Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

KRUPS EA890D10 Evidence METAL

Termékkatalógus
KRUPS EA890D10 Evidence METAL
5 2 értékelés
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, 1450 W teljesítmény, 15 féle ital beállítás, One-Touch-Cappuccino funkció, extra espresso funkció, KRUPS tejhabosító technológia, automatikus gőzöblítő ciklus, OLED kijelző, 2,3 literes víztartály, Quattro Force, ultraflat prés, kompakt Thermoblock , AutoClean öntisztító funkció
Kód:  KRUEA211 Termékszám:  EA890D10 Gyártó honlapja:

KRUPS EA890D10 Evidence METAL

KRUPS automata kávéfőző

Speciális úgy lett kialakítva, hogy bármikor elkészíthesd ízlelőbimbóid számára a tökéletes kávét az otthonod kényelmében. Nem pusztán első osztályú kávét képes főzni, de még jól is mutat a konyhában. A legmodernebb technológiák és a legkiválóbb minőségű alkatrészek felhasználásával gyártották, amely tökéletesen illeszkedik a legjobban felszerelt és legmodernebb konyhákba. Attól függetlenül, hogy milyen féle kávét szeretsz fogyasztani, a KRUPS EA890D10 kávéfőzője minden igényedet tökéletesen lefedi, ugyanis 15 különböző típusú kávét és teát tud elkészíteni. Csak egy pillanatot kell várnod, és máris élvezheted a kedvenc italodat, hogy jól érezd magad és kellemesen teljes a pihenés otthon.


KRUPS kávéfőző - minden konyhát fényét emeli jelenléte

A KRUPS ötvözi az egyedülálló technológiát a karcsú és modern dizájnnal. A KRUPS -nál odafigyeltek a kávéfőző minden egyes apró részletére, tetőtől talpig kivételes gondossággal gyártották. A prémium minőségű anyaghasználatnak köszönhetően egy olyan kávéfőzőt sikerült tervezniük, amelynek minden egyes konyhában ott a helye! Nagy kapacitású víztartállyal rendelkezik, amelynek teljes térfogata 2,3 liter, míg a kávétartálya 260 gramm kávét képes raktározni. 




A KRUPS EA890D10 automata kávéfőző legfontosabb előnyei

  • Széles italválaszték
  • 15,8 cm-es magas pohárnak elegendő hely a fúvóka alatt
  • Nyomás: 15 bar
  • Két tejesital egyidejű elkészítése
  • AutoClean automata tisztító funkció a belső alkatrészek takarításához
  • Az Activespeed daráló időt takarít meg neked
  • Minőségi és elegáns kialakítás
  • Vízszűrő, amely csökkenti a nem kívánatos anyagok mennyiségét

Egy minőségi daráló az alapja

A KRUPS EA890D10-ben használt Activespeed daráló rendkívül tartós és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, ezért hosszú élettartammal rendelkezik. A daráló kúpos alakja akár 20%-kal kevesebb idő alatt képes ledarálni a kávét az egyes ciklusok alatt. Éppen ezért használják ezt a típusú darálót a professzionális készülékek széles körében. Az Activespeed daráló három különböző finomsági fokozatra állítható be. A kávé őrlés hossza természetesen függ a felhasznált kávé mennyiségétől is.


Széles választék

15 ital fajtát készíthetsz vele, a klasszikus eszpresszótól kezdve, a kicsi ristretta vagy americano és a dupla kávén át, egészen a cappuccino és latte macchiato specialitásokig. 3 különböző hőmérsékletet is beállíthatunk a vízhez.

Extra adagok

Ha erősebb kávét szeretnél inni, akkor az extra adag extra espresso kávét készít a kávédhoz. A feketekávé beállítást is használhatod, hogy egy igazán erős és kiegyensúlyozott kávét készíts.

OLED kijelző

A KRUPS EA890D10 intuitív gombvezérléssel rendelkezik. Minden információ a letisztult OLED kijelzőn jelenít meg.

Quattro Force

A kávé-előkészítési folyamatának minden lépése tökéletesen optimalizált, a darálástól kezdve a csésze feltöltéséig. Az italokat a legmagasabb minőségben készíti el, a lehető legrövidebb idő alatt. Az AutoClean pedig gondoskodik karbantartásáról.




Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 450 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,3 l Kész!
Anyag
Fém Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Italkészítés
Állítható magasságú állvány Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
37,2 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
36,3 cm Kész!
Tömeg
8,4 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
15,8 cm Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Receptek

Tejes receptek
Caffe latte, Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso Kész!
Több paraméter

A német KRUPS márka először 1846-ban jelent meg, amikor Robert Krups híressé vált formatervezett, csúcsminőségű mérlegeiről. Az 1950-es években KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és megalkotta a legendás ONKO elektromos kávéfőzőket. Az elmúlt ötven évben a KRUPS kávéfőzők fejlesztése alatt a márka számos egyedülálló modellt, technikai megoldást alkotott, és ezt az irányt követi a mai napig. Az egyik kávéfőző modelljüket öntisztító gőzölős fúvókával láttak el. A KRUPS nemcsak kávéfőzőket, de minőségi kávéőrlőket és tejhabosítókat is kínál.

Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS EA890D10 Evidence METAL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS EA890D10 Evidence METAL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRUPS EA890D10 Evidence METAL.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ