjobban elnyomja, és emellett a lekerekített élek nagyszerűen is néznek ki. Az erőteljes, 10"-es üvegszálas keverékből készült mélynyomót kiegészíti az elülső basszusreflex nyílás,  és együtt erőteljes és tiszta mélyhangokat produkálnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Aktív mélynyomó, elején basszusreflex nyílással
  • A lekerekített elülső szélek csökkentik a diffrakciót
  • Tökéletes design és "fekete vinyl" szín
  • Szimmetrikus XLR és TRS bemenetek
  • A láda 15 mm-es edzett MDF farostlemez
  • 10 "-es mélynyomó üvegszálas keverékből
  • "D" osztályú erősítő, akár 160 W teljesítmény
  • Teljesítmény tartalék a szükséges dinamikával

A tökéletes társ, figyelemre méltó teljesítménnyel

Ez a kiváló minőségű mélynyomó egy low pass szűrőt is tartalmaz, amelynek értékét az 50-130 Hz tartományban változtathatod. Ezzel elég rugalmas ahhoz, hogy a mélynyomót szinte bármilyen hangszóró rendszerbe be tudd illeszteni. A hangforrás csatlakoztatására számos csatlakozó áll rendelkezésedre. Szimmetrikus XLR, RCA, illetve 6,3 mm-es jack csatlakozó. Természetesen rendelkezik ON/OFF kapcsolóval. Hasznos funkció a Bypass mód, amellyel a kábelek kihúzása nélkül is ki lehet iktatni a rendszerből a hangszórót. Ez egy lábkapcsolóval is vezérelhető (nem tartozék).

További információk:

Bemeneti csatlakozók:
XLR bal/jobb, 1/4" TRS bal/jobb, RCA bal/jobb, 1/4" lábkapcsoló

Kimeneti csatlakozók:
XLR bal/jobb, 1/4" TRS bal/jobb, RCA bal/jobb
 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRK 10s2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRK 10s2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRK 10s2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRK 10S2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRK 10S2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ