Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kültéri Tech OT1900 Los Cabos piros

Termékkatalógus
Kültéri Tech OT1900 Los Cabos piros
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató headset, vezeték nélküli, egy mikrofon, Bluetooth, ellenáll a pornak és fröccsenő víz, 30 mm-es meghajtó, akkumulátor, lejátszási idő 10 óra
Kód:  OUT011c Termékszám:  OT OT1900-R

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kültéri Tech OT1900 Los Cabos piros

Találja meg a megfelelő vezeték nélküli fejhallgató meglehetősen összetett feladat. Tehát nem ez volt. Most már a helyszínen fejhallgató Los Cabos progresszív gyártó Kültéri Tech. Az ő neve van a déli csúcsától Mexikóban, mely még ma is a szimbóluma a kaland és a szabadság. Pontosan érzi magát, ha használja őket. Amellett, hogy a teljes függetlenség a kábelek még ellenáll durva használat és is ellenáll mérsékelt fröcskölt vízzel.

legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes vezeték nélküli fejhallgató védelem víz ráfröccsent standard IPX4
  • Akár 10 órányi zenelejátszás
  • 30 mm-es konverterek hangminőség
  • Bluetooth vezeték nélküli technológia 3.0
  • Kényelmes vezérlőgombok a testen fülpárna
  • Összecsukható kialakítás a könnyű szállítás
  • Lítium-ion akkumulátor

Teljesen hordozható fejhallgató

Los Cabos fejhallgató tele vannak apró részletek és csíp, hogy kifogja a szívet. A 3,5 mm-es jack használja őket, és ahol nem lehet használni a Bluetooth-kapcsolatot, a gépen, vagy ha a párosítás egy eszköz nélkül a Bluetooth technológiát. Az akkumulátor töltöttségi szintjét jelző mutatja, hogy mennyi idő van. Ön is használja a fejhallgatót kényelmesen hajtva, hogy illeszkedjenek a dobozt lebeg utazás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kültéri Tech OT1900 Los Cabos piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Outdoor Tech OT1900 Los Cabos červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Outdoor Tech OT1900 Los Cabos červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Outdoor-Tech OT1900 Los Cabos rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Outdoor-Tech OT1900 Los Cabos rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ