A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

KRUPS EA8010 PE Espresseria kávéfőző fekete-ezüst

Termékkatalógus
KRUPS EA8010 PE Espresseria kávéfőző fekete-ezüst
4,2 5 értékelés
Automata kávéfőző - 1450W, 15 bar, Thermoblock, 1,8 liter űrtartalmú víztartály, kávédaráló
Kód:  EAN3062 Termékszám:  EA8010PE Gyártó honlapja:
KRUPS EA8010 PE Espresseria kávéfőző fekete-ezüst Megszűnt

KRUPS EA8010 PE Espresseria kávéfőző fekete-ezüst

Kiváló minőségű automata eszpresszó kávéfőzőgép, a világon a legkisebb a saját kategóriájában! Az Espresseria fő jellemzője az újonnan szabadalmaztatott rozsdamentes belső felülettel rendelkező kompakt Thermpblock és a "Tökéletes Kávé Rendszer" ("Perfect Coffee System), a tökéletes kávé elkészítéséhez. Az elülső felületen van egybegyűjtve minden vezérlési funkció a könnyű kezelhetőség érdekében, többek között például 3 féle hőmérséklet fokozat szintet tud beállítani, vagy egyfajta vízkeménységet tud kiválasztani a négy fokozat közül. A belső forrázó kamra mérete változtatható és 6-9 gr kávé helyezhető el benne.


Az eszköz el van látva egy kúpos, három őrlési fokozattal rendelkező, fém kávédarálóval. Szintén növeli a kényelmet a csésze előmelegítő lap, kivehető csepegtető tálca, automatikus be és kikapcsolás, vízmelegítő funkció, állítható magasságú kávékifolyó, és egy kávézacc gyűjtő tartállyal is el van látva. A kávéfőző automatikusan figyelmeztet, amikor tisztításra, vízkőeltávolításra van szükség. (az induló készlet tartalmazza).

Műszaki adatok:

Szivattyú nyomás:
15 bar

Fogyasztás:
1450W

Víztartály kapacitás:
1,8 l

Szín:
Fekete fém váz

Méretek:
33 x 24 x 36 cm-es

Paraméterek

Több paraméter

A német KRUPS márka először 1846-ban jelent meg, amikor Robert Krups híressé vált formatervezett, csúcsminőségű mérlegeiről. Az 1950-es években KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és megalkotta a legendás ONKO elektromos kávéfőzőket. Az elmúlt ötven évben a KRUPS kávéfőzők fejlesztése alatt a márka számos egyedülálló modellt, technikai megoldást alkotott, és ezt az irányt követi a mai napig. Az egyik kávéfőző modelljüket öntisztító gőzölős fúvókával láttak el. A KRUPS nemcsak kávéfőzőket, de minőségi kávéőrlőket és tejhabosítókat is kínál.

Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS EA8010 PE Espresseria kávéfőző fekete-ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS EA8010 PE Espresseria černo-stříbrné. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRUPS EA8010 PE Espresseria čierno-strieborné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS EA8010 PE Espresseria černo-stříbrné. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS EA8010 PE Espresseria černo-stříbrné.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ