Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

KRK KNS 6400

Termékkatalógus
KRK KNS 6400
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - Igazi hang a stúdió monitorokhoz. Átlag feletti, természetes és széles 10 Hz - 22 kHz frekvenciatartomány. 40 mm-es neodímium hangszóró. 2,5 m hosszúságú, eltávolítható vezetékkel, aranyozott 3.5mm-es mini jack csatlakozóval. Az állítható párnák kényelmet és mobilitást biztosítanak.
Kód:  KRK005 Termékszám:  KNS 6400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KRK KNS 6400

A KRK által fejlesztett KNS 6400 egy precíz, professzionális fejhallgató, amelyet elsősorban zenészek, producerek és profi zenészek számára készítettek. A KRK KNS 6400 a nevéhez méltóan egy zárt hátú konstrukcióval felvértezett fejhallgató, amely körülveszi az egész fület, és megakadályozza, hogy érzékeld a környezeted zavaró hangforrásait. A 40 mm-es neodímium hangszórók kiváló hangzást biztosítanak természetes és széles frekvenciatartományban. A mély- és magas hangokat minimális torzítással valósághűén képes visszaadni, így azonnal felkeltik és kielégítik a legigényesebb felhasználók igényeit is. A mozgás szabadságát 2,5 m hosszú, rendkívül tartós, 3,5 mm-es aranyozott Jack csatlakozóval ellátott kábel biztosítja.

Az eltávolítható kábelek és a forgó fülkagylók teszik lehetővé az egyszerű szállítást és tárolást. A memóriahabbal párnázott kényelemes szivacsnak köszönhetően egész nap használhatod anélkül, hogy megfájdulna tőle a füled vagy a fejed. A szivacsot és az egész fülpárnás részt egyszerűen ki lehet cserélni. A könnyű, de remek minőségű anyagból készült konstrukciónak köszönhetően könnyedén ellenáll az olyan eséseknek és ütődési hatásoknak, amelyek tönkre tennének minden egyéb modellt. Ez a fejhallgató a tökéletes választás gamerek, DJ-k és profi zenészek számára is.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRK KNS 6400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRK KNS 6400. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRK KNS 6400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRK KNS 6400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRK KNS 6400.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ