Shop roku AP+ plus nový vizuál

KRUPS ALAPVETŐ DISPLAY EA815210

Termékkatalógus
KRUPS ALAPVETŐ DISPLAY EA815210
Automata kávéfőző 15bar, 1,7 literes víztartály, a konténer kávé 260 gramm, 3 fok grind kávé, memória mód két kávé, LCD kijelző
Kód:  KRUES014 Termékszám:  EA815210 Gyártó honlapja:

KRUPS ALAPVETŐ DISPLAY EA815210

Élvezze az ízletes italt, amikor csak akarja. Essential kávé, nyit a világ a váratlan ízek és illatok. Nagymama kér kávét forró, mint forró víz, eszpresszó anya élvezi a legjobban, ha ez egyenesen inni. Adj nekik minden egyes alkalommal a kedvenc kávé, ahogy jobban tetszik, a képesség, hogy hőmérséklete külön iszik. És várakozás nélkül - Thermoblock érdekében, hogy a kávé lesz a megfelelő hőmérsékletet az első pohár. A nagy tér az ajtó alá lehet kísérletezni nemcsak a hőmérséklet, hanem a méret a csészék és poharak.

Legfontosabb jellemzők

  • Kávéspecialitások egyetlen érintéssel
  • Intuitív LCD kijelző a könnyű kezelhetőség és beállítás személyes igényeinek
  • Teljes íz és aroma kávé kávézó, mint
  • Mód memória tárolására receptek kávé 2
  • Három szint hőmérsékleti beállítások
  • Termoblokk biztosítja a megfelelő hőmérsékletet a víz, miközben te forró kávé az első pohár
  • Három szakasz őrölni kávé tökéletes irányítást a kávé íze
  • Tartós daráló, amely beállítja a hossza őrlés, hogy mindig a pontos összeget a kávé
  • Öntisztító a főzetkészítő kamra beavatkozás nélkül a készülék belsejében
  • Víztartály 1,7 liter
  • Konténer 260 g kávébab

Svájci garancia csiszolás kávé

Fém daráló, akivel találkozhatunk professzionális kávéfőző gépek, garantálja a kiváló svájci minőségű. Kétségtelen, hogy a legnagyobb előnye a lehetőségét daráló 3 szinten őrölni kávét. Akkor majd elkészíti eszpresszó gazdag krém vagy egy finom kávé élénkítő pontosan úgy, ahogy szeretnék. Továbbá, mivel az egységes piac, ez a svájci asszisztens beállítja a hosszúságot az őrlés úgy, hogy mindig a pontos összeget a kávét.

Teljesen automata kávéfőző

Teljesen automata kávéfőző gép lehetővé teszi, hogy automatikusan kezdeményezi a tisztítás vagy tisztítás forrázókamrához kérésre. A forrázőkamrába egyszerűen öblítsük le egy érintés, és akkor nem kell eltávolítani bonyolultan mártogatós, kiigazítás vagy kenést. KRUPS kávéfőző gép fel van szerelve egy mód tárolására két receptet a kedvenc kávé, kivehető víztartály térfogata 1,7 liter és egy hatalmas víztározó 260 gramm kávé babot a legpraktikusabb és kényelmes használatot biztosít.


Paraméterek

Tulajdonságok

Szivattyú nyomása
30 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,7 l Kész!

Felszerelés

Több paraméter

A német KRUPS márka először 1846-ban jelent meg, amikor Robert Krups híressé vált formatervezett, csúcsminőségű mérlegeiről. Az 1950-es években KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és megalkotta a legendás ONKO elektromos kávéfőzőket. Az elmúlt ötven évben a KRUPS kávéfőzők fejlesztése alatt a márka számos egyedülálló modellt, technikai megoldást alkotott, és ezt az irányt követi a mai napig. Az egyik kávéfőző modelljüket öntisztító gőzölős fúvókával láttak el. A KRUPS nemcsak kávéfőzőket, de minőségi kávéőrlőket és tejhabosítókat is kínál.

Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS ALAPVETŐ DISPLAY EA815210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS ESSENTIAL DISPLAY EA815210. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRUPS ESSENTIAL DISPLAY EA815210. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS ESSENTIAL DISPLAY EA815210. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS ESSENTIAL DISPLAY EA815210.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ