30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kültéri lámpa tartozékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Amennyiben az általad választott Kültéri lámpa tartozékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Kültéri lámpa tartozékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Kültéri lámpa tartozékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Kültéri lámpa tartozékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Kültéri lámpa tartozékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Kültéri lámpa tartozékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Kültéri lámpa tartozékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Kültéri lámpa tartozékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Kültéri lámpa tartozékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
10 termék
5,0
EMOS Műanyag kábelcsatlakozó IP68
Csatlakozó - garancia időszak: 2 év, 450 V feszültség, üzemi hőmérséklet tartomány: -40°C és +85°C között, IP68 védettség, méretek: 26×90 mm
1 770 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSD202143
5,0
Philips Hue Outdoor extension cable 17424/30/PN
Hosszabbító kábel -
8 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18025
EMOS 4 kábel LED panelhez 60 × 60 cm
Szerelőkészlet - szerelési tartozékok 60 × 60 cm-es és 60 × 30 cm-es panelekhez, 4 kábelt szolgál a függesztett panelek rögzítéséhez, méret: 5 - 145 cm (kábelhossz)
2 930 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSD202215
EMOS 6 kampó 120 × 30 cm-es LED panelhez
Szerelőkészlet - szerelési tartozékok 120 × 30 cm-es panelekhez, a függesztett panelek rögzítésére 6 kampó szolgál, a panel kb. 5 cm-re van a mennyezettől a felszerelés után
1 770 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSD202214
EMOS 4 kampó 60 × 60 cm LED panelhez
Szerelőkészlet - rögzítő tartozékok a 60 × 60 cm és 60 × 30 cm panelekhez, 4 horog a felfüggesztett panelek rögzítéséhez, a panel a felszerelés után kb. 5 cm-re van a mennyezettől
1 150 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSD202213
EMOS Vészvilágítási modul MT 6 W/1 óra
Modul - ellenőrző berendezés: manuális gomb, a test színe fehér, a tápfeszültség frekvencia 50/60 Hz, IP20 védelem, a test anyaga műanyag (PC), tápfeszültség: 220–240 V AC, méretek: 212 × 73 × 28 mm, jótállási idő: 3 év, az akkumulátor töltési ideje: ? 16 óra, LiFePo4 típusú akkumulátor, az akkumulátor kapacitása 1500 mAh
25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSD202218
EMOS 6 kábel 120 × 30 cm-es LED panelhez
Szerelőkészlet - szerelési tartozékok a panelekhez 120 × 30 cm, a függesztett panelek rögzítéséhez 6 kábelt használnak, méret: 5 - 145 cm (kábelhossz)
4 350 Ft -tól
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EMSD202216
7 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: IN23_18
VELAMP SPH162
Emelvény
7 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: IN23_20
15 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: IN23_19
Philips HueA Philips Hue segítségével minden eddiginél egyszerűbb a kültéri világítás kialakítása Az új Philips Hue Low volt termékeket úgy tervezték, hogy teljesen innovatív módon közelítsék meg a kültéri világítás kérdését. Milyen lehetőségeket kínál, mik az előnyei, és miért ajánljuk, hogy ezt a fajta világítást használd a kertedben, a teraszodon és a házad...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
cikkIzzó fényerőssége (fényáram): mit jelent és miért kell figyelni? A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
További cikkek

Kültéri lámpa tartozékok

A Kültéri lámpa tartozékok kategóriában összesen 10 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kültéri lámpa tartozékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kültéri lámpa tartozékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kültéri lámpa tartozékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ