A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Siguro kuchyňský robot

KRUPS Nespresso Pixie Clips XN302010

Termékkatalógus
KRUPS Nespresso Pixie Clips XN302010
5 6 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 1260W, 19 bar, termoblokk, 0,8 l-es tartály, A ++ energiaosztály, vízfelmelegítés 25 másodperc alatt, automatikus kikapcsolás 5 perc után (nem állítható), kizárólag Nespresso kávé kapszulával használható, széles italválaszték, kis méret, fekete-sárga szín
Kód:  KRUNES01 Termékszám:  XN3020CP

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS Nespresso Pixie Clips XN302010

Stílus és ízlés

Stílusos kávéfőzőt keresel modern konyhádhoz vagy irodádhoz? Megtaláltad! Mindez és még sokkal több lehetséges a KRUPS Nespresso Pixie-vel. Bár első pillantásra talán kicsinek tűnhet a készülék, azonban a látszat csal: "kicsi a bors, de erős". Nem csak az okos dizájn, de a készülék sebessége, teljesítménye, és pénztárcabarát árazása is biztosan le fog nyűgözni. A szivattyú 19 bar nyomásra képes, így a készülék bátran felveszi a versenyt a nagyobb kávéfőzőkkel is. A felfűtés mindösszesen 25 másodpercet vesz igénybe, így a KRUPS Nespresso Pixie a leggyorsabb Nespresso készülék a piacon.

Az intenzív színeknek köszönhetően, a kompakt kialakítás egy lenyűgözően friss dizájnnal párosul. Az alumínium oldalak finom mintázatú fémborítása nem csak kellmes külcsínyt kölcsönöz a készüléknek, de 98%-ban organikus is, hiszen újrahaszonsított kapszulákból készült. A különleges csöpögésgátló technológia és a rendkívűl gyors termo blokk gondoskodik arról, hogy nap indító kávéd valóban tökéletes legyen. A felhajtható csepegtető tálca pedig lehetővé teszi a nagypoharas kávékülönlegességek elkészítését is.

Könnyen kezelhető, minimális várakozási idő

Működése rendkívül egyszerű: Helyezd be a kiválasztott kapszulát és válaszd ki a kívánt hosszúságot: lungo (110ml) vagy eszpresszó (40 ml) és már készen is vagy - a kapszulát a készülék automatikusan lyukasztja, a kávé pedig a 19 bar nyomású szivattyú segítségével a csészédbe kerül, a kávéfőző pedig automatikusan a kapszulatartóba helyezi a használt kapszulákat. A művelet végeztével a készülék automatikusan kikapcsol. A kivehető víztartály 0.7 l térfogatú - ha alacsony a vízszint, jelzőlámpa jelzi a vízhiányt.

Nespresso kávé

A Nespresso csak a legkiválóbb kávékat használja termékei előállításához, azaz az úgynevezett "Speciális" vagy  "Gourmet" kávékat, amelyek a globális kávétermelés 1-2%-át teszik ki. Ezek a gondosan kiválasztott szemek hibátlanok, méretük, sűrűségük és színűk ideális. Mint a bor esetében, rendelkeznek egy jellegzetes és egyedi ízvilággal. Épp ezért nevezik a Nespresso-t a kávék Grand Cru-jának.

A válogatott 23 féle Grand Cru kávék minden ízigényt kielégítenek a nap bármely szakában. Mindegyikük saját, egyedi aroma profillal rendelkezik. Minden kombináció elkészítése során szakembereink megkeresik azt az ideális pörkölési profilt, amellyel a szemek aromája és íze teljessé válhat. A Nespresso az úgynevezett "split roasting" pörkölési folyamatot használja, amelynek során a kávészemek származási területüktől függően kerülnek pörkölésre, amely által garantálható a legmagasabb minőség.

Mikor az őrölt kávé levegővel érintkezik, mindösszesen két nap alatt elveszítheti eredeti aromájának harmadát. Ennek elkerülése érdekében, a Nespresso hermetikusan lezárt alumínium kapszulákat fejlesztett ki, amelyek teljes mértékben elzárják az örleményt a levegőtől, így lehetővé téve több mint 900 különleges aroma tartósítását.

Műszaki adatok:

Típus:
Nagynyomású kapszulás eszpresszó kávéfőző

Felhasználás:
Exkluzívan a Nespresso kapszulákhoz kialakítva

Szivattyú nyomás:
19 bar

A víztartály térfogata:
0,8 l

Főbb jellemzői:
Egyedi, személyre szabott Nespresso Pixie Clips cserélhető oldallapokkal
Fekete és sárga panelek a csomagban
Flow-stop rendszer - automatikus adagolás
2 csészeméret
Gyors felfűtés 25 másodperc alatt
Energiamegtakarítás az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően (9 perc inaktivitás után)
Energiaosztály A ++ (A-60%)

A kapszulatartó befogadó képessége:
9-11 használt kapszula

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 260 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
0,8 l Kész!

Funkciók

Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!

Méret & súly

Mélység
23,5 cm Kész!
Szélesség
11,1 cm Kész!
Magasság
32,6 cm Kész!
Tömeg
3,84 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS Nespresso Pixie Clips XN302010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Pixie Clips XN302010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO KRUPS Pixie Clips XN302010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nespresso® KRUPS PIXIE Clips XN 3020. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nespresso® KRUPS PIXIE Clips XN 3020.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ