30 dnů na vrácení Rapture

kSafe fehér

Termékkatalógus
kSafe fehér
Box
Kód:  SB811m0 Termékszám:  KS01-IN01-01WT01TB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

kSafe fehér

Amikor elkezded a diétát, takarékoskodni kezdesz vagy szeretnél megszabadulni a rossz szokásaidtól, erős akaraterőre lesz szükséged. Ne aggódj, ha nem volnál elég erős, akkor segíthet ez a kSafe doboz, amelyet kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki. A célod eléréséhez a kísértéseket zárd be a dobozba, és állítsd be a kívánt időt. A doboz kemény anyagból készült, és mindaddig, amíg az időzítő le nem jár nem enged hozzáférni a benne elhelyezett dolgokhoz. A kSafe doboz jól alkalmazható családokban a rakoncátlan gyerekek féken tartására. Más színben is hozzáférhető.

Legfontosabb jellemzői

  • Támogatja céljaid elérését
  • Minőségi tartós anyagból
  • Próbára teszi az akaraterődet
  • Alkalmas fontos dolgok elrejtésére
  • Időzítő

Ez egyedülálló

A világban sokan megkedvelték már ezt a terméket, és sokuknak segített is céljaik elérésében. Meg lehet tanulni vele, hogy hogyan oszthatsz be vagy takaríthatsz meg pénzt, esetleg segít leszokni a dohányzásról, a mobiltelefon tapogatásáról, a tévé távirányítójának kényszeres nyomogatásáról....

Egyedülálló

A doboz anyaga vastag, kiváló minőségű BPA anyagból készül. Ez háromszor erősebb, mint a hagyományos tárolók. Az időzítő elindítása után a tárolóba helyezett dolgok nem hozzáférhetőek addig, amíg le nem telik a beállított időtartam. Az időzítőt 1 perc és 10 nap közötti értékekre lehet beállítani. 

További információk:

Méretek (H x Sz x Mé):
16,5 × 15 × 15 cm

Tömeg:
1 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si kSafe bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si kSafe biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte kSafe weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte kSafe weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ