AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Kültéri hősugárzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Alkalmas
Teraszra
(14)
Pergolához
(14)
Kertbe
(10)
Udvarra
(7)
Műhelybe
(7)
Fűtési teljesítmény
1,2 kW
37 kW
-

Kültéri hősugárzók kiválóan alkalmazhatók éttermek teraszain, udvarokban, építkezéseken vagy téli vásárok árusító standjaiban. Állítható teljesítménnyel rendelkeznek, így mindig ideális hőmérsékletet biztosítanak, és kellemessé teszik a hideg időben eltöltött időt. Nézzük, hogyan válasszunk megfelelő kültéri hősugárzót.

Tovább

Kültéri hősugárzók típusok szerint

A kültéri hősugárzók elektromos árammal, éghető gázokkal vagy dízel üzemanyaggal működhetnek. A fűtőanyag típusa fontos, különösen akkor, ha olyan kerti hősugárzót választasz, amelyet gyakran használsz a teraszon vagy hosszú órákig a hidegben dolgozol, mivel a fűtés költséges lehet.

A gázüzemű kültéri hősugárzó a legelterjedtebb

A gázüzemű kültéri hősugárzó felmelegíti a körülötte lévő levegőt és kisugározza azt a környezetébe. A leggyakrabban használt üzemanyag a propán-bután, amelyet 2 kg, 5 kg vagy 10 kg-os palackokban lehet beszerezni. A teraszon lévő gázfűtő rendelkezhet szabályozóval, amellyel a hőmérsékletet az igényeid szerint állíthatod be.


 • Magas teljesítmény - gyors levegőfűtés.
 • Majdnem bárhol elhelyezhető.
 • Nagy területet képesek kifűteni
 • Szükség van a gázpalack cseréjére.

!

SOHA ne használj gázüzemű kültéri hősugárzót zárt terekben

A kültéri hősugárzók használatakor mindig biztosítani kell a friss levegő beáramlását a fűtött térbe. A gázégés oxigént használ fel, és extrém esetben fulladásveszélyt okozhat.

Elektromos kültéri hősugárzók

Az elektromos kültéri hősugárzók levegőfűtő spirált vagy fűtőelemet használnak a levegő felmelegítéséhez, amelyet aztán továbbítanak a térbe. A fűtőegységeket elektromos hálózatra kell csatlakoztatni a levegő felmelegítéséhez. Az elektromos kültéri hősugárzók általában több teljesítményszinttel rendelkeznek. Falra vagy mennyezetre szerelhetők és biztonságos, állandó hőforrást biztosítanak.


 • Majdnem karbantartásmentesek.
 • Lehetőség van a hőmérséklet könnyű beállítására.
 • Nem történik égés, csak melegedés.
 • Szükség van elektromos aljzatra csatlakoztatásra.
 • Költséges üzemeltetés.

Az elektromos kültéri hősugárzók ventilátorral vannak felszerelve, ezért használhatod ezeket az eszközöket a hűvös nyári hónapokban is, mint például egyszerű ventilátort.

Infravörös kültéri hősugárzók

A kültéri infravörös sugárzók a környező levegőt felmelegítik az infravörös sugarak kibocsátásával. Mivel az infravörös hősugárzókat elektromos hálózatról táplálják, a teljesítményszintet könnyedén beállíthatod egy gombnyomással. Előnyük továbbá, hogy az infravörös sugárzást irányíthatod egy adott terület felé.


 • Csak be kell dugni a konnektorba.
 • Lehetőség van a sugárzási irány beállítására.
 • Energiatakarékosak és azonnal hatékonyak.
 • Kisebb teljesítmény.

i

Infravörös kültéri hősugárzók - hordozható hő túrázáskor is

Az infravörös kültéri hősugárzók kompakt méreteik és könnyű kialakításuk miatt könnyen becsomagolhatók akár egy hátizsákba is és akár sátor alatt is használhatod őket.

Dízelüzemű kültéri hősugárzók

A dízelüzemű kültéri hősugárzók a körülöttük lévő levegőt melegítik fel, majd szétosztják azt. Nagy teljesítményük és magas üzemanyagfogyasztásuk miatt leginkább építkezéseken és egyéb kültéri munkahelyeken hasznosak.


 • Nagyon magas teljesítmény.
 • Nagy területeket melegítenek fel.
 • Költséges üzemeltetés - magas üzemanyagfogyasztás.

Egyéb teraszfűtés típusok

Itt van néhány további népszerű és hatékony teraszfűtési opció:

 • Kültéri kandallók és tűzrakóhelyek - szilárd tüzelésű megoldások, amelyek hangulatosak és központi pontot képeznek a teraszon.
 • Hőszivattyúk - egyes klíma rendszerek hőszivattyú funkcióval is rendelkeznek, amelyek hatékonyan tudják fűteni a kültéri területeket.

A "legjobb" teraszfűtés kiválasztása szubjektív és függ az egyéni szükségletektől és preferenciáktól. Minden rendszernek vannak előnyei és hátrányai, ezért érdemes szakemberrel konzultálni a terasz méretéhez, a helyi éghajlathoz és a költségvetéshez leginkább passzoló megoldás kiválasztása előtt.

Hogyan válassz teraszfűtést

Legyen szó ipari vagy kerti hősugárzóról, mindig figyelj a fűtőteljesítményre és az energiaköltségekre, amelyek meghatározzák az üzemeltetési költséget.

A teraszfűtés kiválasztása számos szempont alapján történik. Íme néhány fontos tényező, amit figyelembe kell venni:

 • Hely és méret: nagyobb teraszokhoz erőteljesebb fűtés szükséges, ezesetben válassz gázzal működő teraszfűtést
 • Éghajlat: szeles vagy tartósan hideg időjárás esetén erőteljesebb fűtési megoldásra lehet szükség.
 • Telepítés: a hordozható gázüzemű kültéri melegítők flexibilisek, míg az elektromos fűtőpanelek vagy infravörös fűtőtestek állandó megoldást nyújtanak.
 • Energiahatékonyság: az infravörös kültérifűtőtestek általában energiatakarékosabbak, mint a gázüzeműek.
 • Biztonság: győződj meg róla, hogy a választott fűtési megoldás biztonságosan használható a teraszon.
 • Költségvetés: mérlegeld a kezdeti beszerzés és az üzemeltetési költségeket. A gázüzemű kültéri hősugárzók üzemanyagfogyasztása óránként kilogrammban (kg/óra) van megadva, a dízelüzemű kültéri hősugárzók üzemanyagfogyasztása literben (l/óra), míg az elektromos eszközök energiafogyasztása kilowattórában (kWh) van megadva.
 • Használat gyakorisága: ritkább használat esetén egy hordozható megoldás is megfelelő lehet.
 • Környezettudatosság: válassz energiatakarékos és környezetbarát teraszfűtési megoldást.

Konzultálj szakemberrel, aki segíthet a helyi szabályozásoknak és biztonsági előírásoknak megfelelő teraszfűtés kiválasztásában.

Teraszfűtés és a fűtőteljesítmény

A fűtőteljesítményt kilowattban (kW) fejezik ki, és ez határozza meg a levegő gyors melegítését és azt a teret, amelyet a kültéri hősugárzók képesek felmelegíteni. Általánosságban elmondható, hogy minél magasabb a fűtőteljesítmény, annál magasabb az üzemanyag/elektromos energia fogyasztása.

A teljesítményfelvétel a maximális fogyasztást jelenti, és a szabályozott teljesítményhez igazodik az elektromos fűtőberendezések esetében.

Egyéb tippek a megfelelő teraszfűtés kiválasztásához

 • Egy átlagos terasz felmelegítéséhez elegendő egy 2-7 kW teljesítményű kültéri melegítő.
 • Éttermek teraszának és nagyobb munkaterületek fűtéséhez ajánlott 13-20 kW teljesítményű kültéri hősugárzó.
 • Ha hosszú élettartamú eszközt szeretnél, akkor érdemes vízálló vagy rozsdamentes kerti fűtőt választani.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
24 termék
4,5
Cattara Fali infravörös hősugárzó + távirányító 2000 W 230 V
Infra hősugárzó - 2 állítható fűtési szint: 1000/2000 W, falra és mennyezetre szerelhető, legfontosabb jellemzők és előnyök: távirányító és teljesítményszabályozó, 10,6 × 62,3 × 7,2 cm (ma × szé × mé), ezüst szín
26 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP1311
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó
Típusok
4,0 28×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,5
Cattara Álló infravörös hősugárzó 1000 W 230 V
Infra hősugárzó - alkalmas teraszra és pergolához, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, befűthető légtér mérete 3 m³, mérete 64 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), többszínű dizájn
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP1312
4,4
La Proromance Heater SPH-4-S
Kültéri fűtés - 4 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, csőszabályozó és teljesítményszabályozó, anyaga: rozsdamentes acél, mérete: 88 × 53,5 × 53,5 cm (ma×sz×mé), ezüst színű
61 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ver013
5,0
MEVA Etna TZ02002
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, nyomásszabályozó és csőszabályozó, anyaga: rozsdamentes acél, mérete: 220 × 80 × 80 cm (ma×sz×mé), rozsdamentes acél színű
115 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: PHT0051
4,7 20×
MEVA BRI TB01005P piezo
Hőlégbefúvó - műhelybe, gáz, 4400 W fűtési teljesítmény, elhelyezés földre, biztosíték, termosztát és teljesítményszabályozó, ezüst kivitel, mérete 24 × 28 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHT0048
Kültéri fűtés
Kültéri fűtés - 4 kW teljesítmény, biztosíték, anyaga: fém, mérete: 88 × 34 × 34 cm (ma×sz×mé), fehér, fekete és ezüst színű
56 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PHT610
5,0
MEVA Etna TZ02002
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, nyomásszabályozó és csőszabályozó, anyaga: rozsdamentes acél, mérete: 220 × 80 × 80 cm (ma×sz×mé), rozsdamentes acél színű
98 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHT0051
5,0
MEVA Etna TZ02002
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, nyomásszabályozó és csőszabályozó, anyaga: rozsdamentes acél, mérete: 220 × 80 × 80 cm (ma×sz×mé), rozsdamentes acél színű
86 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PHT0051
4,7 20×
MEVA BRI TB01005P piezo
Hőlégbefúvó - műhelybe, gáz, 4400 W fűtési teljesítmény, elhelyezés földre, biztosíték, termosztát és teljesítményszabályozó, ezüst kivitel, mérete 24 × 28 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
22 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHT0048
4,7 20×
MEVA BRI TB01005P piezo
Hőlégbefúvó - műhelybe, gáz, 4400 W fűtési teljesítmény, elhelyezés földre, biztosíték, termosztát és teljesítményszabályozó, ezüst kivitel, mérete 24 × 28 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
19 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PHT0048
4,7
Cattara Függő infravörös hősugárzó + távirányító 1500 W 230 V
Infra hősugárzó - alkalmas teraszra és pergolához, elhelyezhető mennyezetre, felborulás elleni védelem és távirányító, befűthető légtér mérete 3 m³, mérete 24 × 42,5 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé), többszínű dizájn
39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1313
G21 Moon, gázos
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, biztosíték és teljesítményszabályozó, anyaga: rozsdamentes acél, mérete: 219 × 81 × 81 cm (ma×sz×mé), rozsdamentes acél színű
94 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PENSK243
Concept QH4100 Smart - Hősugárzó Típusok
4,0 28×
Concept QH4100 Smart
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, távirányító, WiFi
33 490 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: CONel45
4,9 16×
GÜDE GEH 3000 P elektromos hőlégbefúvó
Hőlégbefúvó - garázsba és műhelybe, 3000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés földre, biztosíték, termosztát és ventilátor, anyaga kerámia, fekete és kék kivitel, mérete 28 × 20 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GUDE043
4,0
Einhell GE-HG 18/370 Niro Li-Solo Akkus hőlégbefúvó
Hőlégbefúvó - garázsba, műhelybe és pergolához, gáz, 37000 W fűtési teljesítmény, 1 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, ventilátor és nyomásszabályozó, anyaga lemez, befűthető légtér 1000 m³, rozsdamentes acél kivitel
64 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOF161
G21 Inferno, gáz
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, biztosíték és teljesítményszabályozó, anyaga: rozsdamentes acél, mérete: 210 × 82 × 82 cm (ma×sz×mé), rozsdamentes acél színű
120 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PENSK244
ARGO 191070176 DAPHNE
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, forgó talp, dönthető
44 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ARGET494
4,9 16×
GÜDE GEH 3000 P elektromos hőlégbefúvó
Hőlégbefúvó - garázsba és műhelybe, 3000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés földre, biztosíték, termosztát és ventilátor, anyaga kerámia, fekete és kék kivitel, mérete 28 × 20 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
16 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GUDE043
4,9 16×
GÜDE GEH 3000 P elektromos hőlégbefúvó
Hőlégbefúvó - garázsba és műhelybe, 3000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés földre, biztosíték, termosztát és ventilátor, anyaga kerámia, fekete és kék kivitel, mérete 28 × 20 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
14 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: GUDE043
Nedis HTPA21BKW
Kültéri fűtés - 1,2 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, LED kijelző, távirányító, forgó talp, hőmérséklet szabályozás és WiFi, anyaga: fém, mérete: 87 × 27 × 27 cm (ma×sz×mé), fekete színű
55 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MBaaa0785
Aga Plynový ohřívač MR8150
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, rozsdamentes acél színű
110 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MBaaa0736
Teesa TSA8050 Terasové topidlo
Kültéri fűtés - 2 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, időzítő, hőmérséklet szabályozás, néma üzemmód és dönthető, anyaga: acél, mérete: 240 × 50 × 50 cm (ma×sz×mé), fekete színű
27 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MBaaa0566
MEVA - Hexagon Kerti fűtőberendezés - rozsdamentes acél + szabályozó + tömlő
Kültéri fűtés - 12,5 kW teljesítmény, anyaga: fém, mérete: 195 × 57 × 57 cm (ma×sz×mé), fekete és ezüst színű
151 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WSHBALL2

Kültéri hősugárzók

forró levegős melegítőtestMilyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ) Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.

Kültéri hősugárzók

A Kültéri hősugárzók kategóriában összesen 24 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kültéri hősugárzók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kültéri hősugárzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kültéri hősugárzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kültéri hősugárzók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ