Shop roku Akvizice ApF HU

Outdoor Tech OT1351 Buckshot Fekete

Termékkatalógus
Outdoor Tech OT1351 Buckshot Fekete
Bluetooth hangszóró - PowerBank és zseblámpa, hordozható, vízálló, Bluetooth, beépített mikrofon, akkumulátor üzemideje 10 óra
Kód:  OUT002b Termékszám:  OT OT1351-B
Outdoor Tech OT1351 Buckshot Fekete Megszűnt

Outdoor Tech OT1351 Buckshot Fekete

El akar indulni babakocsival sétálni, vagy egy kényelmes körre kerékpárral,  de mégsem akar lemondani a zenei aláfestésről? Válassza a vezeték nélküli OT1351 Buckshot hangszórót az Outdoor Tech-től. A figyelemreméltó technikai megoldásokon túl, a szokatlan robosztus kialakítása IPX5 szabványnak megfelelően por- és vízálló. 

Legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli hangszóró ellenálló kialakítással
  • A tökéletes partner  akár 10 óra zenelejátszáshoz
  • Bluetooth technológia
  • Kényelmes vezérlőgombok a hangszóró külsején
  • Tartalmaz egy kormányra szerelhető gumi tartót
  • Beépített telefonos funkciók 
  • Hordozható akkumulátorként és zseblámpaként is használható 

Ötletes felhasználás

A Buckshot élvezetesen szólaltatja meg kedvenc dalait. Csak kényelmesen csatlakoztassa Bluetooth-szal egy okostelefonhoz  és  azonnal indulhat is a zene. Nagy előny a gumiból készült tartó, amellyel biztonságosan lehet az eszközt a biciklikormányra rögzíteni. Azonban használatjuk ezt a rögzítőt babakocsin vagy turistaboton is. 

Segítő társ a bajban 

Egy hosszú szabadtéri tartózkodás során praktikus lehet egy beépített áramforrás.  A töltőkábel segítségével könnyedén csaktakoztatható iPhone-hoz az akkumulátor. A három hordozható lámpa funkció is jól jöhet (zseblámpa, lámpa, villogás), amely fények bevilágítják a helyes utat.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Outdoor Tech OT1351 Buckshot Fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Outdoor Tech OT1351 Buckshot černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Outdoor Tech OT1351 Buckshot čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Outdoor Tech OT1351 Buckshot Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Outdoor Tech OT1351 Buckshot Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ