A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

HDD dokkoló és merevlemez házak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Meghajtó interfészek
M.2 SATA
(44)
M.2 NVMe
(52)
MSATA
(1)
Támogatott lemezformátumok
1,8"
(1)
2,5"
(59)
3,5"
(36)
M.2 2230
(58)
M.2 2242
(73)
Maximális teljes kapacitás
2 TB
40 TB
-
Maximális lemezvastagság
7 mm
30 mm
-
Csatlakozók
USB-A
(100)
USB-C
(120)
ESATA
(2)
USB-B
(11)
USB Micro-B
(2)
USB 3.0 Micro-B
(14)
SATA
(4)
Szabványok
USB 2.0
(1)
USB 3.2 Gen 1
(115)
USB 3.2 Gen 2
(55)
USB 4
(4)
SATA III
(11)

A külső merevlemez ház és a HDD dokkoló hatékony megoldást kínál azoknak, akik bővíteni szeretnék számítógépes tárolóhelyeiket. Csak helyezd be a megfelelő meghajtót, csatlakoztasd a számítógépedhez, és máris elkezdheted az írást, archiválást, biztonsági mentést és még sok minden mást. Használhatod őket 3,5″, 2,5″, M.2 NVMe és M.2 SATA meghajtókkal. Mi az a külső merevlemez ház, mikor jön jól, és hogyan válassz egyet? Olvass tovább!

Tovább

Mi az a külső merevlemez ház és mikor jön jól?

A külső merevlemez ház egy olyan speciális eszköz, amelyet egy belső HDD vagy SSD számára terveztek, és amely lehetővé teszi, hogy hordozható tárolóként is használható legyen. Hasznos megoldás azon felhasználók számára, akiknek szükségük van a tárhelyük bővítésére, több számítógép közötti adatátvitelre vagy fontos fájljaik biztonsági mentésére. A külső házakat gyakran használják a régebbi belső merevlemezek használatára is, amikor egy számítógépet modernizálnak vagy lecserélnek. Két típust különböztetünk meg:

  1. A külső merevlemez ház doboz formájú, amelybe a teljes lemezt behelyezik, majd lezárják. Hosszú távú használatra tervezték a belső meghajtó cseréje nélkül, és könnyű vele utazni, de általában csak egy meghajtó fér el benne.
  2. A HDD dokkoló megjelenésében és használatában egy kenyérpirítóra hasonlít, a lemezeket tehát a felső nyílásba helyezik be. Általában több pozícióval rendelkezik, több formátummal kompatibilis és alkalmas a gyakori lemezcserére. Utazásra azonban nem teljesen alkalmas.

M2 NVMe külső HDD ház
Külső HDD ház

2.5 sata winchester dokkoló
HDD dokkoló

A külső HDD ház kiválasztása

A külső merevlemez ház kiválasztását több paraméter alapján javasoljuk.

Válaszd ki a megfelelő HDD ház a meghajtó formátumához

Mindenekelőtt a külső merevlemez ház legyen a te meghajtó formátumodhoz kialakítva. Legyen szó 3,5″, 2,5″, M.2 NVMe vagy M.2 SATA meghajtóról, mindegyik formátumnak megvannak a maga sajátos méretei, végződései, felhasználási módjai és jellemzői. Miben különböznek?

  • A 3,5" HDD ház a hagyományos merevlemezekhez készült, amelyek gyakran az asztali számítógépekben találhatók meg. Nagy kapacitást kínálnak megfizethető áron, de lassabbak és nehezebbek lehetnek kisebb társaiknál.
  • A 2,5" külső HDD ház a 3,5″-os merevlemezek kisebb változataihoz készültek, amelyek gyakran laptopokban találhatók. A 2,5″-os merevlemezek könnyebbek és kevésbé energiaigényesek, mint a 3,5″-os merevlemezek, de kisebb kapacitással rendelkezhetnek.
  • Az M.2 SSD külső ház a legújabb és leggyorsabb SSD-formátumokhoz alkalmas. Ezek a merevlemezek drágábbak, de kivételes sebességet kínálnak, így ideálisak a gyors operációs rendszerekhez és az igényes feladatokhoz és folyamatokhoz.
  • Az M.2 SATA külső HDD ház hasonló az M.2 NVMe formátumhoz, de a lassabb SATA-interfészen működik. Ezek azonban jellemzően olcsóbbak, mint az NVMe, és még mindig gyorsabbak, mint a hagyományos 3,5″ és 2,5″ HDD-k.

A külső merevlemez ház fizikailag és belsőleg is kompatibilis kell legyen

Minden külső merevlemez ház korlátozza a házba helyezhető lemezek magasságát és kapacitását. Ezek a paraméterek gyakran meghatározzák, hogy milyen lemez helyezhető el fizikailag a házban, és milyen maximális tárolókapacitást támogathat a ház. Ezért mielőtt külső házat vásárolnál, mindenképpen ellenőrizd a megvásárolt vagy a megvásárolni kívánt merevlemez méreteit, hogy megbizonyosodj arról, hogy kompatibilis lesz.

A HDD dokkoló egyszerre több merevlemezt is képes tárolni

Néhány merevlemez dokkoló és külső HDD ház több rekeszt kínál 2 vagy több merevlemez számára. Ezek különösen hasznosak azon felhasználók számára, akiknek egyszerre több merevlemezhez kell hozzáférniük, vagy több tárhelyre van szükségük. Az említett winchester dokkoló többnyire 3,5″ és 2,5″ HDD-szabványokhoz készült, de van M.2 NVMe SSD-khez való változat is.

HDD dokkoló csatlakoztatása a PC-hez

Attól függően, hogy milyen gyors adatátvitelre van szükséged, és milyen eszközöket tervezel csatlakoztatni, fontos, hogy a megfelelő interfésszel és csatlakozókkal rendelkező merevlemez dokkoló készüléket válaszd. Ezek lehetnek különböző típusú USB-, SATA- és egyéb csatlakozók.

  • Az USB-C külső HDD ház egy modern univerzális csatlakozó, amely támogatja a nagy sebességű adatátvitelt és töltést.
  • A Micro USB egy régebbi típusú USB-csatlakozó, amelyet még mindig gyakran használnak számos eszközben, különösen mobiltelefonokban és egyes táblagépekben.
  • Az USB-A a hagyományos csatlakozó, amelyet a legtöbb asztali és laptop számítógépben használnak. Többféle változatban kapható, amelyek adatátviteli sebességükben különböznek.
  • A SATA a merevlemez és a számítógép alaplapja közötti adatátvitelre szolgáló interfész. Ez az asztali és hordozható számítógépek belső merevlemezeihez és SSD-meghajtókhoz használt általános interfész.
  • Az eSATA a SATA-interfész egy olyan változata, amelyet kifejezetten külső eszközökhöz terveztek. Gyorsabb átviteli sebességet kínál, mint a hagyományos USB-interfész, és ideális a gyors adatátvitelt igénylő külső merevlemezekhez.

Befolyásolja-e a külső merevlemez ház a meghajtó sebességét?

A külső merevlemez ház sebességét maga a ház és a benne használt merevlemez kombinációja határozza meg. A külső HDD ház típusok közötti fő különbség a chip, amely meghatározza a csatlakozási módot és a sebességet. Az egyes HDD külső ház és külső merevlemez dokkoló adatátviteli sebessége ezért nincs megadva, de a csatlakozási mód szerint sebességosztályokba sorolható. Az alábbi táblázatban látható, hogy egy külső HDD ház a csatlakozási típustól függően milyen maximális sebességet tud kezelni másodpercenként gigabitben kifejezve.

Csatlakozás típusa Maximális adatátviteli sebesség
USB 3.2 Gen 1 5 Gb/s
USB 3.2 Gen 2 10 Gb/s
USB 3.2 Gen 2×2 20 Gb/s
USB4 40 Gb/s

i

Van otthon egy régebbi lemezed? Egy IDE HDD dokkoló segíthet

Egy külső 3,5″-es IDE (Integrated Drive Electronics) HDD dokkoló segítségével a nagyon régi merevlemezeket modern rendszerekhez csatlakoztathatod. Ezt a csatlakozót 1986-ban találták fel, és 2007-ig használták, amikor is nagyrészt felváltotta a SATA.

Miből készül a külső merevlemez ház?

A külső merevlemez ház és merevlemez dokkoló különféle anyagokból készül, a könnyű és megfizethető műanyagtól kezdve a tartós és elegáns alumíniumig vagy fémig. Az anyag befolyásolja a tartósságot, az esztétikát és az eszköz hővezető képességét is.

A 3,5″-os és 2,5″-os HDD-k olyan alkatrészeket tartalmaznak, amelyek hajlamosak a mechanikai sérülésekre. Ha adataidat az utazásaidra is magaddal viszed, mindenképpen válassz olyan HDD házat, amely védelmet nyújtó kialakítással rendelkezik. Ezzel szemben az M.2 NVMe szabványú SSD-k külső házának hővezetőnek kell lennie, mivel ezek a formátumok gyakran felmelegednek, és jobb hűtést igényelnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 10 × 94 × 41 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 35 g
12 590 Ft

2.
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, automatikus kikapcsolás, Plug & Play, Hot Swap, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium és fém, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 16 × 114 × 77 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
6 590 Ft

3.
Külső dokkoló - 2,5" és 3,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 27 mm, 40 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, S.M.A.R.T., TRIM, klónozás, USB-A és USB-C csatlakozó, 2 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C USB-A kábelhez és adapter a csomagban, mérete 97 × 130 × 73 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 307 g
15 790 Ft

Még több
181 termék
3,7
AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM
Külső dokkoló - 2,5" és 3,5" merevlemezekhez, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, 2 szabad lemezhely, mérete 140 × 120 × 72 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 745 g
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CT281q6
4,2
ICY BOX IB-3740-C31 fekete
Külső merevlemez ház - 2,5" és 3,5" merevlemezekhez, LED-jelző, USB-C csatlakozó, 4 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, mérete 127 × 225 × 170 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2128 g
81 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FV036a6
4,6
AXAGON ADSA-DC, dual SATA 2.5"/3.5" SSD/HDD CLONE dock, USB-C 5 Gbps
Külső dokkoló - 2,5" és 3,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 27 mm, 40 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, S.M.A.R.T., TRIM, klónozás, USB-A és USB-C csatlakozó, 2 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C USB-A kábelhez és adapter a csomagban, mérete 97 × 130 × 73 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 307 g
15 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b5
4,6 53×
UGREEN USB-A 3.0 to 2,5'' SATA Hard Drive Enclosure
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, 6 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, automatikus kikapcsolás, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, USB-A-ról USB 3,0 Micro-B-re a csomagban, mérete 32 × 128 × 82 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 130 g
Leárazás -18 %
3 990 Ft 4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre14
4,6 21×
AXAGON EE25-GTR, RIBBED box 2.5" HDD/SSD, USB-C 10 Gbps
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, automatikus kikapcsolás, Plug & Play, Hot Swap, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium és fém, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 16 × 114 × 77 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG3010d
AXAGON EEM2-SG2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, gray, SuperSpeed USB-C 10Gbps - Külső merevlemez ház
Típusok
4,6 178×
AXAGON EEM2-SG2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, gray, SuperSpeed USB-C 10Gbps
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 10 × 94 × 41 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 35 g
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG309b
4,6 39×
AXAGON EE25-SLC, screwless SLIDE box 2,5" HDD / SSD, SuperSpeed USB-C 5Gbps
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, automatikus kikapcsolás, Plug & Play, Hot Swap, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 16 × 130 × 82 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 63 g
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG204b02
4,7 56×
AXAGON EE25-A6C, screwless RAW alu box 2,5" HDD/SSD, SuperSpeed USB-C 5Gbps
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium és fém, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 13 × 122 × 78 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 80 g
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG204a02
4,7 28×
UGREEN M.2 SATA/NVMe Hard Drive Enclosure
Külső merevlemez ház - 2 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 12 × 119 × 37 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre149
4,5 26×
AXAGON EEM2-SBC, M.2 SATA screwless RAW box, black, SuperSpeed USB-C 10Gbps
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 10 × 94 × 41 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 36 g
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG309a
4,9 51×
AXAGON EE25-SL, screwless SLIDE box 2,5" HDD / SSD, SuperSpeed USB 5Gbps
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, automatikus kikapcsolás, Plug & Play, USB-A és USB 3.0 Micro-B csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, USB-A-ról USB-B-re kábel a csomagban, mérete 16 × 130 × 82 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 63 g
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG204b01
AXAGON EEM2-SB2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, black - Külső merevlemez ház
Típusok
4,6 178×
AXAGON EEM2-SB2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, black
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 10 × 94 × 41 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 35 g
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG309d
4,6 672×
AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, automatikus kikapcsolás, Plug & Play, USB-A és USB 3.0 Micro-B csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, mérete 10 × 70 × 21 mm (Ma×Sz×Mé)
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b02
4,1 17×
UGREEN USB-C 3.1 to 2,5'' SATA Hard Drive Enclosure
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 6 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 14 × 128 × 82 mm (Ma×Sz×Mé)
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre15
4,5 16×
UGREEN USB-C Female to M.2 M-Key PCIE NVMe SSD Enclosure
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, lemez max. magassága 12 mm, 2 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, tömege 45 g
Szuper ár
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre200a22
4,8 96×
Icy Box IB-AC703-U3
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, USB 3.2 Gen 1 interfész, Plug & Play, Hot Swap, USB-A csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, tömege 62 g
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FV291h1a
5,0
ORICO CP25U3 2,5" USB 3.0 Micro-B HDD Enclosure, piros
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 6 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, automatikus kikapcsolás, USB-A és USB Micro-B csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, USB-A-ról USB 3,0 Micro-B-re a csomagban, mérete 14,3 × 129 × 80 mm (Ma×Sz×Mé)
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0956
4,7 22×
AXAGON ADSA-D25, dual 2.5" HDD/SSD CLONE MINI dock, SuperSpeed USB 5 Gbps
Külső dokkoló - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 15 mm, 16 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, S.M.A.R.T., TRIM, USB-A és USB 3.0 Micro-B csatlakozó, 2 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-A-ról USB-B-re kábel és adapter a csomagban, mérete 58 × 89 × 59 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 137 g
Szuper ár
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG305a01
3,7
ORICO CP25C3 2,5" USB 3.1 Gen2 Type-C HDD Enclosure, piros
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 6 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, automatikus kikapcsolás, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 14,3 × 129 × 80 mm (Ma×Sz×Mé)
3 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0957
4,1 11×
Orico M2TS-SV
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 2 TB max. kapacitás, SATA III interfész, anyaga alumínium
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI005
4,5
AXAGON ADSA-CC, NVMe M.2 SSD & SATA 2.5"/3.5" SSD/HDD CLONE MASTER 2 adapter, USB-C 10 Gbps
Külső dokkoló - 2,5", 3,5", M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 20 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, automatikus kikapcsolás, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, klónozás, boot funkció, USB-A és USB-C csatlakozó, 2 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C - USB-C kabel, USB-C USB-A kábelhez és adapter a csomagban, mérete 15 × 102 × 68 mm (Ma×Sz×Mé)
31 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG3012f
4,7 643×
AXAGON ADSA-1S SlimPort
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 2.0 interfész, LED-jelző, automatikus kikapcsolás, Plug & Play, Hot Swap, USB-A csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, mérete 19 × 122 × 78 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 40 g
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b0
4,8 561×
AXAGON EE25-XA6 ALINE fekete
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-A és USB 3.0 Micro-B csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium és fém, USB-A-ról USB 3,0 Micro-B-re a csomagban, mérete 12,5 × 130 × 78 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 75 g
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b02a
4,6 394×
AXAGON ADSA-ST DUAL HDD
Külső dokkoló - 2,5" és 3,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 27 mm, 40 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző és beépített kábel, S.M.A.R.T., TRIM, USB-A és USB-B csatlakozó, 2 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-A-ról USB-B-re kábel és adapter a csomagban, mérete 80 × 142 × 102 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 330 g
14 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b3

HDD dokkoló és merevlemez házak

NASMilyen külső merevlemezt vegyek? Rengeteg külső merevlemez létezik - és ez nemcsak a kapacitásról és a gyártókról szól, hanem a típusokról is. Kaphatók nagy és kicsi, egyszerű és összetett, letisztult és dizájnos külső merevlemezek. Milyen típusokat különböztetünk meg? Mit takarnak az egyes kategóriák?...

HDD dokkoló és merevlemez házak

A HDD dokkoló és merevlemez házak kategóriában összesen 181 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó HDD dokkoló és merevlemez házak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább HDD dokkoló és merevlemez házak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb HDD dokkoló és merevlemez házak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: HDD dokkoló és merevlemez házak vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ