30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D

Termékkatalógus
KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D
Automata kávéfőző - 15bar, levehető víztartály 1.7 liter, kávébab tartály 250g, 3 őrlési mód, Claris Aqua vízszűrő, tejhabosító gőzfúvó, LCD kijelző
Kód:  KRUES005 Termékszám:  EA829D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D Megszűnt

KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D

le
Lahodné nápoje

A legjobb a számodra

Élvezd az ízletes italokat, amikor csak szeretnéd. A KRUPS Latt'Espress utat nyit a váratlan ízek és illatok világába.

le
Kávébab egy teljes íz

Teljes ízű kávébabok

Az állítható hőmérséklet és az összesen három darálási mód megteremti a lehetőséget egy tökéletes csésze kávé elkészítésére.


Finom cappuccino egyetlen érintéssel

A nagymama olyan forrón issza a kávét, mint a forró víz, az eszpresszót az édesanya élvezi a legjobban, ha a kávézásról van szó. Minden egyes alkalommal a kedvenc kávéjukkal kínálhatod őket, ha a KRUPS Latt'Espress kávéfőzővel készíted el. Mindezt várakozás nélkül - a Thermblock biztosítja a megfelelő hőmérsékletet már az első pohárnál. A kifolyó alatti nagy térnek köszönhetően nem csak a hőmérséklet beállításával, de a poharak méretével is kísérletezni tudsz. És a titkos tipp: a legjobb cappuccino hőmérséklete 70°C.


le
Tökéletes tejitalok

Tökéletes tejes italok

A tejtartály mágneses és kivehető, így a tejet kényelmesen tárolhatod a hűtőben. A készüléket egy cső köti össze a tejtartállyal. A tejhabosító gőzfúvóka működése automatikus: a tejeskávé elkészítéséhez csak egy gombot kell megnyomnod és a készülék már el is készíti a kért italt.


Automatikus tisztító

A teljesen automata kávéfőző egy öntisztító programmal is fel lett szerelve, így beállítható az öblítés, tisztítás és vízkőmentesítés, valamint lehetőséged van a víz keménységének kiválasztására is. A készülék maga figyelmeztet, ha ez szükséges, majd a "tisztítás" gomb megnyomásával már el is indítható a művelet. A gép automatikus kikapcsolását is előre beállíthatod. A KRUPS Latt'Espress kávéfőző gép továbbá fel van szerelve egy Claris Aqua vízszűrővel, egy levehető 1,7 literes víztartállyal és egy 250g térfogatú kávébab tárolóval, a lehető legnagyobb praktikusságért és kényelemért.


le
Espresso Krups Latt'Espress

Tartozékok

  • Cappuccino One-Touch.
  • Integrált, eltávolítható tejtartály, a gőzfúvóka fölé illesztve.
  • Intuitív LCD kijelző a könnyű kezelhetőség és a személyes preferenciák beállításához.
  • Teljes ízű és aromájú kávé, akár egy kávézóban.
  • Forró kávé az első pohártól kezdve.
  • Automatikus öntisztisztítás

Paraméterek

Több paraméter

A német KRUPS márka először 1846-ban jelent meg, amikor Robert Krups híressé vált formatervezett, csúcsminőségű mérlegeiről. Az 1950-es években KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és megalkotta a legendás ONKO elektromos kávéfőzőket. Az elmúlt ötven évben a KRUPS kávéfőzők fejlesztése alatt a márka számos egyedülálló modellt, technikai megoldást alkotott, és ezt az irányt követi a mai napig. Az egyik kávéfőző modelljüket öntisztító gőzölős fúvókával láttak el. A KRUPS nemcsak kávéfőzőket, de minőségi kávéőrlőket és tejhabosítókat is kínál.

Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ