A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

NESPRESSO KRUPS Citiz XN760510

Termékkatalógus
NESPRESSO KRUPS Citiz XN760510
Kapszulás kávéfőző - 1720 W, 19 bar, 1l-es víztartály, tejhabosító
Kód:  KRUNES06 Termékszám:  XN760510

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO KRUPS Citiz XN760510


Készítsen professzionális minőségű kávét otthona kényelmében

Készítsen professzionális minőségű kávét otthona kényelmében. A Nespresso Citiz kávéfőzővel aromás, valódi eszpresszót késztíhet. A tökéletes minőséget a 19 bar nyomású szivattyú garantálja. Speciális kávéfőző rendszere automatikusan szabályozza a vízhőmérsékletet és a kapszulákon keresztül átfolyó víz mennyiségét, hogy tökéletesen gazdag és selymes habot kapjon. A Nespresso kávéfőző gép mindössze 25 másodperc alatt felmelegszik, így kávéja pillanatokon belül elkészülhet.


Tökéletes tejeskávé

Elegáns kialakításának köszönhetően a Nespresso kávéfőző minden konyhában jól mutat és kompakt méretének hála kis helyen is elfér. A készülék használata igen egyszerű, hiszen kedvenc italát csupán egyetlen gombnyomással elkészítheti. A Citiz & Milk beépített Aeroccino3 Milk Milk tejhabosítóval rendekezik, amely ideális finom tejes italok, például cappuccino, latte macchiato vagy jegeskávé elkészítéséhez.


Energiatakarékos kávéfőző

Az 1 literes, eltávolítható víztartály még könnyebbé teszi a kávéfőzést és a különálló alkatrészeinek karbantartása igen egyszerű. A Nespresso Citiz 9 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol, így ennek köszönhetően 40%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az A energiabesorolású készülékek. 


A Nespresso Club előnyei

Legyen tagja a Nespresso Club-nak és élvezze a tagsággal járó előnyöket! Rendeljen Nespresso termékeket mobilapplikáción keresztül vagy forduljon a Nespresso egész héten és 24 órában rendelkezésre álló ügyfélszolgálatához. A megrendelt termékeket a Nespresso munkatársai egy munkanapon belül kiszállítják a megadott címre. 

Innováció az újrahasznosításban

A Nespresso kapszulák 100%-ig újrahasznosított alumíniumból készülnek, amely nemcsak tökéletesen megőrzi a kávé aromáját és frissességét, de ismételt újrahasznosítást tesz lehetővé, ezáltal pozitív hatással van a környezetre. Új megrendelés esetén a használt kapszulák elszállítása ingyenes a klub tagjai számára. A használt kapszulák a Nespresso Boutique-ban is leadhatók.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 260 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1 l Kész!

Funkciók

Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Felszerelés

Tejadagolás módja
Kiegészítő tejhabosító Kész!

Méret & súly

Mélység
27,8 cm Kész!
Szélesség
21,9 cm Kész!
Magasság
37,2 cm Kész!
Tömeg
4,05 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO KRUPS Citiz XN760510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Citiz XN760510. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO KRUPS Citiz XN760510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nespresso® KRUPS CitiZ&Milk XN7605.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ