Shop roku 30 dnů na vrácení

KRUPS Nespresso Pixie Electric Piros XN3006

Termékkatalógus
KRUPS Nespresso Pixie Electric Piros XN3006
5 8 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar, 0.7 l víztartály, exkluzívan a Nespresso kapszulákhoz kialakítva, Rendkívül nagy kávéválaszték, Fém csészetartó, Alumínium oldallapok, Kis méret, Energiaosztály A++, Piros
Kód:  EAN3364c Termékszám:  XN3006CP Gyártó honlapja:

KRUPS Nespresso Pixie Electric Piros XN3006


Stílusos kávéfőzőt keresel modern konyhádhoz vagy irodádhoz? Megtaláltad! Mindez és még sokkal több lehetséges a KRUPS Nespresso Pixie-vel. Bár első pillantásra talán kicsinek tűnhet a készülék, azonban a látszat csal: "kicsi a bors, de erős". Nem csak az okos dizájn, de a készülék sebessége, teljesítménye, és pénztárcabarát árazása is biztosan le fog nyűgözni. A szivattyú 19 bar nyomásra képes, így a készülék bátran felveszi a versenyt a nagyobb kávéfőzőkkel is. A felfűtés mindösszesen 25 másodpercet vesz igénybe, így a KRUPS Nespresso Pixie a leggyorsabb Nespresso készülék a piacon.
 
Az intenzív színeknek köszönhetően, a kompakt kialakítás egy lenyűgözően friss dizájnnal párosul. Az alumínium oldalak finom mintázatú fémborítása nem csak kellmes külcsínyt kölcsönöz a készüléknek, de 98%-ban organikus is, hiszen újrahaszonsított kapszulákból készült. A különleges csöpögésgátló technológia és a rendkívűl gyors termo blokk gondoskodik arról, hogy nap indító kávéd valóban tökéletes legyen. A felhajtható csepegtető tálca pedig lehetővé teszi a nagypoharas kávékülönlegességek elkészítését is.



Működése rendkívül egyszerű: Helyezd be a kiválasztott kapszulát és válaszd ki a kívánt hosszúságot: lungo (110ml) vagy eszpresszó (40 ml) és már készen is vagy - a kapszulát a készülék automatikusan lyukasztja, a kávé pedig a 19 bar nyomású szivattyú segítségével a csészédbe kerül, a kávéfőző pedig automatikusan a kapszulatartóba helyezi a használt kapszulákat. A művelet végeztével a készülék automatikusan kikapcsol. A kivehető víztartály 0.7 l térfogatú - ha alacsony a vízszint, jelzőlámpa jelzi a vízhiányt.

Minden egyes Nespresso kapszula a tökéletesen kimért kávémennyiség mellett, egy összetéveszthetetlen, egyedi aromát tartalmaz. Az aromákat és típusokat különböző színek jelölik. A kapszulák zártak, így a kávé a megfelelő körülmények között sokáig friss marad. Teljes mértékben újrahasznosíthatók - alumínium és alumínium
fólia felhasználásával készülnek, ahol az utóbbi meggátolja a
fémmel való közvetlen érintkezést.

NESPRESSO KÁVÉ
 

A Nespresso csak a legkiválóbb kávékat használja termékei előállításához, azaz az úgynevezett "Speciális" vagy  "Gourmet" kávékat, amelyek a globális kávétermelés 1-2%-át teszik ki. Ezek a gondosan kiválasztott szemek hibátlanok, méretük, sűrűségük és színűk ideális. Mint a bor esetében, rendelkeznek egy jellegzetes és egyedi ízvilággal. Épp ezért nevezik a Nespresso-t a kávék Grand Cru-jának.

A válogatott 19 féle Grand Cru kávék minden ízigényt kielégítenek a nap bármely szakában. Mindegyikük saját, egyedi aroma profillal rendelkezik.

Minden kombináció elkészítése során szakembereink megkeresik azt az ideális pörkölési profilt, amellyel a szemek aromája és íze teljessé válhat. A Nespresso az úgynevezett "split roasting" pörkölési folyamatot használja, amelynek során a kávészemek származási területüktől függően kerülnek pörkölésre, amely által garantálható a legmagasabb minőség.

Mikor az őrölt kávé levegővel érintkezik, mindösszesen két nap alatt elveszítheti eredeti aromájának harmadát. Ennek elkerülése érdekében, a Nespresso hermetikusan lezárt alumínium kapszulákat fejlesztett ki, amelyek teljes mértékben elzárják az örleményt a levegőtől, így lehetővé téve több mint 900 különleges aroma tartósítását.

NESPRESSO CLUB
 

Rendelj kávét és kiegészítőket könnyedén és gyorsan az ingyenesen hívható 800 26 33 33 - 24 órán át elérhető a hét minden napján - telefonszámon, vagy rendelj online a Nespresso honlapján keresztül.

A megrendelt termékeket a PPL 48 órán belül kiszállítja a címedre, vagy 24 órán belül átveheted termékedet a postahivatalnál. A megrendelt termékeket, a várakozási idő csökkentésének érdekében, személyesen is átveheted a különleges Nespresso Boutique-okban.


NESPRESSO SZOLGÁLTATÁS


Azonnali segítségnyújtás kávéfőződhöz:
  • hibabejelntéshez, és telefonos segítségnyújtáshoz hívd az ingyenesen hívhato 800 26 33 33-as telefonszámot
  • amenyiben szükséges, a kávéfőzőt elszállítjuk címedről egy előre egyeztett időpontban
  • cserekészülék bérelhető
  • kávéfőzők javítása, tisztítása és minden alkatrész ellenőrzése 7 napon belül
  • új kávéfőzők kiszállítása
  • 6 hónapos garancia

Műszaki adatok:

Típus:
Nagynyomású kapszulás eszpresszó kávéfőző

Felhasználás:
Exkluzívan a Nespresso kapszulákhoz kialakítva

Szivattyú nyomás:
19 bar

A víztartály térfogata:
0,7 l

Főbb jellemzők:
Felhajtható csepegtető tálca a nagyobb poharakhoz
Kapszulatartó a használt kapszulákhoz
Kivehető víztartály
Automatikus kikapcsolás funkció
Üres víztartály visszajelző
2 csészeméret: lungo és eszpresszó
Praktikus tárolóhely kábeleknek
Kávé mennyiség automatikus szabályozása
Nagyon gyors felfűtés (mindösszesen 25 másodperc)
Újrahasznosított kapszulákból készült alumínium oldallapok

A kapszulatartó befogadó képessége:
11-13 használt kapszula

Energia osztály:
A - 40%

Méretek (Sz x Ma x Mé):
11,1 x 23,5 x 32,6 cm

Súly:
2,74 kg

Szín:
piros

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 260 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
0,7 l Kész!

Funkciók

Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!

Méret & súly

Mélység
23,5 cm Kész!
Szélesség
11,1 cm Kész!
Magasság
32,6 cm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS Nespresso Pixie Electric Piros XN3006 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Pixie XN3006. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO KRUPS Pixie Electric Red XN3006. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Nespresso Pixie Elektro Red XN3006.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ