KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110

Termékkatalógus
KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110
Botmixer rozsdamentes acél, 800W, 5 sebesség + turbó, 0,8 literes tartály fej jég aprításához
Kód:  EAV4095d Termékszám:  HZ505110 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110

Oneedi rúdmixer Krups Tökéletes lesz a leghűségesebb konyhai kisegítő. Ez az okos přítroj tartalmaz egy ragyogó keverőfej könnyű és gyors élelmiszer-készítmény. Az új technológia biztosítja, hogy a nagy darab kerül táplálják vissza a pengét, amíg teljesen pépesítve. Ez nagy előny, mint a hagyományos keverők, a ropogós darabok maradnak kezeletlen miatt centrifugális erő. 

Négy speciálisan hajlított szárny tökéletesen áramlását szabályozza, és megszünteti szívás. Ny négyféle lehetséges keverési penge hatékony feldolgozásának valamennyi darabjának a legrövidebb idő alatt. Blender is van egy fej darálásához jég, amely képes összetörni 0,5 kg darab jég miatt három és egy fogazott éles késsel kizárólagos rácsot. Így tehát könnyen készítsen finom koktélokat kell, smooothie vagy egy turmix.

Keverőkosár van látva három keskeny nyílások a vízelvezetést tört jeget, exkluzív rács mérete állandó tört jég és dupla pontosságú drót habverővel Habveréshez tojásfehérjét, ami 5-ször gyorsabb, mint a standard habverővel. Terjedelmes keverés tartály lehetővé teszi a feldolgozás nagy mennyiségű nyersanyag. 

További információk:

anyaga:
Rendkívül ellenálló, rozsdamentes acél

Színek:
Fehér / fekete

Jellemzők:
minőségű anyagból
megbízható konstrukció
Védőtok rozsdamentes acél fej
Könnyű tisztítás és karbantartás
ergonomikus kialakítás
5 sebesség + Turbo
4 pengék - 3 fogazott éles 1

Fogyasztás:
800 W

 

Paraméterek

Funkciók
Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
4 Kész!
Sebességfokozat
5 Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
4 Kész!

Sebesség

Sebességfokozat
5 Kész!

A német KRUPS márka először 1846-ban jelent meg, amikor Robert Krups híressé vált formatervezett, csúcsminőségű mérlegeiről. Az 1950-es években KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és megalkotta a legendás ONKO elektromos kávéfőzőket. Az elmúlt ötven évben a KRUPS kávéfőzők fejlesztése alatt a márka számos egyedülálló modellt, technikai megoldást alkotott, és ezt az irányt követi a mai napig. Az egyik kávéfőző modelljüket öntisztító gőzölős fúvókával láttak el. A KRUPS nemcsak kávéfőzőket, de minőségi kávéőrlőket és tejhabosítókat is kínál.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Perfect Mix 9000 HZ505110.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ